5 pénztárcabarát hely Budapesten, ahol 2000 Ft alatti ebédmenü vár

Jócskán bele kell vetnie magát manapság az embernek a keresésbe, ha egy bizonyos összeg alatt ebédelne egy jót. Válogatásunkban ezúttal olyan helyeket ajánlunk, ahol egy kétfogásos menüvel 2000 Ft alatt lakhattok jól.

Scruton

A kávéjáról, pezsgő közösségi tereiről és ingyenes programjairól híres Scruton mindhárom budapesti helyszínét érdemes útba ejtenetek, ha ebédmenüznétek egy jót. A hagyományos és különlegesebb ízeket is felvonultató, hetente meghirdetett és naponta változó leves és főétel kombókhoz egységes áron, 1990 Ft-ért juthattok hozzá ebédidőben.

3 helyszínen Budapesten | Weboldal | Facebook

Kis Fecske Presszó

Kétféle leves és négyféle főétel közül választhattok, ha ebédidőben épp a Mikszáth Kálmán tér környékén jártok. A hetente változó Kis Fecske Presszó kínálatából egy csésze levest és főételt, vagy főételt és az azt megkoronázó desszertet választva is jóllakhattok akár 1925 Ft-ért.

1088 Budapest, Mikszáth Kálmán tér 2. | Facebook

blank
Fotó: Kis Fecske Presszó Facebook-oldala

Cooltour Bar

A Széll Kálmán tér környékén járva, ebédidőben az éttermeket kerülgetve találtok egyet, ahol 1890 Ft-ért ebédmenüzhettek. A Lövőház utcai Cooltour Bar-ban minden napra jut egy-egy finom leves és főétel, amit menüben kérhettek. Mivel minden nap változik a kínálat, így egy héten akár többször útba ejthetitek, nem fognak csalódást okozni.

1024 Budapest, Lövőház utca 18. | Weboldal | Facebook

blank
Fotó: Cooltour Bar Facebook-oldala

Lipták Grund Pub

Hagyományos, házias ízeket vonultat fel kétfogásos ebédmenüjében a Puskás Ferenc utcában található Lipták Grund Pub. A fogások közül alkalomadtán nem hiányozhat a lebbencsleves, a rakott káposzta vagy épp a rántott sertésborda, így ha ebédidőben Kispesten jártok, ne hagyjátok veszni az alkalmat és ebédeljetek 1890 Ft-ért egy jót náluk.

1194 Budapest, Puskás Ferenc utca 1-3. | Facebook

blank
Fotó: Lipták Grund Pub Facebook-oldala

Hegyvidéki Ízlelő

A XII. kerületben található Hegyvidéki Ízlelő étterme iránt érdemes hosszútávon is elköteleződni, ha olcsó és finom ebédmenüről van szó. A naponta kétféle levessel és háromféle főétellel csábítgató étterembe, ha nem alkalomadtán tértek be, egy 10 alkalmas bérlettel 1790 Ft-ért, mégis magas színvonalon ebédelhettek.

1126 Budapest, Böszörményi út 23-25. | Weboldal | Facebook

blank
Fotó: Hegyvidéki Ízlelő Facebook-oldala

Ha belevetnétek magatokat az ingyenes budapesti programok kavalkádjába: