Húsvéti buliajánló a hosszú hétvégére

Jön az eddig még nem látott 4 napos húsvéti szórakozás, amire természetesen van néhány ajánlatunk!

Végre egy extra hosszú húsvéti szünetet tarthat szinte mindenki, kivéve persze a vendéglátósok, akik napközben étellel szolgálnak ki minket, éjszaka pedig a szórakozásunkhoz megfelelő italokat keverik. Örök hála nekik, mi pedig igyekszünk majd cserébe jó fej közönség lenni velük is és a fellépőkkel is.

Szóval az extra hosszú szünet alatt négy teljes esténk lesz lazulni és szórakozni, ahol ez alkalommal bulidömping nem alakult ki, de azért kedvünkre válogathatunk.

Április 13., csütörtök – Ledobjuk a láncot

Az első mozdulat feltétlenül az elme tehermentesítése legyen, hogy holnap már nem kell mennünk robotolni, így este beállhatunk egy DJ-vel szemben robotozni. Ha-ha, nem biztos, hogy mindenki nevet, de legalább választási lehetőségünk lesz. Ott van az AETHER programjában a We Are Cre8tion bulija, ahova az izraeli-berliner Chaim érkezik, és aki nagyobb térre vágyik, és persze drum and bass és break hangzásra, akkor az vegye az irányt az Akvárium felé, ahol többek között Wilkinson lép fel (amiről már itt is írtunk egy ajánlót), és két teremben élvezhetjük a tört ütemeket. Ugyanakkor a techno és house kedvelői a Corvin húsvéti programjában is megtalálhatják magukat, és a basszusvonal specialistái, a Next Level is készült erre a napra 4 vendéges programmal a Barba Negrában!

 

Április 14., péntek – Tekerd fel a hangerőt!

Aki tovább menne, vagy csak pénteken indulna meg, azoknak a VOLT Lokál programjában szereplő GAUDI Live-ot ajánljuk, illetve a LÄRM és a BOUNCE szervezésében prezentált Lena Willikens fellépését, de majd mindjárt a szombat bekoncentrálja az igazi partyhangulatot.

 

Április 15., szombat – Megindul a város

Ha csütörtökön és pénteken is megfutamodtunk volna, akkor most már tényleg itt lesz az ideje a szórakozásnak. Az  Akváriumban a Mind Against olasz duót fogadják, a LÄRM-ba a német S.A.M. érkezik, hogy mindenkit elkapjon a gépszíj, a Cinema Hallba a híres trance duó, azaz a Cosmic Gate érkezik bemutatni új albumukat, és a Corvinra sokak nagy technokedvence, a Pet Duo tér be egy felejthetetlen menetelés erejéig.

 

Április 16., vasárnap – Ilyen is lehet a húsvét

Három  éjszaka után akár már korán reggel folytathatjuk vagy frissen kezdhetjük a napot a főváros egyetlen állandó after partyján a Corvinon, végül ugyanitt zárhatjuk le a szórakozáshullámot a BeMassive Label Nighton, szokás szerint masszív ütemekkel!

 

Jó szórakozást, táncoljátok le előre az ünnepi súlyfelesleget!

Kovács M