Új menüsorral lopja be magát a fővárosiak szívébe a Bartók Béla út karibi bisztrója

A Bartók Béla út idén tavasszal egy igazán különleges hellyel gazdagodott, mely egészen Nicaraguáig repíti az ínyenceket. A tavaszi nyitás után, az egyedi ízekkel és stílusos környezettel hódító Nicaragua most egy újabb fejezetet nyitott.

Fotó: Nicaragua Budapest

A Bartók Béla út mindig is a budapesti gasztroélet egyik izgalmas pontja volt, tavasszal pedig egy új szereplő tette le itt a névjegyét: a Nicaragua Budapest. A kávézónak hamar híre ment, hiszen a specialty kávék és a minőségi brunchfogások kedvelői gyorsan felfedezték maguknak.

Autentikus közép-amerikai ízek

A Nicaragua Budapest nemcsak egy kávézó, hanem egy valódi kulináris élményt kínáló bisztró is lett, amely közép-amerikai, karibi hangulatú estékkel várja a látogatókat. Az új koncepcióval nemcsak a napközbeni brunch rajongóinak szereznek örömet, hanem az esti közönségnek is különleges élményt nyújtanak.

Fotó: Nicaragua Budapest

Az őszi újítások között szerepel egy teljesen új bisztrókonyha, amely az autentikus közép-amerikai ízeket hozza el Budapestre.

Az étlap rövid, de annál izgalmasabb: megtalálható rajta többek között a ceviche, vagyis a tipikus közép- és dél-amerikai saláta rákkal, mangós-chilis saláta kecskesajttal, nicaraguai burrito vagy a nicaraguai lecsónak keresztelt finomság, amik kifejezetten a helyi ízjegyeket hordozzák.

Koktélokba zárt egzotikus hangulat

Az esték különlegessége azonban nem csak az ételekben rejlik. A Nicaragua Budapest bárrésze igazi koktélédenkertté alakult, ahol egzotikus koktélok, longdrinkek és alkoholmentes mocktailok széles választéka várja a koccintani vágyókat.

blank
Fotó: Nicaragua Budapest

A koktélkínálatban természetesen felfedezhetők az olyan nicaraguai alapanyagok, mint a rum vagy a trópusi gyümölcsök, így minden ital egy kis utazásra csábítja a vendégeket Közép-Amerikába.

A Nicaragua Budapest ősszel tehát nem csupán megújult, de ki is teljesedett: a brunch és kávé után immár a nicaraguai esték is meghódítják a Bartók-negyed közönségét.

blank
Fotó: Nicaragua Budapest

Az enteriőr színes, barátságos, mégis elegáns, amely tökéletesen illik a bisztró dél-amerikai stílusához. Aki betér ide egy esti koktélra vagy vacsorára, biztos lehet benne, hogy egy különleges, autentikus élményben lesz része.



Ha kíváncsiak vagytok, milyen új helyek nyíltak nemrégiben a Bartók Béla úton: