Megnyitott Budapest legújabb barista iskolája a belváros szívében

Szeretitek a specialty kávékat és szívesen elsajátítanátok a kávékészítés fortélyait? Akkor a Café Brunch és a Budapest Kávé közreműködésével létrejött barista képzéseket nektek találták ki!

Fotó: Barista Oktatas – Salu Creative

A Cafe Brunch Budapest reggelizők jelenleg már öt egységgel szolgálják ki a budapesti közönséget fenséges reggelifogásokkal, melyekhez elengedhetetlen egy kitűnő kávé, ezért már a kezdetek óta a Budapest Kávé kézműves kávépörkölőtől szerzik be a legjobb minőségű specialty kávékat.

A szakmai kapcsolatot nemrégiben egy teljesen új szintre emelték és megnyitották saját barista iskolájukat, ahol a kávékészítés fortélyait és művészetét szeretnék megtanítani az érdeklődőknek. A Hajós utca 26/b szám alatt újonnan kialakított barista akadémián a legmodernebb gépeket használva, tapasztalt és gyakorlatorientált tanárok segítségével tudjátok elsajátítani a kávékészítés csínját-bínját.

És, hogy miért éri meg náluk tanulni? Mert a Budapest Kávé jóvoltából testközelből tapasztalhatjátok meg a pörkölés tudományát és ezzel hatalmas előnyt tudtok szerezni más baristákkal szemben, a Cafe Brunch Budapest reggeliző-étteremlánc pedig pontosan tudja, hogy milyen tapasztalatra és tudásra van szüksége ma egy baristának.

A különféle barista képzésekről IDE kattintva olvashattok részletesebben.

Budapesti kávézók a bringázás és a kávézás szerelmeseinek: