12 izgalmas gyereknapi program 2021-ben Budapesten és környékén

Ugrálóvár és csillámtetkó minden sarkon van már gyereknapon. Próbáltunk ezért nektek olyan programokat találni, amelyek ennél tartalmasabb szórakozást nyújtanak 2021-ben Budapesten és környékén.

Gyereknapi programok szombaton

Lázár Lovaspark hétvégi gyermeknapi programja (szombat-vasárnap)

Program: lovas kocsikázás, pónilovaglás, kézműves foglalkozás, fakörhinta, falusi udvar, játszótér, lovas előadás, ebéd korlátlan ételfogyasztással. A szabadtéri programokhoz védettségi igazolvány nem szükséges.
További információ: ITT
Jegyvásárlás: jegy.lazarlovaspark.hu

Gyereknap, piacozás és rózsafánksütés a Rómain! (szombat)

Falunapi játszóházat tartanak vasárnap a Rómain, melynek keretében hirtelen falura csöppennek a gyerekek. Különböző állomásokon próbálhatják ki, milyen is a falusi lét.

Gyereknapi programok 2021 Budapest: Piacozás a Rómain

Óbudai csillagutazás – Óriás társasjáték (szombat-vasárnap)

Üstökösökön, csillagokon lépdelve oldd meg a feladatokat, juss el Nyuszival a Holdra és hozzátok le a sajtot Egérkének! De vigyázz, a világűr számtalan veszélyt tartogat! Az élő társasjáték, mely a „Játék a városban” című meséskönyv alapján készült, amelyben Szabó T. Anna verseit Molnár Jacqueline illusztrációi keltik életre.

Gyereknap & BL-döntő & Takáts Tamás-koncert (szombat-vasárnap)

A Fóti Kézmves Sörfőzde vendége lesz a Csiga Duo, a TÁ-TI-KA duo, Takáts Tamás és a hagyományőrző kelevézek is. A gyerekek zumbázhatnak Mezei Eszterrel és részt vehettek egy interaktív bűvész show-n is. Az esti BL-döntőn pedig a nagyok szurkolhatnak kedvenc csapatuknak.

Gyereknap 2021: Programok Budapesten és környékén - Fóti Sörfőzde

Gyereknapi Ramazuri Zuglóban (egész héten)

A Ramazuri Játszópark 10 napos gyermeknapot tart május 22-től. A játszóház átalakult, vidámparki játékokkal is kiegészült. Tavasztól őszig kültéren várják a családokat a 14. kerületben, Mogyoródi út 130. alatt, a Zuglói Sport és Rendezvényközpontban.

Egy program, amivel biztosan nem lőhettek mellé a gyerkőcöknél:

Gyereknap Sóskúton: Halász Judit – Csiribiri (szombat)

Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Vasárnapi gyereknapi programok 2021-ben

Paár Julcsi – Hangoló : KEREKERDŐ // Gyereknap a KOBUCIBAN (vasárnap)

Paár Julcsi – Hangoló : Kerekerdő című, interaktív kulturális programjában megelevenedik egy mesebeli táj, egy varázslatos történet, melynek a hallgatóság is szerves részévé, szereplőjévé válik.

Gyereknapi programok 2021 Budapest: Paár Julcsi - Hangoló : KEREKERDŐ

CSACSI Túra – Normafa Síház (vasárnap)

Gyalogtúra és piknik a Csacsi réten a KKM csapat szervezésében. Találkozó vasárnap reggel 10-kor a Normafa Síház kerthelyiségében. Innen indulva egy laza másfél órás körtúra a Normafán, utána a Csacsi réten közös piknik. A piknikhez minden résztvevőnek falatkákkal kedveskedik a Normafa Síház.

Gyereknap a Lupa Beach-en (vasárnap)

Új kalandjátszótér várja az apróságokat, de van vízi dodzsem, ugrálóvár, óriás trambulin és számtalan további lehetőség, mindez egy tengerparti környezetben, a fehér homokos, pálmafás parton, a türkizkék, kristálytiszta vizű Lupa-tó mellett.

Gyereknapi programok Budapesten és környékén 2021 : Lupa

Gyereknapi séta: 7próbás kaland / Szentendrei gyereknap

Ingyenes, egyénileg bejárható kalandos séta gyerekeknek és családjaiknak, Szentendre belvárosában. A sétát kitalálta, összeállította és megverselte: Kovács Kriszta idegenvezető, az Ínyencház Főzőiskola tulajdonosa.

Ha együtt elmennétek ebédelni gyereknapon:

Gyereknap az OPPA Farmon (Vecsés mellett)

10 órától várják a környék apraja nagyját a Vecsés melletti OPPA Farmon. Lesz pónilovaglás, helyben főzött gulyásleves, fajátékok, csúszdás légvár, arcfestés, majd kora este abrakolás, ilyenkor Pedro és Molly, a két Border azt is megmutatja, hogy tereli egy csoportba a marhákat.

Gyereknap 2021: Programok Budapesten és környékén - OPPA Farm

Józsefvárosi Gyereknap a Teleki téren

Lesz improvizációs meseelőadás, játszótéri rokkendroll Kárász Eszterrel és az Eszter-lánc mesezenekarral, bábszínház és egy 1 órás sétán is részt vehettek a Palotanegyedben.

Gyermeknap a Nagy Kohóban – Nagykovácsi

Május 30-án Nagykovácsiban a Nagy Kohóban délelőttől délutánig jótékonysági tombolával egybekötött zenés-mesés-bábos gyermeknapot tartanak.

Ha nem csak a gyereknapi programok érdekelnek ezen a hétvégén: