Izgalmas programokkal érkezik idén júliusban a Dunakanyar ingyenes fesztiválja

Ha felejthetetlen élményre vágytok a hétvégén, vegyétek az irányt Vác felé, ahol a Váci Világi Vigalom idén is remek programokkal vár.

Fotó: Váci Vigalom Fesztivál

Szálljatok vonatra, üljetek be a volán mögé, vagy akár pattanjatok biciklire és Budapest belvárosából csupán fél óra alatt megérkeztek a Dunakanyar legromantikusabb városába, ami július 19. és 21. között az ország legnagyobb ingyenes összművészeti fesztiváljának ad otthont immár 30 éve.

Az idén 31. alkalommal megrendezett Váci Világi Vigalom a környék egyik legimpozánsabb nyári eseményévé nőtte ki magát, így nem meglepő, hogy évről évre egyre több látogatót csalogat a hangulatos városba.

A fesztivál keretében három napon keresztül családi programok, izgalmas kiállítások, komolyzenei koncertek és kézművesek utcája vár benneteket, esténként pedig nagykoncertekkel és utcabállal zárhatjátok a napot. Természetesen az egész napos gasztronómiai élvezetek sem maradnak el, így mindenképpen megéri átnézni a széles programkínálatot.

A koncertek a város jellegzetes helyszínein kapnak helyet, a három nap során pedig többek között olyan nagy nevek lépnek színpadra, mint Majka, a Tankcsapda, a Bagossy Brothers Company és Deák Bill Gyula.

Bővebb információt és a részletes programokat megtaláljátok ide kattintva a Váci Világi Vigalom weboldalán.

Fedezzétek fel a Dunakanyar másik csodás városát is: