Hétvégén ingyenes jégpálya nyílik a Bálnánál

December 4-én, szombaton újabb taggal bővül a fővárosi korcsolyapályák díszes felhozatala.

Idén újra ingyenes, fedetlen műjégpálya nyílik a Bálna Nehru part felőli oldalának teraszán. A december 4-én nyíló és egészen február 27-ig működő, 450 m²-es jégpályát nyitvatartási időben bárki időkorlátozás nélkül használhatja és kedvenc téli elfoglaltsága alatt kedvére gyönyörködhet az innen nyíló kivételes panorámában, a Dunában, a város budai oldalában, a Műegyetemben, illetve a Gellért-hegyben.

Az ingyenes korcsolyapályánál külön díj ellenében lesz lehetőség korcsolyakölcsönzésre, korcsolyaélezésre és zárható csomagmegőrző bérlésére. A jégpálya vasárnaptól csütörtökig 10-től 20 óráig tart nyitva, pénteken és szombaton kicsit hosszabban, egészen 22 óráig csúszhatunk a jégen. A szokásos karbantartás és pályarendezés ideje minden nap 14 és 15 óra közé esik, így ebben az időben nem lehet majd a jégen tartózkodni.

A korcsolyapálya karácsonykor a Bálna nyitvatartásához igazodik, december 24-én 10 és 14 óra között tart nyitva, december 31-én 10 és 18 óra között, míg december 25-én, 26-án és január 1-én zárva tart. Aktuális információkat ezen a linken találtok.