Szilveszteri programok 2021: A legjobb vacsorák, koncertek, bulik Budapesten

Összegyűjtöttük nektek több mint félszáz 2021-es előszilveszteri és szilveszteri programot Budapesten. Jöjjenek hát a legjobb vacsorák, bulik, koncertek és alternatív programok!

Szilveszteri programok 2021-ben Budapesten:

Előszilveszteri bulik és koncertek

Instant-Fogas: Szilveszteri Osztálykirándulás (2021. december 25-31.)

Az Instant-Fogas komplexum legjobb szokásához híven idén is egy teljes héten át búcsúztatja az évet. December 25. és 31. között minden nap hat különböző teremben váltják egymást a fellépők.

legjobb szilveszteri programok 2021 Budapest

Beat Safari: PRE-NYE 2022 (2021. december 28.)

A megújult Dürer Kertben egy előszilveszteri, hiánypótló évbúcsúztató mulatsággal is készülnek. Lineup: MAGEMATIX, DAMIEN, BRAINCRACK, DARTH P, SLDR, PARANO!D

Caramel – Évbúcsúztató akusztikus koncert (2021. december 30.)

Molnár Ferenc Caramel idén decemberben harmadik alkalommal lép fel a Vígszínházban, így különleges óévzáró koncertjei lassan hagyományosnak mondhatók.

Gödör Előszilveszter: Romano Drom + DJ Jutasi (2021. december 30.)

Világzenei táncos előszilveszter a Gödörben, hazánk egyik legismertebb cigány zenekarával és DJ Jutasival!

Előszilveszteri korcsolyaparty a Budapest Park Jégvilágban (2021. december 30.)

Szilveszter előnapján igazi house / disco / techno ínyencségekkel készülnek a Budapest Park jégvilágában. Húzzátok fel a korcsolyát és csússzatok át 2022-be a Lavalava rezidenseivel, Falcaoval és Toloval!

szilveszteri programok 2021/22 Budapest

Funky Szilveszter – Éliás Gyula előszilveszteri koncertje (2021. december 30.)

Előszilveszter estéjén az év legfunkybb partyja vár Az Orfeumban, ahol a fantasztikus hangulatú élő koncertjeiről ismert Éliás Gyula és zenekara a legbulisabb slágerekkel, és saját dalaival fergeteges estet varázsolnak.

#előszilveszteri megmozdulás az Oscarban! (2021. december 30.)

Ha a szilveszteri őrület előtt még egy kis koktélozás is belefér irány az Ostrom utca, ahol idén ismét visszatér a legendás előszilveszteri megmozdulás az Oscarban! Lesznek huncut Oscar-különlegességek és minden, ami egy igazán jó estéhez kell!

Zsebfesztivál – előszilveszter a Muzikumban (2021. december 30.)

Három zenekar lép színpadra egymás után a Muzikum előszilveszteri buliján.  A koncertek után az alsó szinten, a hangulat fenntartásáért DJ Gubányipisti lesz a felelős.

Európa Kiadó – Love 2020 lemezbemutató, vendég: Balaton @ A38 Hajó

A zenekar december 23-i lemezbemutató koncertjét 30-ára halasztották, így akár egy előszilveszeri buli is kerekedhet belőle.

Alternatív szilveszteri programok 2021-ben

Sétáló Szilveszter

Ünnepi szilveszteri egész napos séta Budapesten. A cél 31.000 lépés 2021. december 31-én. Az esemény nyitott, ingyenes, bárki csatlakozhat, aki szeret sétálni, beszélgetni és egy nagy felfedezőtúrát tenni.

Szilveszter expressz: Raftokkal a városon keresztül

„A vízen lenni isteni szilveszterkor is” vallja az Explorers – Felfedezők csapata ezért egy pezsgőpukkantós, budapesti raftpartyra invitál titeket. A bulihangulat garantált, hiszen a rakpartról, hidakról nektek szólnak majd a harsonák. Lapátoljatok át velük magatokat 2022-be!

Hol szilveszterezzek 2021-ben?

Pezsgő(s) Nappali Szilveszter a Piacon

Idén is kezdjétek a szilvesztert a Fény utcai piacon, ahol a Buja Disznók Buda üzletében és környékén délelőttől pezsgő hangulattal, finom buborékokkal és kiváló szilveszteri ételekkel készülnek. Hangulatfokozóként a Dynamite Dudes zenekar muzsikál majd.

Társasjátékos Szilveszter

Idén a Board Game Café megrendezi nektek a Társasjátékos Szilvesztert, hogy ne maradjon rátok a takarítás. Ráadásul a hatórás játékdíj mellé svédasztalos vacsora is jár.

Szilveszter a Játsz/Mában

Társasozzátok át magatokat 2022-be, és indítsátok jókedvvel az új évet! Az este során különböző programokkal, partyjátékokkal, fotósarokkal és italakciókkal vár titeket a Játsz/Ma.

Szilveszter esti fáklyás túra a Szilas mentén

Demecs Norbi túravezető egy izgalmas szilveszter esti, 8 kilométeres, könnyed túrára invitál titeket, mely a Szilas-patak mentén halad végig Mátyásföldtől egészen a Naplás-tóig. Hagyjátok magatok mögött 2021-et a fáklyák táncoló fényében!

Zenés szilveszteri vacsorák, koncertek 2021-ben

Zengő Szilveszter 2021

A belvárosi Zengő Borbárban fergeteges hangulattal, a Kreinbacher Birtok prémium pezsgőinek és gourmet hidegtálak korlátlan fogyasztásával és táncra perdítő zenés-táncos mulatsággal várnak. Éjfélkor közös pezsgős koccintással készülnek, míg éjfél után, immár az új évben éhségűző töltött káposztával kecsegtetnek.

Szilveszter a sörmennyországban

A 2022-es év méltó köszöntésére különböző étel- és italcsomagokkal, sörkülönlegességekkel és DJ-vel is készül a belváros sörmennyországa, a Madhouse. 2021 utolsó éjszakáján választhatunk, hogy négyfogásos á la carte menüsor mellett, korlátlan italcsomag társaságában vagy ezek kombójával indulunk neki tiszta lappal az évnek.

2021 szilveszter buli

Jazz & Pop Szilveszter 2021 a Jardinette-ben!

A Jardinette Kertvendéglőben nemcsak jazz- és popslágerekre táncolhattok át a következő évbe, de választhattok az igazán kivételes menüik közül is. És csak halkan súgjuk meg, hogy aki a pisztrángot és a marha steaket is egyformán szereti, bizony nehéz döntés előtt áll. Vacsora közben Pálinkás Gergely többrészes jazzprodukcióval várja a vendégeket, éjfél után pedig DJ Stréer Tamás invitál a táncparkettre.

Szilveszteri Vigadalom artistákkal a Párisi Udvarban

A Párisi Udvar Hotel Budapestben fenséges fogások, elbűvölő előadások, ünnepi műsor és pompás pezsgők társaságában búcsúztathatod az óévet.

Dzsezz, buborék, sólet, kabaré – Mazel Tov New Year’s Eve

A Budapest Ragtime Band szilveszter estéjén maratoni konceret ad a lugas alatt a Mazel Tov kertjében, ahol a’la carte étlappal, decens champagne-sorral várnak mindenkit az év utolsó napján!

legjobb szilveszteri programok 2021 Budapest

Swing Soul & Jazz élőzenés szilveszter az Elysée-ben

A különleges helyszínű Elysée Bistróban a négyfogásos szilveszteri gourmetvacsora elfogyasztása közben, lehetőségetek nyílik gyönyörködni az elképesztő ünnepi fényárban úszó Kossuth térben, miközben az este folyamán jazz standerdeket, örökzöldeket, mai popslágereket, latin standerdeket és saját számokat ad elő a Sophie & Joseph zongora-vokál duó.

Majorka Szilveszter

A kultikus, budai gasztrokocsma a belváros nyüzsgésétől távolabb ugyan, de nem kevésbé jó hangulatú szilveszteri bulival hangolódik a következő évre. A Majorkában az év utolsó estéje habzó pezsgőkkel, mámorító koktélokkal, finom ételekkel és a minden egyes sejtünket megmozgató DJ-dallamokkal telik. A belépés ingyenes, de a családias hangulat megőrzése miatt a létszám korlátozott, emiatt érdemes időben foglalni.

Szilveszteri vacsora a Majorkában

Jazz Szilveszter a BJC-ben

Este 9-kor kezdődik az óévbúcsúztatás a Hollán Ernő utcai Budapest Jazz Clubban, ahol három kiváló koncert kíséri a kimondottan erre az alkalomra összeállított négyfogásos menüsort. A django-pop zenét játszó Pankastic!, Elsa Valle kubai énekesnő és a Révész Richárd Latin Trio, valamint az Oláh Kálmán Jr. Quartet fülbemászó dallamai közben mennyei ételeket varázsolnak a tányérunkra.

Szilveszteri lakásbuli a Bélában

Idén ismét ünneplőbe öltözik a Béla és egy fantasztikus, négyfogásos szilveszteri menüsorral valamint a Valami Swing koncertjével búcsúztatja az óévet.

¡Fiesta Mexicana: Feliz 2022!

A Tereza háza táján is felforrósodik a hangulat az év utolsó napján, Carlo Márquez és Daniel de la Torre (2Coyotes) mariachi koncertjével és egy-két kör margarita shottal indítják az estét, 22 óra után pedig Daniel (DJ OjoRojo) vezényletével hipnotikus cumbia és latin hangzásvilágon keresztül evezhettek át az új évbe. A szilveszteri a’la carte tacózgatás mellett közel hetvenféle tequila és mezcal palack sorakozik a pultban csakis rátok várva.

szilveszteri vacsora budapest 2021

Szilveszter Fűzy Gabi bácsival a Millennium Kávéházban

Szilveszter napján a Millennium Háza megidézi a századforduló hangulatát, melyhez elengedhetetlen kellék a pezsgő, a csillogás, a vidám énekek és egy ötfogásos mesés ételsor, az estét a bárzongoránál Fűzy Gabi bácsi koronázza meg.

Szilveszter a Café Vianban

Szilveszter éjszakáján a Liszt Ferenc tér sem marad ünnepi hangulat nélkül, a Café Vian egy ízletes ötfogásos vacsorával és széles zenei kínálattal várja az érdeklődőket; a Fesztivál Akadémia Budapest rendhagyó szilveszteri élőzenei koncertjével a komolyzene, a balkáni és a klasszikus-cigányzene rajongóinak kedveznek, míg éjféltől a 80-as és 90-es évek és napjaink jazz-pop slágerei és jazzsztenderdjeivel garantálják a felejthetetlen hangulatot.

Szilveszter a Vogue hajón

A Duna vizén hullámzó, könnyed eleganciájáról híres Vogue hajóétteremben exkluzív szilveszteri vacsorával, valamint élőzenei produkciókkal várják a vendégeket. A felejthetetlen hangulatról a Merry Go Round Duo és DJ Vajant gondoskodik, míg az emlékezetes ízkavalkádot – ízekben változatos előételekkel és főételekkel, valamint éjféli malacsülttel – a Vogue profi konyhai személyzete álmodja tányérra.

szilveszter 2021 budapest

BESTIA NYE ’21

A Bestia jó szokásához híven idén szilveszterkor is egy hedonista estén zárja le az óévet. A gasztromulatság alkalmával kaviár és tigrisrák is ékesíti a gourmet étlapot. Az est folyamán a hangulatfelelős DJ – Kuti Kornél.

Retro Szilveszter a Duna Gardenben

A Duna Garden idén is követi jól megszokott hagyományait és egy fergeteges óévbúcsúztató retro bulival zárja az évet. A Duna-parti, elegáns környezetben gourmet büfévacsorával, éjféli pezsgővel és Arató Andrással, a Retro disco koronázatlan királyával várják a vendégeket.

Havana Szilveszter – vacsora & latin party

A latin zenék szerelmeseinek ajánljuk a fülledt hangulatú Havana Bar szilveszteri ajánlatát, ahol a fantasztikus ételek mellett, káprázatos brazil táncshow és kubai élő zene is vár titeket. Éjfél után pedig DJ kíséretében salsázhatjátok át magatokat 2022-be.

2021 szilveszter buli

Francia vacsoraest – Szilveszter Párizs kertjében

Francia hangulat, csodás kert, káprázatos fények, kellemes zene, egymással harmonizáló ízpárosítások várják a bensőséges évzárásra vágyókat a Pavillon de Paris étteremben.

Symbol Szilveszter

Étel, ital, zene és tánc a Symbol üvegtetős Gardenjében, ahol méltóképpen mulathatjuk át az év utolsó éjszakáját! A különleges ötfogásos vacsora és a fergeteges ünneplés hangulatáról a vacsora alatt élő zenével Kollányi Zsuzsi, majd a dj pultból Antonyo, Dj Gomes (video disco) és Toto Jr. gondoskodnak.

Szilveszter a dzsungelben

A főváros első számú dzsungelétterme, a Twentysix különleges szilveszteri ajánlattal kedveskedik vendégeinek az év utolsó napján, december 31-én. A Király utcai vendéglátóhely buja zöldektől burjánzó belső tereiben ezúttal négyfogásos menüsor díszíti majd a hangulatos faasztalokat.

retro szilveszter 2021

a Hely Szilveszter

A Római-part gyöngyszeme a Hely is egy felejthetetlen szilveszteri bulival vár szilveszter éjszakájára, amelyre exkluzív ünnepi svédasztalos vacsorával, dj-vel, éjféli közös koccintással, büféasztallal és hajnalig tartó mulatsággal készül.

Szilveszter este a Budapest Bárral az A38 Hajón

Minőségi szórakozást ígér az A38 Hajón december 31-én megrendezésre kerülő koncert, amelyet nem más ad, mint a nagyszerű Budapest Bár zenekar. A buli este 7-től 9-ig tart, így vehetjük akár bemelegítésnek is, az viszont biztos, hogy egész estére kitart majd a lendület, köszönhetően többek között a közkedvelt sztárvendégeknek.

Szilveszteri koncertek 2021: Budapest Bár

Frida Szilveszter

Szilveszterezzek a Fridában! Este 8 és 11 között Balogh Zsófi énekel, hogy ráhangoljon bennünket a visszaszámlálásra és az új évre.

Szilveszter a Pótkulcsban kint és bent

Zene: Dj Nairobi – bulizenék határok nélkül – szilveszteri menü – korhelyleves, malacsült, szerencse lencse, virsli. Hosszabbított nyitvatartás. A belépés díjtalan, a helyfoglalás javasolt.

Szilveszteri bulik 2021-ben

Szilveszteri osztálykirándulás az Instant-Fogasban

Este 8-kor kezdődik az óévbúcsúztatás az Instant-Fogas háza táján, ahol a belváros legnagyobb szórakoztatókomplexumának minden szintje és terme szilveszteri lázban ég majd december 31-én. Sőt mi több, a szilveszteri buli itt egyhetesre nyúlik, de a pontot az i-re mégiscsak az a bizonyos péntek este teszi fel.

Be Massive Szilveszter a Várkert Bazárban

Méltóképpen int búcsút a hátuk mögött álló mozgalmas hónapoknak a Be Massive közel két évtizedes elektronikus zenei bulisorozatának csapata: december 31-én nagyszabású bulira várják a közönséget a Várkert Bazár tekintélyes műemlékfalai közé. A talpalávalót Metha mellett többek között Lenny Lenoks és Dubecticut biztosítja.

Akvárium Szilveszter – Las Vegas Edition / NECC PARTY

Hatalmas csinnadrattára számíthatnak azok, akik 2021 búcsúztatásának helyszínéül a fővárosi klubok alfáját és omegáját, az Akváriumot választják. Az Erzsébet téren ugyanis megelevenedik Las Vegas december 31-én, méghozzá a Necc Party csapatának jóvoltából. Flipperek, roulettek, Elvis Presley-k és a kétezres évek ikonikus slágerei.

Még több szilveszteri buli Budapesten:

Alpesi évzáró buli – Aprés Ski a Normafa Síházban

Egy alpesi évzáró bulihoz most még a várost sem kell elhagynotok, hiszen idén először vár titeket az Aprés Ski Szilveszter a Síházban! Lesz itt hütték teraszát idéző fotópont, szerencsekerék, szögbeverős játék ráadásul a síparadicsom legnagyobb ütemeivel és italaival kapcsolhattok át évelengedős fokozatra!

A Terminal bemutatja: New Years Countdown

Köszönjetek el együtt 2021-től és dobbantsatok át együtt 2022-be a város központjába, az Erzsébet térre. Az év utolsó napján hajnalig bulizhattok a Terminal klubban a legdögösebb zenékre, melyért Hamvai P.G. és barátai lesznek a felelősek.

Retro Szilveszter a Madamban

A Madam a már megszokott forró hangulat mellett a retro slágerek világába kalauzolja el a nagyérdeműt és bemutatja, hogyan mulattak anno a nagyok, hiszen érkeznek az időtlen slágerek, a házibuli hangulat és persze a hajnalig tartó koccintások.

Stranger Synths: Szilveszter by Quixotic

2021 legutolsó napján az Analog Music Hall Hawkins városává változik, ahol ezúttal a nyolcvanas évek hangulatával átitatott elektronikus slágerekre ropva búcsúzhatunk az évtől. A hangulatért a retrowave zenei stílus hazai úttörője, Quixotic felel, aki előtt Megahit melegíti be szintizenéjével a közönséget. Kapunyitás 9-kor.

Szilveszteri Techno Fesztivál az Arzenálban

Ha szilveszter éjszakájára fesztiválélményt kerestek, akkor az Arzenál Budapest az ideális helyszín, ahol 2 színpadon 18 órás rave-maratonban lehet részetek.

Igloo Garden szilveszter a 360Barban

Köszöntsétek az új évet a város legmagasabban lévő rooftop bárjában téliesített iglukból, és már akár délután 15 órától táncoljátok át magatokat az új évbe.

szilveszteri programok 2021/22 Budapest

BoB New Year’s Eve 2022

December 31-én egy óriási szilveszteri bulival vár a BoB. A megszokott forró hangulattal, a legnagyobb slágerekkel és hajnalig tartó koccintásokkal búcsúztatják 2021-et.

Reggae New Year

Buda egyik legújabb alulról szerveződő kulturális műhelye, a Margit körúti Manyi is izgalmas programokkal készül az év utolsó napjára. A földszinti koncerttérben a vidám raggaezenéé lesz a főszerep, hogy biztosan kellő pozitív energia birtokában indítsuk az új évet, míg az emeleten gyerekbarát családi társaspartikra számíthatunk.

New Year’s Eve Boat Party & Hajózás

Élvezzétek az év utolsó éjszakáját különleges környezetben, a Zsófia Hajón, kilátással a szilveszteri fényekben pompázó Budapestre és a tűzijátékokra. A 2 órás hajókázást követően egész éjszakás, őrült buli vár a tánctéren és panorámateraszon.

Kalózhajó Szilveszter – Progressive New Year 2022

Bontsatok vitorlát egyik kedvenc hajónkon és ringatózzatok a psy és progressive zenék hullámain. A Kalóztanya legénysége a pálinkás hordókat is csapra veri.

A38 NYE – Next Level & Bladerunnaz

Ismételten összeáll Budapest két legnagyobb basszusszervező csapata a NEXT LEVEL és a BLADERUNNAZ, hogy 2 teremben összesen 20 fellépővel és nem akármilyen zenei palettával (dubstep, dnb, riddim, trap, jumpup, bass house, neurofunk, liquid) szórakoztassanak titeket az év utolsó éjszakáján.

Women on Women – New Year’s Eve

Szilveszteri WOW mettyuval és mizztake-kel! Szem, száj, és pohár szárazon nem maradhat! A Toldiban ezen az éjszakán átjárja a testetek az őrületes ritmusok forgataga, a glam és a csillogás!

New Year’s Eve ★ Turbina

Garçons és Hello közös Szilvesztere Budapest legújabb klubjában a Turbinában! Két tánctérrel, szexi táncosokkal, a legmenőbb dragekkel és az utánozhatatlan Garçons hangulattal várnak benneteket. Forró eleganciával forralják fel az év utolsó éjszakáját, és a Garçons csillámporával hintik meg az óév utolsó édes perceit.

Bebe és Barátai Szilveszter az Udvarromban

Budapest egyik legnagyobb házibulijába invitál az Udvarrom, ahol együtt mulathatod át 2021 utolsó éjszakáját Bebével és kiváló zenésztársaival. Az este folyamán Bebe és zenekara vendégművészekkel kiegészülve tolja majd a 80-as, 90-es és 2000-es évek legnagyobb bulizenéit közel 4 órán keresztül, majd az Udvarrom rezidens DJ-je fog táncoltatni kifulladásig.

Ivan & the Parazol New Year’s Bash

Szilveszterezz az Ivan & the Parazollal a Muzikumban! Vendégek: Ian O’Sullivan és a California Nightmares.

budapest szilveszter 2021: koncertek

Szilveszter a Stifler Házban

A legnagyobb szilveszteri bulit ígéri a Stifler Ház, ahol több tánctéren is mulathattok. Plusz a fedett kerthelyiségben ezen az estén is hangulatos koncert vár.

TILOS Szilveszter 2021-22!

Két év után új helyszínen a Gödörben tér vissza a Tilos. Éjfél előtt Tilos DJ-k, az Óperentzia és a Dynamite Dudes lép színpadra, a koccintás után pedig DJ Palotai, Dj Titusz, és Tilos All Stars Dj válogatott gondoskodik a partihangulatról.

ÖTKERT New Year’s Eve 2022

A város legextrább szilveszteri bulijával vár az Ötkert! Ahogyan azt az Ötkertben már megszokhattátok, garantált a remek hangulat, a legütősebb zenék és a minőségi italok, de Szilveszter lévén minden sokkal extrább, elegánsabb és különlegesebb lesz, mint valaha. Amire számíthattok: 2 terem, 5 DJ, táncshow, konfettishow és hajnalig tartó ünneplés.

Szilveszteri házibuli a DiVino Gozsduban

A DiVino Gozsdu csapata egy igazi házibulira hív titeket az év utolsó napján, hogy együtt bulizzátok át magatokat 2022-be! Az este folyamán Bereczki Levente (dj. lleo) a Jazzy Rádió egyik rezidens dj-je játszik, műsorán megtalálható a smooth- és elektronikus jazz, funk, lounge, nu disco, soulfull house, valamint a klasszikus kedvencek újragondolt változatai.

Ha új évi, 2022-es programok is érdekelnek, pillants rá korábbi ajánlónkra: