Halloween 2024: 20+ izgalmas program Budapesten felnőtteknek és gyerekeknek

Összegyűjtöttünk nektek egy csokornyi vérfagyaszó programot a 2024-es halloween alkalmából Budapestről és a környékéről. 

Halloween az Állatkertben (2024. október 25.)

Október 25-én este 18 órától temérdek programmal vár titeket az Fővárosi Állatkert halloween alkalmából. Találkozhattok fókákkal, elefántokkal és denevérekkel, de lesznek boszorkányos, tüzes programok és előadások is.

Részletes program >>

Töklámpás Fesztivál (2024. október 26.)

Vigyétek magatokkal az otthon kifaragott töklámpásotokat és találkozzatok 19 órakor a Hősök terén! Természetesen beöltözni is ér, úgyhogy nyugodtan legyetek kreatívak. A Gyermekétkeztetési Alapítvány munkatársai idén is a tér közepén, a szobor talapzatánál várják az adományokat.

Facebook-esemény >>

Halloween Party 2024 // Kőrösi Kulturális Központ (2024. október 26.)

Jelmezverseny gyerekeknek, tökfaragó-verseny, játékos halloweeni vetélkedők és kézműves foglalkozás vár rátok a X. kerületi Kőrösi Kulturális Központban.

Facebook-esemény >> 

További varázslatos programok Budapesten:

Halloween Party a Veresegyházi Medveotthonban (2024. október 26.)

Az egész Medveotthon sötétbe borul, szinte átváltozik egy szellemtanyává, így nem tudhatod, hogy hol hozzák rád a frászt.

Facebook-esemény >>

Halloween in Muggle Town // Akvárium (2024. október 26.)

A varázslatos lények és a varázslótanoncok világa találkozik a Muglik kedvenc klubjában az Akváriumban.

Facebook-esemény >>

Halloween a Póniudvarban (2024. október 26-27., november 2-3.)

Interaktív mesével, halloweeni játékokkal, tökvásárral, pónilovaglással, állatsimogatóval és finomságokkal várnak titeket a Piczinke Póniudvarban.

Facebook-esemény >>

Halloweeni fürdőbomba-készítés a Lush üzleteiben (2024. október 27.)

Október 27-én egy igazán különleges programon vehettek részt a Lush egyes üzleteiben. Egy rémisztően jó halloweeni party-val készülnek nektek, ahol saját magatoknak készíthettek el egy Brain Freeze névre keresztelt, hűsítő mentás, lila és kék színben pezsgő halloweeni fürdőbombát. Jelentkezni IDE kattintva tudtok, érkezzetek jelmezben!

A DIY-nap után pedig nincs más dolgotok, mint körülnézni a Lush halloweeni kínálatában, ahol olyan szuper termékeket találhattok a szezonra, mint a hét rémisztően jó ajándékot rejtő Countdown to Halloween ajándékcsomag, az ötvenes évek klasszikus képregényei és a korabeli sci-fik hangeffektusai által ihletett Invaders from Mars habfürdő vagy a négy boszorkányos fürdőcsodát tartalmazó, fekete macskába csomagolt Bewitched.

Weboldal >>

Halloween programok 2024 budapest gyerekeknek
Fotó: Lush

Halloweeni Cirkusz (2024. október 27.)

Klasszikus cirkuszi előadás, halloweeni hangulatban, a fellépő művészek különböző karaktereknek beöltözve, halloweeni stílusban és zenére mutatják be fantasztikus produkciójukat. A jelmezben érkezőknek Beetlejuicee ajándékot ad.

Facebook-esemény >>

Halloween Party // Muzikum (2024. október 28.)

Hátborzongató halloweeni jelmezes swing táncest vár rátok a Muzikumban.

Facebook-esemény >>

Hátborzongató halloween a Gozsduban (2024. október 30. – november 2.)

Halloween alkalmából átalakul a Gozsdu Udvar egy igazán kísérteties hellyé, ahol rémisztő karakterek bukkanak elő az árnyékból és hátborzongató élmények leselkednek rád.

Facebook-esemény >>

Programok halloween napján 2024-ben Budapesten

Halloween a Kiserdőben (2024. október 31.)

Tűzzsonglőrök látványos mutatványai, sötét erdő mélyén rejtőző zombik és rátok leselkedő vámpírok várnak benneteket a ferencvárosi Kiserdőben.

Facebook-esemény >>

Halloween a Vasúttörténeti Parkban (2024. október 31.)

Szellemes kézműves programok, boszorkányos arcfestés és szellemvasúttá átalakított kerti vasút vár rátok 31-én a Vasúttörténeti Parkban.

Facebook-esemény >>

Hello Halloween (2024. október 31.)

Október 31-én 16 órától tökfaragás, arcfestés és cukorvadászat vár rátok a Hello Budában.

Facebook-esemény >>

Csillagkapu Halloween // Svábhegyi Csillagvizsgáló (2024. október 31.)

A belépéskor már jelmezbe öltözött csillagászok várnak, akik a színes interaktív programok között, és a korán sötétedő égbolt csillagos csodájában is elkalauzolnak titeket. Az üstökösfőző kondérjából az égi vándorok kozmikus füstje bugyog kifelé, a Spektrum Zónában pedig faragott tökfejből csap fel a misztikus fekete láng.

Facebook-esemény >>

Halloween 2024: programok gyerekekbek és felnőtteknek Budapest
Fotó: Svábhegyi Csillagvizsgáló

Halloween Party és Quiz est // Budapest Garden (2024. október 31.)

Október 31-én 18 órától egy vérfagyasztóan izgalmas Halloween Party és Quiz est vár rátok a Budapest Gardenben.

Facebook-esemény >>

Hardcore Halloween Arena // Vasúttörténeti Park (2024. október 31.)

Október 31-én visszatér Közép-Európa leglátványosabb halloweeni csarnokfesztiválja. Több ezer haláli arc, minden eddiginél hátborzongatóbb dekoráció, vérfagyasztó showelemek hada és egy démoni kaszinó lidérces titkai várnak.

Facebook-esemény >>

Ha otthoni programot kerestek október 31-re:

Halloweeni hátborzongató buszjárat (2024. október 31. – november 2.)

A feldíszített autóbusz a város frekventáltabb vonalait járja be október 31-én, november 1-jén és november 2-án 17 órai indulással. Találkozhattok vele csütörtökön a 7-es, 130-as, 80-as, és 907-es vonalakon. Pénteken pedig a 33B, 133E, 196A, 30A és a 8E útvonalain csatangol. Szombarton pedig különlegességként retró 43-as villamospótló, 33-as és egy csonka 7-es járaton utazhatsz vele.

Facebook-esemény >> 

Día De Muertos Weekend // Tereza (2024. október 31.- november 3.)

A Terezában színes programok várnak, ahol a virágokkal díszített oltárok, az ikonikus koponyák és a gyertyafény elvezetnek Mexikó kultúrájának szívébe. Minden este egy újabb lehetőség, hogy elmélyedj a tradíciókban, és részt vegyél egy igazán különleges ünneplésben.

Facebook-esemény >>

Halloweeni programok Budapesten 2024-ben
Fotó: Tereza (Facebook)

Cinematiné x Flylow Halloween (2024. november  1.)

Ezen a lidérces éjszakán egyesül majd Matinépe és a Flylow bandája és együtt lépik át a túlvilág sötét kapuját. A lemezlovas ördögök Drakulát is felkeltik sírjából, és táncra hívják a belváros boszorkányait.

Facebook-esemény >>

Halloweeen Run 2024 – földalatti futás // Rottenbiller Park (2024. november  9.)

Engedd, hogy a sejtelmes fények és a megmozduló árnyak elvarázsoljanak, miközben felfedezed a pincerendszer sötét titkait. Merülj el az alagutak kísérteties világában, ahol minden kanyar mögött újabb rejtély, minden lépésnél fokozódó izgalom vár rád.

Facebook-esemény >>