Felkészültél a bulizásra? – Mutatjuk a hét 5 legolvasottabb cikkét

Szerencsére lassan véget ér a hét munkával teli része, és jön a hétvége. Ezt ne csak a hétvégi programajánlónkkal ünnepeljétek meg, hanem azzal az 5 cikkel, melyre a legtöbben kíváncsiak voltatok a héten. Ebben is lesz buli, bőven. 

 

Nem viccelünk: jön a fehér, rostban gazdag Coca-Cola

Minket is meglepett a hír, hogy Japánban már fehér kólát iszogatnak. A különleges üdítő ráadásul cukormentes és rostban gazdag, és cég állítása szerint egyetlen orvos sem tudna belekötni. Alig várjuk, hogy nálunk is kapható legyen.

Időutazással kezdődik majd az M3 felújítása

A héten kiderült, a M3-as pótlóbuszai ugyan alacsonypadlós, légkondicionált csuklós buszok lesznek, de a BKK ezt csak úgy tudta megoldani, hogy ezeket a járműveket más járatoktól „kért kölcsön”, melyeknek a hiányát csak régebbi, forgalomból már kivont buszok újbóli üzemeltetésével tudja orvosolni.

Fél lábbal a nyárban: Hétvégi programajánló

Úgy tűnik, ezen a héten minden eddiginél jobban vártátok a hétvégét, ugyanis rengetegen voltatok kíváncsiak arra, hogy milyen programokat ajánlunk a hét utolsó napjaira. Természetesen rengeteg izgalmas programot gyűjtöttünk össze, melyeket itt el is olvashatsz.

Huszonnégy órás partyőrület Budapesten

Mi már alig várjuk, hogy a hétvégén elmerüljünk a partyzásban, és ahogy jól sejtjük, Ti is. Ezért is olvastátok el ilyen sokan erről a különleges, 24 órás buliról szóló beszámolónkat.

5 sorozat, ami idén lehúzta a rolót

Imádjuk a sorozatokat, ezért szomorúan írtunk azokról a sztorikról, melyeknek az idei évadja volt az utolsó, és többé nem találkozhatunk velük. Kivéve persze akkor, ha újranézzük a régi részeket. A 2 Broke Girls esetében ez egészen biztosan meg is fog majd történni.