Őszre hangolódva – A hét 5 legolvasottabb cikke

Hiába a kivételesen meleg őszi idő, lélekben már készülünk azokra a hideg, esős őszi napokra, amikor nem esik jól kidugni az orrunkat otthonról. Ezt bizonyítja az is, hogy ezen a héten a legnépszerűbb cikkeink között találtuk őszi  könyv- és filmajánlókat is. Íme, a top 5-ös lista.

13 iszonyúan tuti jelmez idén Halloweenra

Ugye tudjátok, hogy mindjárt itt a halloween? Ha még nem lenne jelmezötleted, segítünk. Az meg ugye, hogy hova mész bulizni az év legfélelmetesebb éjszakáján, nem kérdés. Október 31-én az IT’s FUNZINE halloweeni buliján a helyed, a Fogasban.

5 letehetetlen könyv a hideg őszi estékre

És ahogy írtunk is fentebb, itt van az az 5 könyv, amivel messzire űzheted az unalmat, különösen a szürke, esős őszi estéken, amikor egy izgalmas könyvnél és egy meleg csésze teánál nem is kívánhatnánk többet.

5 hely, amit ki kell próbálnod, ha a IX. kerületben jársz

Ezen a héten a IX. kerület történetét ismertettük veletek, és ha már egyszer Ferencvárosról írtunk, azokat a helyeket is összegyűjtöttük, melyeket a legjobban szerettünk a környéken.

Itt az első FUNZINE-kerekasztal felvétele – Vállalkozz stílusosan!

Ha véletlenül lemaradtál volna az első FUNZINE-kerekasztal beszélgetésről (ejnye!), ne szomorkodj. Felvettük az egészet, ide kattintva pedig meg is nézheted. De tudod mit? Elég, ha picit lejjebb görgetsz.

4 film, amit látnod kell az ősszel

Na jó, lehet, hogy négynél sokkal több is van, de mi szigorúak voltunk, és leredukáltok a legjobban várt őszi filmjeink számát 4-re. Ide kattintva megtudhatod, mely filmekre gondoltunk.