Nem csak gyereknap lesz: Íme a legjobb hétvégi programok Budapesten és környékén
- 2021. május 27-30. -

A vasárnap a legtöbb helyen a gyereknapról szól majd, de nem csak ennyiből áll a hétvége. Megnyitók, szabadtéri vetítések, koncertek és vásárok is várnak titeket a gyereknapi programok mellett Budapesten és környékén.

Budapesti programok csütörtökön

Sörkert. A Majomhoz nyitóhét. (egész héten)

Megnyitották a Majomhoz hátsó részét hol utat engednek a malátás-komlós, szén-dioxidban dús, alkoholtartalmú italnak. Ráadásul az italhoz passzoló programokkal is készülnek majd nektek. E héten pedig minden nap valami meglepetés vár.

Hétvégi szabadtéri programok Budapesten

10 éves a DiVino – ünnepeljünk együtt!

Koccitsatok egyszerre este 10-kor az ország összes DiVinojában az elmúlt 10 évre!

The Anahit akusztik // TRIP Terasz 

A tavalyi teltházas és nagysikerű akusztikus koncertje után ismét visszatér a TRIP Hajóra a The Anahit zenekar. A hosszú és kényszerű pihenő után a karantén idején született dalok – mint például a „2070” – is elhangzanak majd a repertoárban a jól ismert számok mellett, így egy igazán különleges zenei utazásra készülhetünk.

Hétvégi szabadtéri programok Budapesten

Friss Hús 2021 – Szabadtéri vetítések (június 2-ig)

Szabadtéri vetítések a Friss Húson a budapesti Városháza udvarában. Idén az összes magyar versenyfilmes blokkot és a díjnyertes filmeket is láthatjátok majd a nem mindennapi díszletben.

Friss Hús 2021 - Szabadtéri vetítések (június 2-ig)

Pénteki programok Budapesten

Bohemian Betyars – Kobuci Kert 

Legyen utcán, klubban vagy fesztiválon a Bohemian Betyars örömzenéje, magával ragadó ritmusai kizökkentenek a hétköznapokból, és beledobnak az önkívület mélyvizébe, pont úgy, ahogy ezt kitervelték.

Ha szabadtéri kiállításra vágynátok, nézzétek meg ezeket:

Újra együtt! • Instant-Fogas Komplexum nyitóhét (péntektől)

Péntektől végre újra nyitva vár az Instant-Fogas komplexum, így újra együtt élvezhetitek a lemenő napot, az éjszakát és a hajnalig tartó bulikat. Fedezd fel a megújult kertet és bulizz akár reggel 6-ig!

Tavaszi Országos Kaktuszkiállítás és Vásár az ELTE Füvészkertben 2021 (péntek-vasárnap)

Az ELTE Füvészkertjét május utolsó hétvégéjén kaktuszok borítják majd be az Országos Kaktuszkiállítás és Vásár programcsokrának keretében, amelynek keretein belül péntektől vasárnapig gyönyörködhetünk a különleges növényszépségek között, és vásárolhatjuk meg a számunkra leginkább tetszőt.

Budapesti programok a hétévgén

Eperfesztivál (péntek-vasárnap)

Budapest első eper fesztiválja. Garantáltan csak magyar eper kínálattal. Emellett eperborokat, eper lekvárokat, street food epres ételeket is kóstolhatsz itt.

A legfinomabb magyar eperből készítsetek mennyei süteményt:

A legjobb szombati programok

Lépcső Akusztik pres. Singh Viki // ZSIRÁF

A tavalyi év másik nagy kedvencével folytatódik az akusztikus koncertek sora: most szombaton Singh Viki hozza lázba az Eiffel teret.

Stranger Synths with Quixotic – Budapest Park

Egy estére Hawkins városává változik a a Park tánctere, ahol 80as évek hangulatával átitatott mai és korabeli slágerekre bulizhatsz. A hangulatért, Quixotic az új retrowave hullám legismertebb hazai úttörője felel. Szettjei garantált audiovizuális időutazásra visznek a szinti hullámain.

Budapest Garden Nyitóhétvége (szombat-vasárnap)

Egész hétvégés bulival nyitja a szezont a Budapest Garden. Lesz minden mi szem szájnak ingere, étel, ital, sport, gyereknapi zsongás.

Gyereknapi programok 2021: Budapest Garden Nyitóhétvége

Vasárnapi programok Budapesten és környékén

Monori Pincefalu – Nyitott Pincék (vasárnap)

Május 30-án vasárnap nyitott ajtókkal, minőségi borokkal és finom falatokkal várnak mindenkit több monori pincében is.

Budapesti programok a hétévgén

kiskertpiac – NYÁRKERT (vasárnap)

A zöldellő Gesztenyés-kert és a MOMkult között húzódó Sirály sétány kivirágzik május 30-án, hiszen egy nyárváró eseménynek, a kiskertpiac rendhagyó Nyárkertjének szolgál helyszínéül, telis-tele a megunhatatlan, közvetlenül a termelőktől származó, természet ihlette portékákkal.

Piacok Napja (vasárnap)

Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves – ruhák , táskák , ékszerek , divat kiegészítők , DIY és vintage termék , kézműves gasztro készítmények , természetes alapanyagokból készült kozmetikumok … mindent meg fogtok találni a Piacok Napján. A rengeteg izgalmas termék mellett, számos kiegészítő programmal, finom falatokkal, élőzenével és különleges gyereknapi meglepetéssekkel várnak titeket.

blank

+ a legjobb gyereknapi programok 2021-ben

Gyereknap, piacozás és rózsafánksütés a Rómain (szombat)

Falunapi játszóházat tartak szombaton a Rómain, melynek keretében hirtelen falura csöppennek a gyerekek. Különböző állomásokon próbálhatják ki, milyen is a falusi lét.

Mutatjuk, hol érdemes még megtölteni a kosaratokat hazai finomságokkal:

Paár Julcsi – Hangoló : KEREKERDŐ // Gyereknap a KOBUCIBAN (vasárnap)

Paár Julcsi – Hangoló : Kerekerdő című, interaktív kulturális programjában megelevenedik egy mesebeli táj, egy varázslatos történet, melynek a hallgatóság is szerves részévé, szereplőjévé válik.

Gyereknapi programok 2021 Budapest: Paár Julcsi - Hangoló : KEREKERDŐ

Gyereknap a Lupa Beach-en (vasárnap)

Új kalandjátszótér várja az apróságokat, de van vízi dodzsem, ugrálóvár, óriás trambulin és számtalan további lehetőség, mindez egy tengerparti környezetben, a fehér homokos, pálmafás parton, a türkizkék, kristálytiszta vízű Lupa-tó mellett.

Gyermeknapi programok Budapest 2021: Gyereknap a Lupa Beach-en (vasárnap)

CSACSI Túra – Normafa Síház (vasárnap)

Gyalogtúra és piknik a Csacsi réten a KKM csapat szervezésében. Találkozó vasárnap reggel 10-kor a Normafa Síház kerthelyiségében. Innen indulva egy laza másfél órás körtúra a Normafán, utána a Csacsi réten közös piknik. A piknikhez minden résztvevőnek falatkákkal kedveskedik a Normafa Síház.

További 2021-es gyereknapi programokat találhatsz az alábbi cikkünkben: