15 vintage és retró vásár Budapesten és környékén az ősz első hónapjára

A nyári kánikula után kora őszi kincskeresésre invitálnak a főváros és környékének bolhapiacai. Kivétel nélkül, minden szeptemberi hétvége alkalmával kereshetitek majd a legmenőbb kiegészítőket és új életre váró kincseket.

Békásmegyeri Közösségi Kipakoló (2024. szeptember 7.)

Szeptember 7-én 9 órától a Békásmegyeri Közösségi Ház előtti területen kipakolók sora árulja majd új életre, új otthonra váró portékáit. Itt a vissza nem térő lehetőség, hogy ezen a napon kiváló állapotnak örvendő holmikkal térjetek haza!

Tovább az eseményre >>

19. Wekerlei Garázsvásár Fesztivál (2024. szeptember 7.)

Szeptember 7-én ismét megrendezik a hónapok óta várt Wekerlei Garázsvásár Fesztivált. A fesztivál keretében 55 wekerlei helyszín tárja szélesre kapuit, hogy ti kedvetekre válogathassatok a gyerekholmik, megunt konyhai eszközök, könyvek, porcelánok és régiségek gazdag felhozatalából.

Tovább az eseményre >>

Fotó: Wekerlei Garázsvásár Fesztivál Facebook

Vintage Market | Mad Kert (2024. szeptember 8.)

Szeptember 8-án egy igazán különleges programmal pezsdül fel a Mad Kert. Egy nap erejéig vintage és design vásárnak ad otthont a helyszín, ahol a kincsek mellett old timer autók, egyedi motorok, DJ-szettek és 16 sörcsap gondoskodik majd a felhőtlen kikapcsolódásról.

Tovább az eseményre >>

Fotó: Vintage Market Hungary Facebook

Nagy őszi bolhapiac | Dunavarsány (2024. szeptember 14.)

Nagy őszi bolhapiac kerekedik szeptember 14-én 8 és 12 óra között Dunavarsányban, a művelődési ház és könyvtár udvarán. Amellett, hogy remek áron juthattok majd hozzá mindahhoz, ami szíveteknek kedves, rálelhettek rég elfeledett gyerekkori kincsekre, hőn áhított holmikra, könyvekre, játékokra, ruhákra és cipőkre.

Tovább az eseményre >>

Budapest sokszínű kultprogramjait is érdemes lecsekkolni:

Gardrób Közösségi Vásár | ELTE Gömb Aula (2024. szeptember 14., 29.)

Szeptember 14-én és 29-én szombaton, ha Budapesten keresnétek inkább az őszi ruhatáratokhoz inspirációt, vegyétek az irányt az ELTE Lágymányosi Campusa felé. A Gömb Aulában berendezkedett Gardrób Közösségi Vásáron minden kiegészítőt, szezonális ruhát, cipőt megtaláltok majd, ami a gardróbotok sztárja lesz az őszi szezonban.

Tovább az eseményre >>

Fotó: Gardrób Közösségi Vásár Facebook

Veresi Bolhapiac (2024. szeptember 15.)

Szeptember 15-én Veresegyház Fő utcája ismét bolhapiacos kavalkáddal pezsdül fel. Az utcán ezen a napon is egymás után sorakoznak majd az asztalokra és lepedőkre kipakolt piacos áruk, régiségek, új otthonra váró kincsek, könyvek és még ki tudja mennyi minden drágaság.

Tovább az eseményre >>

Terézvárosi lom-mentő bolhapiac (2024. szeptember 15.)

Ősszel is minden hónapban, egy-egy napsütötte vasárnap alkalmával lesz lehetőségetek kincsek után kutatni a terézvárosi Hunyadi téren. A nagysikerű bolhapiacon, a hétvégék méltó zárásaként, szeptember 15-én is válogathattok jobbnál jobb vintage tárgyak, könyvek, játékok, sporteszközök és divatcikkek között.

Tovább az eseményre >>

Fotó: Terézváros Facebook

Wekerlei bolhapiac és kézműves vásár (2024. szeptember 15.)

Szeptember 15-én, a hónapban másodjára is érdemes lesz Wekerletelep felé venni az irányt. A Wekerlei bolhapiac és kézműves vásár soron következő alkalmán 9 és 13 óra között találhatjátok meg a szíveteknek oly kedves kincseket.

Tovább az eseményre >>

Bolhapiac | Marczibányi téri Művelődési Központ (2024. szeptember 21.)

Kincsvadászok és lelkes gyűjtögetők figyelmébe ajánljuk szeptember 21-ét, amikor is a Marczibányi téri Művelődési Központ falai közt színes bolhapiac kerekedik. Ezen a szombaton a zenei csemegéket kedvelőknek egyaránt terem majd babér, ugyanis a piaccal párhuzamosan lemezbörzét is tartanak.

Tovább az eseményre >>

ReMarket Közösségi Bolhapiac (2024. szeptember 21-22.)

Szerencsére szeptemberben sem kell lemondanunk a Budafoki úton, ezúttal két napon át tartó ReMarket Közösségi Bolhapiacról. Szeptember 21-én és 22-én, 10 és 17 óra között megannyi kincs, régiség, egyedi holmi és történetekkel megáldott tárgy vár majd rátok és persze arra, hogy boldogan térjetek velük haza.

Tovább az eseményre >>

Fotó: Industrial Lamp Budapest Facebook

Taksony szezonzáró bolhapiac (2024. szeptember 22.)

A karnyújtásnyi közelségben található Taksony szezonzáró bolhapiacra várja az érdeklődőket szeptember 22-én. Az első kettő, nagy népszerűségnek örvendő alkalom után nem volt kérdés, hogy harmadjára is megrendezik a mindenki által kedvelt programot.

Tovább az eseményre >>

Bolhapiac | Tündérkert (2024. szeptember 22.)

Szeptember utolsó előtti vasárnapját feltétlenül érdemes lesz szabadon hagyni, hiszen ezen a napon ismét bolhapiacot szerveznek a soroksári Molnár-szigeten. Ha régóta szeretnétek kincsek között válogatni, úgy ezen a napon, szeptember 22-én a Tündérkertben lesz a helyetek!

Tovább az eseményre >>

Garázsvásár | Budafoki Szomszédok Piaca (2024. szeptember 28.)

Szeptember 28-án, szombaton a Budafoki Szomszédok Piaca árusokkal és mesés portékákkal telik meg. A 9 és 13 óra között megrendezésre kerülő garázsvásáron és bolhapiacon helyi lakosoktól lesz lehetőségetek vásárolni minden olyan holmit, ami másnak kincs.

Tovább az eseményre >>

Budai Zsibvásár (minden szombaton és vasárnap)

A Budai Zsibvásár szélesre tárt kapui minden szombaton és vasárnap várják a lelkes kincsvadászokat, akik érkezhetnek autóval és busszal egyaránt. Ha épp valami különleges kiegészítőt kerestek otthonra, van valami a múltból, ami a szívetek vágya, érdemes egy délelőttöt szánni az alapos kutakodásra.

Facebook-oldal >>

Fotó: Budai Zsibvásár Facebook

Bakancsos utcai bolhapiac (minden szombaton és vasárnap)

A több mint két évtizedes múltra visszatekintő Bakancsos utcai bolhapiac patinája napjainkra sem kopott meg: árusok és vevők állandó hétvégi helyszíne, ahol gazdát cserélhetnek a jobbnál jobb, egykor padlásokon pihenő kincsek. Az antik óráktól az érméken, porcelánokon, gyerekjátékokon át a régi képekig mindent megtalálhattok.

Weboldal >>

Fotó: Bakancsos Utcai Bolhapiac Rákoskeresztúr Facebook

Kora ősszel is számtalan ingyenes program vár rátok Budapesten: