Íme a legjobb hétvégi programok a Balaton partján – 2024. szeptember 6-8.

Még szeptemberben is sok program vár benneteket a Balaton partján.  Koncertek, fesztiválok, boros programok keretében kapcsolódhattok ki és töltődhettek fel a hétvégén. 

Random Trip // Peter’s Terasz, Balatonakarattya (2024. szeptember 6.)

Az improvizációs koncertsorozat vendégei ez alkalommal Solére, Lil Frakk, MC Kemon, Szebényi Dániel és Bata István.

Facebook-esemény >> 

Balaton Wine & Gourmet, Veszprém (2024. szeptember 6-8.)

Családi programok, ingyenes kóstolók, szakmai workshopok és Michelin-csillagos séfek exkluzív élményétkezései várják a Balaton Wine & Gourmet látogatóit szeptember 6-8. között, mindez az ország egyik legszebb rendezvényhelyszínén, a csodálatos, fás-ligetes természeti környezetben elterülő Veszprémvölgyben. A régió legnagyobb gasztronómiai ünnepe a Balaton kiváló éttermei és borászatai mellett idén Olaszország kulináris különlegességeit mutatja be. Ne maradjatok le erről a háromnapos gasztroünnepről, melyen megismerkedhettek a Balaton és Olaszország ízeivel!

Weboldal >>

Fotó: Balaton Wine & Gourmet Facebook

Egy kirándulás mindig szuper hétvégi program a Balatonnál: 

Badacsonyi szüret (2024. szeptember 6-8.)

Mindig is kíváncsiak voltatok, hogy milyen lehet egy szüreti mulatság? Akkor szeptember 6. és 8. között irány a Badacsony és tapasztaljátok meg a saját bőrötökön! A kisebbeket játszóház, gyerekműsor, a felnőtteket táncos mulatság, koncertek és az esemény fénypontja, az ország leghosszabb szüreti menete várja. Idén is felvonulnak az ország idelátogató borrendjei, a környező települések küldöttségei, lovas fogatok, a környék borászatai, vállalkozó szellemű lakosai. A felvonuláson részt vesznek még néptáncegyüttesek, lovas fogatok, zászlóforgatók, gólyalábasok, hagyományőrző egyesületek és sokan mások.

Weboldal >>

29. Balaton Boat Show // Balatonkenese (2024 szeptember 6-8.)

Magyarország legnagyobb vízi kiállítása a balatonkenesei Kenese Marina Port komplexumban.

Bővebb infók >> 

Lazúr Balaton // Csendes Dűlő Szőlőbirtok, Badacsonytomaj (2024. szeptember 7.)

A Lazúr Balatonnal egy alternatív, más perspektívából mutatják meg, miként szemlélheted még szeretett tájunk részleteit. A finom kísérő falatok és borok mellett ecsetet foghattok és vászonra festhetitek e csoda vizet, az őt körülölelő formáival.

Facebook-esemény >> 

Szent György-hegyi Matiné (2024. szeptember 7.)

Sokak kedvence lett az elmúlt években a Szent György-hegy Hajnalig kistestvére, a szeptember eleji Szent György-hegy Matiné, ahol déltől napnyugtáig lehet barangolni, finom borokat és falatokat kóstolni, beszélgetni, na meg árnyékban ejtőzni. Szeptember 7-én egész napos laza programmal, amolyan nyitott pince jelleggel várják a szervezők a kicsiket és a nagyokat: érkezzetek családdal, barátokkal, vagy kettesben, és járjátok be a közel 20 helyszínt! A részvételhez nem kell előzetesen regisztrálni, a helyszínek bármelyikén hozzá lehet jutni a kóstolópohárhoz 3000 forintért, mellyel a rendezvényt is támogatjátok.

Weboldal >>

hétvégi programok a Balaton partján 2024 szeptember
Fotó: Szent György-hegy hajnalig

Villa Sandahl 20. születésnapi teraszparti // Badacsonytomaj (2024. szeptember 7.)

Borkóstolók, meglepetés Rajnai rizlingek a pince mélyéről, remek ételek és gitáros dallamok várnak titeket Villa Sandahl születésnapi terasz partiján.

Facebook-esemény >> 

Nyárzáró Fergeteg Party, Plázs Siófok (2024. szeptember 7.)

Búcsúztassátok el a nyarat Siófok fergeteges nyárzáró buliján, szeptember 7-én a Plázson. A házigazda DJ Dominique, a nagyszínpad sztárvendégei pedig Korda György és Balázs Klári!

Facebook-esemény >>

Keressetek fel egy különleges éttermet, ha arra jártok: 

Festetics Concours d’ Elegance // Keszthely (2024 szeptember 7-8.)

A veterán autók szerelmeseit várják szombaton és vasárnap a keszthelyi Festetics-kastély parkjában.

Bővebb infók >> 

Fotó: NÖF Nemzeti Örökségvédelmi Fejlesztési Nonprofit Kft. Facebook

Happiend Fesztivál és Bakony & Balaton Gasztroünnep // Csopak (2024 szeptember 7-8.)

Borkóstolóval, koncertekkel, színes programokkal, főzőversennyel és kézműves vásárral várnak titeket Csopakon.

Bővebb infók >>