10 kincsekkel teli retró és vintage vásár Budapesten és környékén augusztusra

Mutatunk nektek tíz remek helyet, ha augusztusban is felkerekednétek és kincsek után kutatnátok Budapesten és környékén.

Bakancsos utcai bolhapiac (minden szombaton és vasárnap)

A több mint két évtizedes múltra visszatekintő Bakancsos utcai bolhapiac patinája napjainkra sem kopott meg, árusok és vevők állandó hétvégi helyszíne, ahol gazdát cserélhetnek a jobbnál jobb, egykor padlásokon pihenő kincsek. Az antik óráktól az érméken, porcelánokon, gyerekjátékokon át a régi képekig mindent megtalálhattok.

Weboldal >>

Fotó: Bakancsos Utcai Bolhapiac Rákoskeresztúr Facebook

Budai Zsibvásár (minden szombaton és vasárnap)

A Budai Zsibvásár szélesre tárt kapui minden szombaton és vasárnap várják a lelkes kincsvadászokat, akik érkezhetnek autóval és busszal egyaránt. Ha épp valami különleges kiegészítőt kerestek otthonra, van valami a múltból, ami a szívetek vágya, érdemes egy délelőttöt szánni az alapos kutakodásra.

Facebook-oldal >>

Fotó: Budai Zsibvásár Facebook

Veresi Bolhapiac (2024. augusztus 4.)

Veresegyház Fő utcája minden hónapban kétszer bolhapiacnak ad otthont. Augusztus 4-én sem lesz ez másképp, nyaralás előtt vagy épp nyaralás után érdemes tehát Veresegyházra látogatni és csemegézni a kincsek között.

Tovább az eseményre >>

Iskolakezdési bolhapiac | Csömör (2024. augusztus 10.)

Augusztus 10-én a Csömöri Éléeskamra termelői piaca iskolakezdő bolhapiac helyszínéné válik, ahol egész biztosan találtok majd évkezdéshez elenegedhetetlen holmikat és olyat is, amivel megörvendeztethetitek magatokat.

Tovább az eseményre >>

Fotó: Csömöri Éléskamra termelői piac Facebook

Gardrób Közösségi vásár | ELTE Gömb Aula (2024. augusztus 10.)

Augusztus 10-én az ELTE Lágymányosi Campusának Gömb Aulájában 10 és 14 óra között ismét a gardróbfrissítésé lesz a főszerep. Az asztalok és állványok hosszú-hosszú sorai között ezúttal is vár rátok minden, amivel új színt varázsolhattok immár az őszi ruhatáratokba.

Tovább az eseményre >>

Terézvárosi lom-mentő bolhapiac (2024. augusztus 11.)

Érdemes lesz augusztusban is elvetődni a terézvárosi Hunyadi tér felé, hiszen ebben a hónapban 11-én ismét új életre váró kincsek költöznek a csíkos napernyők alá. Az asztalok ezúttal is megtelnek majd a jobbnál jobb holmikkal, egyedi és vintage tárgyakkal, dekorokkal, sporteszközökkel, divatcikkekel, gyerekjátékokkal, könyvekkel és még számos kinccsel.

Tovább az eseményre >>

Fotó: Terézváros Facebook

Wekerlei Bolhapiac és Kézműves vásár (2024. augusztus 11.)

Az augusztus 11-én megrendezésre kerülő Wekerlei Bolhapiac és Kézműves vásáron ezúttal is ugyanaz a szabály: keress, találj, vedd meg és vidd haza! Ha szívesen kutatnátok kincsek után 9 és 13 óra között a Wekerlei Kispiacon lesz tehát a helyetek, a havonta egyszer esedékes bolhapiacon.

Tovább az eseményre >>

Kacatos garázsvásár és bolhapiac Dunakeszin (2024. augusztus 17.)

Feleslegessé vált, mégis kiváló állapotú kincsek között kutathattok augusztus 17-én, Dunakeszi bolhapiacán. Ha hódolnátok kedvenc időtöltéseteknek, a kincskeresésnek, az ünnepi hosszú hétvége szombatján ezúttal is várnak rátok lakberendezési tárgyak, játékok, könyvek, háztartási holmik, csetreszek, régiségek, szerszámok és kincsek.

Tovább az eseményre >>

Fotó: Kispiac Dunakeszi Facebook

Antik- és bolhapiac Szentendrén (2024. augusztus 18.)

A szentendrei Bükkös-patak partján megrendezésre kerülő antik- és bolhapiacon augusztus 18-án is kedvetekre válogathattok a szebbnél szebb termékek, a kézműves portékák és a régiségek között.

Tovább az eseményre >>

Szimpla Bolha | Nagy Budapesti Kultúrzsibi | Szimpla Kert (2024. augusztus 24.)

Az ötödik születésnapját ünneplő Szimpla Bolha augusztus 24-én varázsol vásári hangulatot a Szimpla Kertbe. A kultúrzsibi ezúttal is változatlan hangulattal várja a kíváncsi kincskeresőket, ami változik az a felhozatal, így mindenképp érdemes ellátogatni ezen a napon a Kazinczy utcába.

Tovább az eseményre >>

Nagyszerű ingyenes programok várnak rátok a hónapban: