Rólunk

Funzine

/’fʌnzin/

Voltunk már funzájn, funzin, fánzine és fánzájn, úgyhogy itt egy kis segítség – ejtsd: fán-zin, vagyis fun (mulatság, móka, tréfa, muri) és magazine.

Egy több mint 10 éves múltra visszatekintő médiavállalat vagyunk: vannak saját print lapszámaink és online magazinunk, de foglalkozunk kiadványterjesztéssel és -szerkesztéssel, valamint rendezvényszervezéssel is.

Arculatunk alapját a minden hónap végén megjelenő, ingyenes Budapest Funzine magazin adja, amelyet 75 ezer példányszámban terjesztünk szerte a fővárosban, többek között éttermekben, kávézókban, múzeumokban, hotelekben és egyetemeken. Havilapunk tele aktualitásokkal, beszámolókkal, interjúkkal, angol melléklettel és tematikus válogatásokkal kalauzolja el az olvasót Budapest legjobb helyeire, míg Tájoló rovatunkban Magyarország legszebb vidékeit mutatjuk be.

A Budapest Funzine-on kívül három másik állandó termékünk is van: a főiskolásoknak és egyetemistáknak szóló Funiversity magazin évi négyszer, a balatoni régiót körbejáró és -ajánló Balaton Funzine és a színházi ajánlóként aposztrofált Színtér évi kétszer jelenik meg.

A funzine.hu-n a Funzine print magazinjainak kibővített tartalmai mellett írunk aktuális budapesti eseményekről, programokról és helyszínekről, valamint készítünk online kvízeket, képes riportokat és válogatáscikkeket. Ha minden nap szívesen olvasnál minket és szeretnél betekintést nyerni a szerkesztőségünk mindennapjaiba, kövess minket Facebookon (fb/funzine) vagy Instagramon (@funzinebudapest)!

A social médiafelületeinken értesülhetsz a megrendezésre kerülő eseményeinkről és kezdeményezéseinkről is, amilyenek például a Funzine Talks kerekasztal-beszélgetéseink, a karácsonyi adománygyűjtésünk és a nyilvános szülinapi bulink minden év májusában.

Bármilyen kérdés, kérés esetén írj nekünk ide: info@funzine.hu