13 vintage és retró vásár Budapesten és környékén novemberi kincskereséshez

Egy tucatnál is több retró és vintage vásár vár rátok novemberben is, ha a főváros méltán kedvelt hétvégi kincslelőhelyei – a Budai Zsibvásár, az Ecseri, a Lőrinczi vagy a Bakancsos utcai bolhapiac -, után új helyeken kutatnátok gyöngyszemek után.

Vintage Garázsvásár – Halloween Edition (2023. november 1.)

November 1-én, szerdán a Budafoki út 70-es szám alatt ismét piaci, vásári forgatag kerekedik majd. Egy utolsó utáni vintage garázsvásárra invitálják mindazokat, akik szívesen belekóstolnának egy baráti hangulatú, szabadtéri gyerek- és kutyabarát vásár hangulatába. A 10 és 16 óra között megrendezésre kerülő eseményen retró, vintage, antik és mid-century gyöngyszemek egyaránt fellelhetők lesznek.

Tovább az eseményre >>>

Fotó: Industrial Lamp Budapest Facebook-oldala

9. kerületi bolhapiac az FMK-ban (2023. november 4.)

November 4-én, szombaton 10 és 13 óra között IX. kerületi lakosok portékái sorakoznak majd a Ferencvárosi Művelődési Központ bolhapiacán. A cél természetesen itt is az, hogy minél több megunt holmi, könyv, használati eszköz, gyermek- és felnőttruha, játék, hangszer és kiegészítő találjon út otthonra jelképes áron vagy akár ingyen is.

Tovább az eseményre >>>

Fotó: Serkédi Nóra

Társasjátékvásár és cserebere (2023. november 4.)

November 4-én ismét megrendezik társasjáték-rajongók, -gyűjtők, -szakértők és kisgyermekes családok kedvenc eseményét a XIII. kerületi PLAY Station Budapest falai között. 10 és 13 óra között megy majd az adás-vétel, csere-bere, értékes és hőn áhított társasjátékok cserélnek majd gazdát. Különlegesség továbbá az is, hogy az esemény otthonául szolgáló PLAY Station klubgyűjteményéből is csaknem 300 darab keresi majd új, szerető otthonát.

Tovább az eseményre >>>

blank
Fotó: PLAY Station Budapest Facebook-oldala

Lemezvásár @ Szimpla Kert (2023. november 4.)

Gyűjtők, hobbizenészek, kincskeresők kimeríthetetlen birodalma a Szimpla Kert falai közt rendszeresen megrendezett lemezvásár. Minden hónap első szombatján, novemberben 4-én a Kazinczy utcában a helyetek, ha ellenállhatatlan vágyat éreztek, hogy egymás után pörgessétek át a dobozokban sorakozó bakeliteket és közben kincsekre leljetek.

Tovább az eseményre >>>

blank
Fotó: Szimpla Kert Facebook-oldala

BolhaPiac a Fekete Macskához (2023. november 5.)

November 5-én egy újabb, izgalmas alkalmára készül a hagyományosan a Klebelsberg Kultúrkúria udvarában tartott Piac a Fekete Macskához. Az ezúttal bolhapiac kiadásban jelentkező eseményről sem hiányoznak majd a termelői finomságok. A kincskeresést így egy kis kóstolgatással is össze tudjátok majd kapcsolni.

Tovább az eseményre >>>

Ha kedvet kaptatok a hétköznapi kincskereséshez is:

design & vintage vásár – MANYI (2023. november 11-12.)

Most, hogy újra nyitva a Margit körút kulturális műhelye, a MANYI, semmi sem szab határt, hogy design és vintage vásár kerekedjen november 11-én és 12-én. A 14 órától 20 óráig tartó vásáron saját készítésű alkotások és használt ruhák és ékszerek, kiegészítők egyaránt elérhetők lesznek.

Tovább az eseményre >>>

blank
Fotó: MANYI – Kulturális Műhely Facebook-oldala

Vintage Légy-Ott @ Szimpla Kert (2023. november 11.)

Minden hónap második szombatján, novemberben 11-én kerül megrendezésre Budapest legmenőbb és legnagyobb vintage és upcycled ruha és kiegészítővására. A Szimpla Kertben ezen a napon is 8 profi vintage ruha butikos kínálja majd a legkülönlegesebb ruhadarabokat és hozzájuk leginkább illő különleges kiegészítőket.

Tovább az eseményre >>>

blank
Fotó: Szerko.budapest Facebook-oldala

Ládafia Garázsvásár@Budakalász (2023. november 11.)

November 11-én ismét hangulatos bolhapiacra invitálnak Budakalászra, a Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár báltermébe. A Ládafia Garázsvásáron az őszi-téli ruhatár legkülönlegesebb darabjai sorakoznak majd fel, dísztárgyakkal, játékokkal, mindennap használt kincsekkel és gyerekruhákkal kéz a kézben.

Tovább az eseményre >>>

12. Terézvárosi Lom-mentő bolhapiac (2023. november 12.)

A méltán népszerű, nem egyszer teltházas Terézvárosi Lom-mentő bolhapiac november 12-én is várja a Hunyadi térre érkezőket. 9 és 14 óra között ezúttal is új életet adhattok a már megunt holmiknak, legyen az épp könyv, ruha, játék, sporteszköz vagy egyéb jó állapotú portéka. A hangulatot a frissen készült lángos fokozza.

Tovább az eseményre >>>

blank
Fotó: A Hunyadi Facebook-oldala

Novemberi Garázs Vásár a Budaörsi Tanodában (2023. november 12.)

Nem telik el hónap a Budaörsi Tanodában megrendezésre kerülő garázsvásár nélkül. Ezúttal november 12-én várják az érdeklődőket szeretettel a tanodába 9:30-ra, ahol az asztalok ismét roskadásig telnek majd portékákkal a fenntarthatóság jegyében.

Tovább az eseményre >>>

Gardrób Közösségi Vásár (2023. november 19.)

Nem akármilyen környezetben kerül megrendezésre november 19-én a Gardrób Közösségi Vásár egy újabb alkalma. Az eddigi vásárokhoz hasonlóan az ELTE Gömbaulájában ezúttal is számtalan ruha, táska, kiegészítő és csecse-becse talál majd új gazdára, így ha a őszi-téli gardróbfrissítésen gondolkoztok, ott a helyetek!

Tovább az eseményre >>>

blank
Fotó: Gardrób Közösségi Vásár Facebook-oldala

Hegyvidéki Kipakoló (2023. november 19.)

November 19-én, vasárnap érdemes lesz a XII. kerületi Gesztenyés-kertben tett séta után a Hegyvidéki Önkormányzat épülete felé vennetek az irányt. A épület előtti üres tér ezen a napon is megtelik majd nyüzsgéssel, megunt, új életre vágyó holmikkal, ruhákkal, játékokkal és megannyi emléket hordozó tárggyal.

Tovább az eseményre >>>

blank
Fotó: Hegyvidéki Kipakoló Facebook-oldala

Adventváró bolhapiac (2023. november 12., 26.)

November 12-én és 26-án adventi hangulatban jelentkezik Soroksár egyik kedvenc bolhapiaca, melynek a Molnár-szigeten található Tündérkert ad otthont. A lelkes kincskeresők ezúttal beltéren, fedett terasz oltalmában, sőt még kültéren is vadászhatják majd a jobbnál jobb, új életre vágyó kincseket.

Tovább az eseményre >>>

Mutatunk még budapesti üzleteket, ahol felfrissíthetitek a gardróbotokat: