3 km hosszú útvesztővel nyílt meg a Tisza-tó első kukoricalabirintusa

Augusztus 6-án nyitotta meg képzeletbeli kapuit a Tisza-tó egy újabb attrakciója, egyben első kukoricalabirintusa, amiben a bátrak, nem kevés izgalom közepette, akár sötétben, elemlámpával is kereshetik a kiutat.

Keresve sem találni jobb apropót egy röpke 1 órás útkeresésre most, mikor a kukoricaszárak az égbe szöknek néhány héttel az aratás megkezdése előtt. Ez pedig tökéletes lehetőség arra, ha épp a Tisza-tó körül időztök vagy töltitek a nyaralásotokat, hogy ilyen izgalmakba bocsátkozzatok és ezzel kiszakadjatok kicsit a tér és az idő jól megszokott kereteiből.

Az 5 hektáron elterülő és 3 km hosszúságú útvesztővel rendelkező kukoricalabirintus Abádszalók mellett, a tavasszal a színpompás tulipánoknak otthont adó TulipGarden Tisza-tó szomszédságában található. Az elmúlt hétvége mellett idén még az augusztus 13-i hét nyújt majd lehetőséget a labirintusban bolyongásra délután 4 órától egészen este 10 óráig.

Ha a labirintust kipipáltátok még több kalandot találtok a Tisza-tó térképén:

A kukoricalabirintus mellett kézműves foglalkozással, játszótérrel borászati bemutatóval és büfével, valamint helyi kézműves termékekkel várnak a szervezők, illetve az egy órás útvesztő mellett egy rövidített pályával is, ami akár 15 perc alatt könnyen bejárható.

Ha inkább az izgalmasabb, esti kiútkeresésre vállalkoznátok, az elemlámpát ne felejtsétek otthon, illetve érkezzetek időben, hiszen este 9-kor indulhat az utolsó labirintuscsapat.