Íme a legjobb hétvégi, szabadtéri programok Budapesten és környékén
- január 29-30-31. -

Habár a korlátozások folytatódnak, a hétvége mégis rejteget számunka lehetőségeket. Nézd meg a legjobb szabadtéri programokat Budapesten, amelyeket ebben az időszakban is biztonsággal próbálhatsz ki!

Wekerlei piaci napok (péntek-szombat)

„Kedden és pénteken és most már szombat délelőtt is nyitva a wekerlei kispiac! Egészséges, friss termékekkel csodás felújított környezetben helyi termelők, a folyamatosan nyitva tartó üzletekben ismerős, barátságos kereskedők várnak mindenkit a wekerlei kispiacon! Csütörtökön délután pedig termelői piac, termelői és kézműves termékekkel.”

Farsangi fánkozás a Czakó Piaczon (szombat)

„Azt hiszem lassan elég volt a hidegből mindenkinek… Ezért arra gondoltunk, hogy szervezünk egy farsangi piacot. 🎭
Termelőink már dolgoznak a jelmezeiken. Gyere te is, öltözz jelmezbe és űzzük el együtt a hideget!!! Közben pedig fogyaszthatod a frissen készült fánkokat!! 🍩”

A legjobb hétvégi, szabadtéri programok Budapesten

Tatabányai Via Ferrata Túra (szombat)

„Vasalt utak a Turul szobor mellett! Lábad alatt Tatabánya és Tata városa, a háttérben a Bakony és a Vértes vonulataiban gyönyörködhetsz!”

Téli csillagszórás – Piacozás a Rómain lángossal, raclettel és sült kolbival (szombat)

„Dübörög a tél, netán hóeséses piac lesz? Vagy zúzmarás, esős, ködös? Sebaj, a Rómain elfelejtünk minden borút és felragyognak a csillagok is a szívünkben! Piacozni olyan jó dolog! Várnak ránk kedvenc árusaink, kedvenc portékáink, no meg folyni fog a jó sűrű, illatos raclette sajt a bagettre a virágbolt előtti parkolóban, amire nem lehet nemet mondani, bent pedig a faházban Ágiék szívük minden szeretetével és a legnagyobb profizmussal sütik a legjobb lángosokat, a mangalicás standnál pedig sült kolbászok, hurkák és hamburgerek sorakoznak ínycsiklandóan illatozva. Hmmmm. A piactéren kincsek mindenfelé, kézműves ajándékok, apróságok, alkotások várnak ránk. Lepjük meg magunkat, szeretteinket. Kosarunkat készítsük, polcokat a spájzban ürítsük! Érkeznek a legfinomabb portékák a Rómairól!”

A kirándulás az egyik legjobb szabadtéri program mostanság:

Vegan Food&Design Market (szombat-vasárnap)

„Várunk Titeket a Vegan Gardenbe január 30-án és 31-én szombaton és vasárnap, ahol egy egész napos január végi p̵i̵a̵c̵o̵z̵á̵s̵s̵a̵l̵ ̵ Pop-Up store-ozással hangolódunk 2021-re 🙂. Hazai kézműves termékek, tárgyak, élelmiszerek, ajándékok, design termékek, régiségek, kozmetikumok, turkáló és meglepetések várnak.”️ ️

Farsangi Kürtőskalács Hétvégék az Édes Mackóban (szombat-vasárnap)

„Csempésszünk egy kis móka, kacagást a téli hétvégékbe! Arra gondoltunk, hogy farsang révén minden hétvégére hozunk valami kedvcsinálót, hogy könnyebben és vidámabban teljenek a szürke, hideg januári-februári hétvégi napok! Január 30-31: Kürtősfánkok Hétvégéje”

A legjobb budapesti programok a hétvégén

Nomafa Bográtsch (szombat-vasárnap)

Egy nagy séta, vagy kutyafuttatás után ne feledjétek a Normafa Síházat útba ejteni! A srácok ezen a hétvégén is lélekmelegítő Bográtsch egytálétellel várnak, amit lefojthattok egy isteni kürtőskaláccsal. Ha inkább aktív pihenésre vágytok a hónap végéig még elérhető e-bike bérlési akciójuk. Irány a hegy! #életavárosfelett

Zugligeti Libegő (minden nap)

Korlátozások ide, korlátozások oda, libegőzni még mindig szabad, és szerencsére lehet is. Ha éppen szabadtéri programötlet híján vagy, tökéletes hétvégi programnak bizonyul libegő segítségével elvonulni a város zajától.

Budai Zsibvásár – Budaörs (szombat-vasárnap)

„Minden hétvégén szombat és vasárnap a „budaörsi” Virágpiac területe zsibvásárrá alakul, és ingyenesen fogadja a kilátogató érdeklődőket, nézelődni vágyókat és „kincskeresőket”. Használt könyvek, régiségek, ruhák, ritkaságok, érdekességek, egyszóval minden lesz az Budai Zsibvásárokon, amit csak a rögtönzött árusok épp kínálnak! Ha feleslegessé vált tárgyaidat szeretné pénzzé tenni, az Budai Zsibvásáron ezt könnyen megteheted! Sőt, az árusító asztalhoz még ingyenes autóbeállás is jár!”

Még több kirándulóhely Budapest környékén, ha ezt a hétvégi programot választanád:

Hello 2021, irány a Pancs Gasztroplacc! (vasárnap)

„Rövid pihenő után, újra kinyit a Pancs piac. Vasárnap 9 órától kedvenc termelőitekkel várunk benneteket, és üres kosaraitokat! 😉”

Prédikálószék – Rám-szakadék, 25 km (vasárnap)

„Sok szeretettel hívlak benneteket egy havas-sáros túrára. Útvonal: Pilisszentkereszt (Emma vendéglő parkolója), Dobogókő, Prédikálószék, Rám-szakadék, Rám-hegy, Dobogókő, Pilisszentkereszt.”

A legjobb szabadtéri programok Budapesten és környékén

Bagolykereső – sétarejtvény kicsiknek és nagyoknak (bármikor)

Fedezd fel a várost szűk családi körben! Addig, amíg nem mehetünk nagyobb közösségbe, közeli családtagjainkkal vagy egyedül is felfedezhetjük a várost. Töltsd le az Önjáró Sétalapot a setamuhely.hu-ról és máris útnak eredhetsz a város legszebb negyedébe, a Budai Várba, ahol gyerekek és felnőttek együtt indulhatnak az elveszett Pötyi bagoly keresésére, miközben sok érdekességet megtudhatnak a Vár utcáiról és házairól.

Ha mégsem lesz elég jó az idő a hétvégén egy szabadtéri programhoz, válogass 2020 legjobb filmjei közül: