Hol nézd az olimpiát? 7 hely Budapesten, ahol végigkísérhetjük a legizgalmasabb közvetítéseket

Július 26-án hivatalosan is kezdetét vette a 33. nyári olimpia, ezzel együtt pedig egy igazán izgalmakkal teli időszakra számíthatunk, egészen augusztus 11-ig. Ha azon gondolkodtok, hogy hol érdemes nézni a közvetítéseket Budapesten, válogassatok alábbi listánkból!

Budapest Garden

A Budapest Garden méltán híres GardenFest2024 elnevezésű eseménye az Eb után is folytatódik, hiszen július 26-tól változatos eseményekkel és olimpiaközvetítéssel dübörög tovább a nyár náluk, igazi fesztiválélménnyel megfűszerezve! Óbuda legszínesebb szurkolói falujában két óriás LED-fallal és több nagyméretű kivetítővel, na meg széles streetfood-kínálattal és kézműves sörkülönlegességekkel is készülnek nektek. További részletek IDE kattintva!

1036 Budapest, Árpád fejedelem útja 125. | Weboldal

Fotó: Budapest Garden

Kopaszi-kert

A magyar sportolóknak szurkolni bárhol, bármilyen körülményben felemelő, de együtt, a Magyar Olimpiai Bizottság szurkolói klubjában különösen élvezetes! S ha mindezt a nyáron mindig jó hangulatú Kopaszi-gáton teheti meg az ember – az élmény garantált. A MOB érdekes kerekasztal-beszélgetésekkel, izgalmas programokkal, a közös drukkolás élményével várja a rajongókat, ráadásul az olimpiáról hazatérő sportolók egy része is egyenesen a klubba jön, hogy itt számoljon be először első kézből az élményeikről. Az eseményhez természetesen a Magyar Olimpiai Bizottság stratégiai partnerei is csatlakoznak – kísérő programokkal, extra élményekkel. A délutánok, esték házigazdája Fazekas Erzsébet és Léderer Ákos lesz. A Magyar Olimpiai Csapat szurkolói klubja a Kopaszi-kertben július 26. és augusztus 11. között tart nyitva minden nap 13.00 és 23.00 óra között.

Budapest, 1117 Kopaszi-gát 6-8. | Weboldal

Fotó: olimpia.hu

Jégkert

Buda szívében, a Széna téren, a Mammut 2-vel és a Millenáris Széllkapuval szemben található jégpálya májustól szeptemberig hatalmas sörkertté alakul át. Bejutni a Varsányi Irén utca felől lehet, ahol a hatalmas és nem kevésbé hangulatos szabadtéri kerthelyiségben 16 óriás tévével, 36-féle magyar csapolt kézműves és kraft sörrel, pub fooddal és óriás hamburgerekkel várnak titeket az olimpia idején is. Ha pedig a szünetben kedvetek támad egy kis játékhoz, akkor pingpong, csocsó, teke, biliárd és darts is rendelkezésetek áll. Érkezés előtt érdemes online asztalt foglalni!

1027 Budapest, Bakfark Bálint utca 2. | Weboldal

Fotó: Jégkert Facebook

Wasser

Az Újpesti vasúti híd másik oldalán, a Kabintól egy köpésre fekszik az autentikus fesztiválhangulatot idéző Wasser. A színes ponyvák árnyékot, míg a kihelyezett padok kényelmet biztosítanak a hőségben, de nincs hiány hideg italokban és jó street foodban sem. A víz közelsége és a képeslapra való naplementék mellett a programok is szuperek: idén nyáron óriási LED-kijelzőn követhetitek a nyári olimpiai játékokat a helyszínen!

1138 Budapest, Népszigeti út 727. | Facebook

Fotó: Wasser Facebook

Városháza pop-up park

A nemrég megnyitott Városháza pop-up park közös szurkolásra hív benneteket! A park egész nyáron közvetíti majd a nagyobb sporteseményeket, így igazi közösségi élmény lehet a szurkolás Budapest legújabb közparkjában. Hatalmas kivetítő, minden jóval teli bár, ingyenes ivókút és kényelmes ülőhelyek várnak, így a hőség vagy az eső sem akadály! Itt az idő, hogy együtt szurkoljatok a belváros szívében, a Városháza pop-up parkban!

1052 Budapest, Károly körút | Facebook-esemény

Fotó: Budapest Városháza Facebook

Winners Sports & Music Pub

Talán nincs is ideálisabb helyszín az olimpia közvetítéseinek végigkövetésére, mint Budapest egyik legkedveltebb sportbárja, a Winners Sports & Music Pub. A helyszínen összesen 14 TV, egy hatalmas kivetítő, számtalan nagyszerű ital és néhány finom harapnivaló mellett élvezhetitek az izgalmakat. A bár ráadásul akár 110 ember befogadására is alkalmas, így az összes barátotokkal összegyűlhettek, de azért érkezés előtt érdemes asztalt foglalni!

1073 Budapest, Erzsébet krt. 40. | Facebook

Fotó: Winners Sports & Music Pub Facebook

Köz_hely

Találkozzatok a KÖZ_HELY-en, ahol izgalmas élő közvetítést nézhettek a párizsi olimpiai játékokról a kitelepített hatalmas LED-falon, és éljétek át a versenyek izgalmát egy pezsgő közösségi környezetben. Szurkoljatok kedvenc sportolótoknak, élvezzétek a finom ételeket a Pizza Figo, a Belfrit és a Meraki Gyros food truckokból, igyatok egy frissítő italt a KÖZ_HELY Bárban, és találkozzatok más sportkedvelőkkel!

1036 Budapest, Kolosy tér 3. | Facebook-esemény

Olimpia-ihlette helyszínek és programok Budapesten: