3 mennyei süteményrecept, amit egyszer ki kell próbálnod

Néha megjön az ember kedve egy kis konyhában sürgölődéshez, ilyenkor pedig érdemes valami olyat készíteni, amiből a házi az igazi. Az alábbi süteményrecepteknek garantáltan nincsen bolti párja!

A legkrémesebb sajttorta

Álmaink sajttortája egyszerre nagyon puha, krémes és könnyű, a cukrászdákban, kávézókban mégis gyakran belefutunk egy-egy porszáraz szeletbe. A problémát orvosolandó összedobtunk egy pofonegyszerű sajttortát, aminek elkészítése során a legtöbb idő a hűtéssel megy el. A recept a képre kattintva elérhető.

Epres-mascarponés rolád, a legfinomabb szezonális sütemény

Az áprilistól júliusig tartó eperszezont vétek nem kiélvezni, hiszen az édes bogyós gyümölcs nemcsak a nyár közeledtét jelzi, hanem számos jótékony hatása is van. Hoztunk is egy extrafinom, gyorsan és könnyen elkészíthető epres-mascarponés roládot, ami garantáltan elnyeri mindenki tetszését:

Cinnamon roll, avagy fahéjas csiga krémsajttal

Az USA-ban és a skandináv országokban hatalmas népszerűségnek örvendő édes péksütemény, a fahéjas csiga előállításához elsősorban egy hatalmas adag vajra van szükség, majd ha ez megvan, akkor adjatok hozzá még egy kis vajat, és így már tuti jó lesz! Az álomszerűen puha kalóriabomba receptjéért kattintsatok a lenti képre!