13 vintage és retró vásár Budapesten és környékén, ahol kincsek várnak rátok októberben

Az őszi falevelekhez hasonlatosan a legkülönfélébb kincsek várnak rátok a Budapesten és környékén megrendezésre kerülő, októberi vintage és retró vásárok és bolhapiacok alkalmával.

Budai Zsibvásár (minden szombaton és vasárnap)

A Budai Zsibvásár szélesre tárt kapui minden szombaton és vasárnap várják a lelkes kincsvadászokat, akik érkezhetnek autóval és busszal egyaránt. Ha épp valami különleges kiegészítőt kerestek otthonra, van valami a múltból, ami a szívetek vágya, érdemes egy délelőttöt szánni az alapos kutakodásra.

Facebook-oldal >>

Fotó: Budai Zsibvásár

Bakancsos utcai bolhapiac (minden szombaton és vasárnap)

A több mint két évtizedes múltra visszatekintő Bakancsos utcai bolhapiac patinája napjainkra sem kopott meg: árusok és vevők állandó hétvégi helyszíne, ahol gazdát cserélhetnek a jobbnál jobb, egykor padlásokon pihenő kincsek. Az antik óráktól az érméken, porcelánokon, gyerekjátékokon át a régi képekig mindent megtalálhattok.

Weboldal >>

Fotó: bakancsospiac.hu

Gardrób Közösségi Vásár | ELTE Gömb Aula (2024. október 5., 20.)

Októberben két alkalommal is lesz lehetőségetek a legjobb szezonális ruhák és kiegészítők között keresgélni az ELTE Gömb Aulájában. A Gardrób Közösségi Vásár október 5-én és 20-án is a megszokott helyszínre költözik, ahol 10 és 14 óra között kutathatjátok a legjobb darabokat.

Tovább az eseményre >>

Turbituri: Baba- és gyerekruha börze | Turbina (2024. október 6.)

Október 6-án a Turbina tárja szélesre ajtajait, mégpedig a kisgyermekes családok előtt. Ezen a vasárnapon az egész ház a kisgyermekes szülőké és a gyerekeké lesz, ahol az evés-ivás mellett kiváló minőségű babaruhák, gyerekholmik, játékok és kiegészítők között, remek hangulatban turizhattok kedvetekre.

Tovább az eseményre >>

Őszi-téli bolhapiac | Zsámbék (2024. október 12.)

Október 12-én érdemes lesz Zsámbékra látogatni, ott is a Zsámbéki Művelődési Házban látogatást tenni, ahol ezen a napon őszi-téli bolhapiaccal várják az érdeklődőket. Lesz itt minden, ami felnőtt- és gyerekdivat, háztartás, szabadidő, mindez sok kedves eladóval, szeretettel és vidám hangulattal megkoronázva.

Tovább az eseményre >>

ReMarket Közösségi Bolhapiac a Hengermalomban (2024. október 12.)

Új helyszínen jelentkezik október 12-én sokak kedvenc közösségi bolhapiaca, a ReMarket. A piac ezen a napon néhány percnyire csupán a már megszokott helyszíntől, a Hengermalom épületében kerül megrendezésre, ahol a retro, vintage, népi, ipari, antik bútorok mellet izgalmas programokra, közösségi és szakmai eseményekre is számíthattok.

Tovább az eseményre >>

blank
Fotó: Industrial Lamp Budapest

Bolhapiac | Marczibányi téri Művelődési Központ (2024. október 12.)

Bolhapiaccal és lemezbörzével várják október 12-én a Marczibányi téri Művelődési Központba a lelkes kincsvadászokat. Nagyszerű program mindazoknak, akik ezen a szombati napon szeretnének régi kincsek között keresgélni, nézelődni és bogarászni.

Tovább az eseményre >>

Terézvárosi lom-mentő bolhapiac | Hunyadi tér (2024. október 13.)

Októberben sem maradunk terézvárosi lom-mentő bolhapiac nélkül, érdemes tehát október 13-át szabaddá tenni. A hónap második vasárnapján a Hunyadi tér szabadtéri asztalai kincsekkel, kacatokkal, kiváló minőségű lim-lomokkal telnek meg, hogy új otthonra és új gazdára találhassanak a lelkes kincskeresők körében.

Tovább az eseményre >>

blank
Fotó: Terézváros

Wekerlei bolhapiac és kézműves vásár (2024. október 13.)

Október 13-án a Wekerlei Kispiac sem nélkülözi majd a pezsgést és nyüzsgést, 9 és 13 óra között ugyanis megrendezésre kerül a hagyományos bolhapiac és kézműves vásár. Ezen az igazán őszi alkalmon is számíthattok könyvekre, játékokra, konyhai eszközökre, ruhákra, ékszerekre és ritka kincsekre.

Tovább az eseményre >>

Bolhapiac | Tündérkert, Molnár-sziget (2024. október 13., 27.)

A soroksári Molnár-sziget Tündérkertjében októberben sem maradtok bolhapiac nélkül. Sőt mi több, két alkalommal is lesz lehetőségetek portékákat árulni és kincseket keresni. Az október 13-i alkalmat követően október 27-én kerül sor a következő bolhapiacra, mely halloweeni hangulatban telik majd.

Tovább az eseményre >>

Ruhacsere | Marczibányi téri Művelődési Központ (2024. október 19.)

Október 19-én legalább annyira érdemes lesz a Marczibányi téri Művelődési Központ felé venni az irányt, hiszen jelképes belépőért cserébe cserélgethetitek megunt ruháitokat. A tudatos gardróbfrissítés inspirálta programon amellett, hogy kiváló szezonális darabokat szerezhettek be, a fennmaradó ruhákkal még egy jótékony célt is támogathattok.

Tovább az eseményre >>

Antik- és bolhapiac Szentendrén (2024. október 20.)

Október 20-án, vasárnap már kora reggel megtelik a szentendrei Bükkös-patak partja árusokkal és messze földön híres portékáikkal. A patak partján berendezkedett bolhapiacon ezúttal is kedvetekre válogathattok a szebbnél szebb termékek, régiségek és kézműves portékák között.

Tovább az eseményre >>

blank
Fotó: Szentendrei Vásártér – Hivatalos

Garázsvásár és bolhapiac | Budafoki Szomszédok Piaca (2024. október 26.)

Október 26-án, szombaton a Budafoki Szomszédok Piaca árusokkal és mesés portékákkal telik meg. A 9 és 13 óra között megrendezésre kerülő garázsvásáron és bolhapiacon helyi lakosoktól vásárolhattok minden olyan holmit, ami másnak lehet, hogy egy régóta keresett kincs.

Tovább az eseményre >>

Ha az őszi gardróbotokat igazán különleges kincsekkel frissítenétek fel: