6 varázslatos vidéki kiskuckó, ha elvonulnál a világ zajától

Mindannyiunknak szüksége van időnként egy csendes elvonulásra, egy békés kikapcsolódásra eltávolodva a város zajától. Ez a hat vidéki, természettel összefonódott varázslatos kuckó másra sem vágyik minthogy segítsen ebben.

VeleLak

Ha a nyugodt környezet számodra elengedhetetlen feltétele a tökéletes hétvégi kikapcsolódásnak, a velencei VeleLakot neked találták ki. A nádfedeles épület olyan, akár egy mesebeli házikó, és árasztja magából a harmóniát. A pihentető alvás garantált, emellett finomakat ehetsz, napozhatsz, olvasgathatsz, de akár látogatást is tehetsz egy hihetetlenül cuki, frissen nyílt velencei pékségben is. Férőhely kapacitás: 6 fő.

2481 Velence, Kiss köz

Völgy Major Verőce

Mit szólnál egy hétvégéhez a páratlan szépségű Dunakanyarban? Tárt karokkal vár a verőcei Völgy Major 150 éves gerendaháza, amelyet dézsafürdővel szereltek fel, hogy az ott töltött idő minden pillanata különleges élmény legyen. Bújj el a világ elől, kóstold meg minőségi cseh söreiket, élvezd a nyugalmat és fedezd fel a környék szépségét az ország egyik leggyönyörűbb kilátással bíró biciklitúráján!

2621 Verőce, Völgy Major

Kisház a Csobáncon

„Családi szőlőbirtok új szerepben” – így jellemzik a gyulakeszi kisházat jövőbeni vendéglátóid. A zavartalan pihenés örömét a napsütötte dombok látványa mellett élheted át, és biztos lehetsz benne, hogy a természet közelsége segít feltölteni lemerült energiaraktáraid. Kirándulási tipp: keresd fel Gyulakeszi 13. századi romvárát vagy fedezd fel a Balaton-felvidék kincseit és gasztronómiai kedvenceit!

8286 Gyulakeszi, Csobánchegy

blank

Wood House Parádóhuta

A mátrai erdő ölelésében, Parádóhután valódi kincsre lelsz, ha szíved választottjával menedéket keresel távol a világ zajától. Az otthonos, korszerűsített kabint kifejezetten párok számára alakították ki, és egyedi stílusban rendezték be, hogy a kozmopolita butikhotelek élményét nyújtsa. A miliő különleges, hipp-hopp beszippant!

3240 Parád, Mohos út

blank

NOMAD Mackó Vendégház

A szarvasi Nomad Mackó formájában egy álom vált valóra. Szerelemprojekt, melybe a tulajdonos és családja szívét-lelkét beletette. Minden apró részlet mögött egy-egy kedves történet rejtőzik, ezért is olyan elragadó a vízparti házikó, amelynek fenyői egykor a család karácsonyfái voltak. Ha épp nem lazítasz, vár a petanquepálya!

5561 Békésszentandrás, Ligeti üdülő-sor 3.

blank

Meredély Kunyhószállás

Erdei boutique vendégház a Dunakanyarban: ez a pár szó tökéletesen kifejezi a Meredély Kunyhószállás lényegét, hiszen nyugodt környezetet és kompromisszumok nélküli kényelmet ígér. Programokból nincs hiány a környéken, így a túrázás szerelmesein kívül azok is találnak számukra megfelelő lehetőséget, akik gyógyvízben fürdőznének.

2016 Leányfalu, Felső erdő utca 31.

blank