A farsangi időszak elmaradhatatlan finomsága a farsangi fánk, amiből számos különböző verzió létezik. Tankoljatok be a nagyböjt előtt a több különböző ízesítéssel és kinézettel elkészíthető, nem éppen diétás finomságból!
Szalagos fánk baracklekvárral
Kezdésnek íme a farsangi időszak legnépszerűbb ételének, a belül puha, kívül ropogós szalagos fánk receptje, ami egy örök klasszikusnak számít az ínycsiklandó tésztacsodák között.
A receptet ITT találjátok.

Mini karamellás képviselőfánk
A hagyományos farsangi fánk ugyebár kelt tésztából készül és olajban sül, azonban, ha valami könnyedebbre vágytok, és nem szeretnétek olajszagban úszni, próbáljátok ki ezt a karamellás képviselőfánkot, ami garantáltan felveszi a versenyt hagyományos társaival.
A receptet ITT találjátok.

Farsangi csörögefánk
Következzen az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb kelt tészta: a csörögefánk, más nevén forgácsfánk, amit még keleszteni sem kell, porcukorköntösével és házi sárgabaracklekvárral a legelhivatottabb diétázókat is képes bűnbe vinni.
A receptet ITT találjátok.

Színes amerikai fánk
Ha egy igazán mutatós opciót választanátok, készítsétek el a vidám színekben pompázó színes amerikai fánkot, ami pihe-puha tésztájával és édes ragacsos mázával sok rajongót szerez majd magának kicsik és nagyok körében egyaránt.
A receptet ITT találjátok.

Túrófánk málnás eperlekvárral
Végezetül, a farsangi túrófánk tökéletes választás, ha elsőre egy egyszerűbb és kelesztés nélküli, gyorsan elkészíthető receptet próbálnátok ki, a mennyei ízről pedig az édes tészta és a savanykás lekvár kombinációja gondoskodik.
A receptet ITT találjátok.

Még több csodás süteményért látogassatok el a gal.melike Instagram-oldalra!