6 elképesztően hangulatos szálláshely a téli romantika jegyében

A hónap közepén lévő Valentin-nap tökéletes alkalom egy pár napos kikapcsolódáshoz, de szimplán az is elég indok lehet, hogy az év eleji hajtás után picit kifújjátok a gőzt. Ezekhez a téli kiruccanásokhoz gyűjtöttünk össze hangulatosnál hangulatosabb szálláshelyeket, ahova bekuckózhattok esténként és maximális nyugalomban töltődhettek fel.

Foxwood Lodge

A végtelenül hangulatos önálló faház a Balaton északi partján, Balatonudvariban található, így az otthonos enteriőrt a festői környezet koronázza meg. A gondtalan kikapcsolódás garantált: a fenyők és tuják takarta házikóba ténylegesen elmenekülhettek a világ elől és maximálisan egymásra koncentrálhattok.

VeleLak

A 100 éves nádfedeles VeleLak kiválóan ötvözi a parasztház romantikáját a modern, teljeskörű felszereltséggel. Tökéletes helyszín lehet pároknak és családoknak egyaránt, ha pár napra kiszakadnátok a mindennapokból. A házikóból gyönyörű kilátás nyílik a Velencei-tóra, a környék pedig tele van számos látnivalóval. Hogy legyen időtök felfedezni a környéket és felfedezni a Velencei-tó csodáit, most minden május 31-ig, minimum 2 éjszakás foglalás mellé plusz egy éjszakát kaptok ajándékba!

blank

Off mode

Az erdei faházikó a Pécs melletti Sikonda-völgyben bújik meg a tóparton, ahol a madárcsicsergésen kívül semmi sem zavarja meg a nyugalmat. Napközben felfedezhetitek a természeti értékekben gazdag környéket, este pedig felmelegedhettek a lakályos szálláshelyen, ahol infraszauna is gondoskodik a felhőtlen élményről.

blank

Noszvaj Huset

A vendégház Noszvajon, a Bükk szélétől pár méterre helyezkedik el, így kitűnő kiindulópont a túrázók szerelmeseinek. A skandináv életérzés alapján berendezett ház egyedülálló enteriőrrel büszkélkedhet, a nappaliban álló vaskályha pedig a leghidegebb napokon is otthonossá varázsolja a szálláshelyet.

blank

AvarLak

A prémium vendégház a Mátra nyugati kapujában található apró településen, Szurdokpüspökiben várja a kikapcsolódni vágyókat. Az erdei környezetben található faház hangulatos berendezése és a hozzá tartozó dézsafürdő biztosítja a teljes kényelmet, a teraszról pedig lenyűgöző kilátás nyílik a közeli hegycsúcsokra.

blank

Casa Quint

Csákberény legelbűvölőbb vendégháza a Vértes szívében, festői kilátással, hatalmas terasszal és hangulatos belső térrel gondoskodik a tökéletes kikapcsolódásról. A Budapesttől mindössze 50 percre lévő szálláshely a természet lágy ölén, a város zajától messze biztosítja a kellemes pihenést.

blank