Exkluzív esti sétákon leshetünk be a Budapesti Állatkert titkos világába

Lessetek be a színfalak mögé a Fővárosi Állat- és Növénykert exkluzív esti sétáink egyikén! Rejtélyek, kalandok, különleges helyszínek, ajándékok és finom falatok várnak rátok.

budapesti állatkert programok 2024
Fotó: Fővárosi Állat- és Növénykert

Különleges, kulisszák mögötti élményekkel várja az érdeklődőket a Budapesti Állatkert a kéthetente megtartott exkluzív esti sétáin.

Az egyedülálló esti programot májustól egészen szeptember végéig havonta két alkalommal rendezik meg, elsősorban azok számára, akik szeretnének betekintést nyerni az állatkert színfalak mögötti világba, illetve az állatgondozók érdekes munkájába.

Az esti séták az állatkert rendes nyitvatartási ideje után indulnak, rendszerint 18:30 órakor. A résztvevőket kisebb létszámú csoportokban kalauzolják el a kulisszák mögötti világba. 

A csoportokat az Állatkertet jól ismerő, évtizedes tapasztalatokkal rendelkező szakemberek vezetik. Az egyes állomáshelyeken, állatházaknál pedig az ott dolgozó állatgondozók a házigazdák, az ő segítségükkel lehet megismerkedni a gondjaikra bízott állatokkal és a velük való munka titkaival.

Bővebb infó: estisetak.zoobudapest.com

Még több szuper program idén nyáron Budapesten: