6 mesés kabinház, ahol kipihenhetitek a hétköznapok fáradalmait

Nem tudjuk kellően hangsúlyozni, hogy alkalmanként mennyire szükség van a pihentető időtöltésre. Hisszük, hogy egy-egy hazai kabinházban töltött nap után újult erővel vethetitek bele magatokat a kihívásokkal teli hétköznapokba. Cikkünkben bemutatunk hat, szívünknek kedves vendégházat, ahol értelmet nyer a nyugalom szigete kifejezés. 

Fenyővölgy, Mátrakeresztes

A modern technológia és a természetes anyagok tökéletes harmóniája jellemzi Mátrakeresztes vászonra illő, luxus vendégházát. A nyugodt kikapcsolódást maga a fákkal övezett helyszín garantálja, és a vendégek különféle wellness szolgáltatásokkal érhetik el a teljes feltöltődést. Ha szerettek túrázni, járjátok be ezt a vadregényes vidéket!

fenyővölgy

Tópartibox, Bélapátfalva

A zajos, nyüzsgő mindennapok elől olykor menedéket kell keresni, és ehhez nehezen találhatnánk jobb célpontot a Tópartibox pazar panorámájú szálláshelyénél. A romantikus házikó privát jacuzzival rendelkezik, így a vendégeknek nem kell osztozkodniuk. Az egyetlen gond csak az, hogy egy-két ott töltött éjszaka után nem akartok majd hazatérni.

Tóparti box

Mini Noszvaj

A reggeli elfogyasztásához mesés kilátás társul a Noszvaj legszebb részén, Síkfőkúton található vendégházban. A hely hangulatát tagadhatatlanul átjárja a vidéki élet bája, és ugyan a házikó „mini”, a kikapcsolódáshoz minden feltétel adott. A teraszon függőágy és forró vízzel töltött, kétfős dézsakád áll a vendégek rendelkezésére.

Mini Noszvaj

Ha érdekelnek az izgalmas geometriájú faházak, a következő cikk nektek szól!

PanoNest, Fancsal

Afféle modern, tágas magaslesként emelkedik az ég felé a PanoNest különleges kabinja. A berendezés nagyon barátságos, egyértelmű, hogy a kényelem fontos szempont volt a kialakításnál. A házról készült fotók alapján rögtön megállapítható, hogy a méretes üvegfelületeknek hála a szállóvendég varázslatos naplementéknek lehet tanúja.

PanoNest

WoodParadise, Nagyrada

A Zalai-dombság remek úti cél a természetközeli élményre vágyók számára. Az ideális szálláshely megtalálásához van egy tippünk: az egyedi kialakítású, teljes mértékben környezetbarát WoodParadise. Mellette szól, hogy a vendégház udvarában időnként őzikék legelésznek, adott a festői balatoni naplemente, és borkóstolásra is van lehetőség.

WoodParadise

Kabinka, Mátrakeresztes

A Mátra lombjai alatt megbúvó Kabinka pillanatok alatt feledtetni tudja a fárasztó hétköznapokat. Az idilli környezetben fekvő szállást azzal a céllal álmodták meg, hogy utat mutasson a lelassuláshoz, a befelé figyeléshez. Az ott töltött időt finom borok, és a reggelire kínált, hazai kézműves finomságok teszik még emlékezetesebbé.

Kabinka

A hangulatos vendégházak sorát hosszan folytathatnánk még, a következő válogatást is ennek a témának szenteltük: