9 varázslatos iglu Budapesten és környékén, ahol ejtőzhetünk az őszi égbolt alatt

A napsütéses őszi napok hirtelen fordulnak át a hidegebb estékbe, ez azonban ne akadályozzon meg benneteket, hogy a szabad ég alatt ejtsétek meg a baráti iszogatást. Budapesten és környékén is bőven találtok fűtött iglukat, ahol kedvetekre ejtőzhettek az őszi égbolt alatt.

Bereg Embassy Bar & Cafe

A Battyhány utcai Beregben a hűvösebb estékre tekintettel már téliesített kert várja a lazítani, munka után beszélgetni, kikapcsolódni és barátokkal találkozni vágyókat. A Hattyúház titkos kertjében természetesen nemcsak utánozhatatlan hangulat, de lélekmelengető italok, finom ételek, a nap közepén pedig ebédmenü is vár rátok.

1015 Budapest, Batthyány u. 49/B | Weboldal | Facebook

Fotó: Bereg Embassy Bar & Cafe

Pavilon Kert

A Hősök tere, a Vajdahunyad vár és Széchenyi Fürdő ölelésében található Pavilon Kert is megnyitotta igluszezonját, ahol immár kellemes melegben, az őszi égbolttal a fejünk felett falatozhatunk kedvünkre a rántott finomságokból, válogathatunk a különféle lángosokból és kísérhetjük azt Kató néni édes finomságaival.

1146 Budapest, Állatkerti krt. 3. | Weboldal | Facebook

Fotó: Pavilon Kert

360 Bar

Az nyüzsgő Andrássy út egyik épületének tetején a város egyik leghíresebb skybarja, a 360 Bar bújik meg. A hideg, őszi időre tekintettel immár kellemes iglukban ülve élvezhetjük a város panorámáját és a legkülönfélébb italokkal a kézben, remek társaságban kapcsolódhatunk ki a város felett.

1061 Budapest, Andrássy út 39. | Facebook

blank
Fotó: 360 Bar

Veranda Delikát

A mátyásföldi Veranda Delikát a hűvösebb idő beköszöntével idén is igluval várja vendégeit, akik szívesen megkóstolnák saját pörkölésű kávéjukat és kiváló alapanyagokból készült péksüteményeiket. Ha egyet tehettek kérjetek némi finomságot és fogyasszátok el az őszi égbolt alatt, utána pedig ne felejtsetek el bevásárolni belőlük otthonra is.

1165 Budapest, Újszász u. 43. | Weboldal | Facebook

blank
Fotó: Veranda Delikát

Kilenc Kert

Ha a Kilenc Kert kerthelyiségének vendégszeretetét az indián nyár alkalmával már megtapasztaltátok, térjetek vissza hozzájuk a késő őszi és a téli szezonban is, ahol immár igluk oltalában merülhettek el kedvenc forró italotokban. Arra az esetre pedig, ha valami finomságra fájna a fogatok, egy szezonális burger vagy egy remek desszert az étlapról egészen biztos, hogy nem okoz majd csalódást!

1096 Budapest, Thaly Kálmán u. 58. | Weboldal | Facebook

blank
Fotó: Kilenc Kert

Pántlika

A Városliget méltán népszerű, múltidéző retró bárjában a Pántlikában is tárt karokkal, ejtőzésre tökéletesen alkalmas iglukkal várják a vendégeket. Ha a választásotok rájuk esik, egyben biztosak lehettek, a finom falatok és nagyszerű italok mellett egyszerre élvezhetitek az őszbe burkolózott Városliget hangulatát is.

1146 Budapest, Hermina út | Weboldal | Facebook

blank
Fotó: Pántlika

Varázslatos igluk Budapest környékén

BARKA kávé és kuckó, Érd

Érd imádnivaló kávézó-reggelizőjében ősszel különösen érdemes bekuckózni, hiszen itt minden adott egy jó hangulatú beszélgetéshez, találkozóhoz vagy egy forró ital melletti kikapcsolódáshoz. Arra az esetre pedig, ha élveznétek a szabadtéri ejtőzést, a igluban az őszi égbolt alatt fogyaszthatjátok el a pultban sorakozó szendvicsek vagy sütemények valamelyikét.

2030 Érd, Múzeum sétány | Facebook

blank
Fotó: BARKA kávé és kuckó

Kútház újhullámos kávékortyoló, Gödöllő

A gödöllői Kútház újhullámos kávékortyoló épülete egy igazi ritkaság, ha tehát szeretitek a finom kávét és a városban jártok, mindenképp érdemes hozzájuk betérni egy csésze feketére. Igaz ez a hűvösebb, őszi napokon is, hiszen a szabadban elhelyezett iglu oltalmában ugyanolyan jól tud esni egy bögre forró ital és mellé egy nagyszerű sütemény.

2100 Gödöllő, Premontrei utca 20. | Weboldal | Facebook

blank
Fotó: Kútház újhullámos kávékortyoló

Cukorborsó Kertvendéglő, Páty

Budapesttől egy karnyújtásnyira, a fővárosi agglomerációban található Pátyon őszi kirándulás előtt vagy után érdemes betérni a Cukorborsó Kertvendéglőbe. A családias vendéglő a hűvösebb időben iglukkal várja a betérő vendégeket, akik így a szabad ég alatt, de vacogásmentesen élvezhetik a nagyszerű pizzákat, melengető leveseket és zseniális főételeket.

2071 Páty, Galagonya u. 4. | Facebook

blank
Fotó: Cukorborsó Kertvendéglő

Ha padokról csodálnátok meg az őszbe burkolózott fővárost: