Remek koktélokkal és mesés panorámával vár a Duna-part vadonatúj helye

Az Erzsébet híd és a Szabadság híd között félúton, a Belgrád rakpart alsó részén nyitotta meg kapuit nemrégiben a Port de Budapest, ahol a dunai hajók szomszédságában, a város lenyűgöző panorámájában gyönyörködve várhatjuk a naplementét.

Fotó: Port de Budapest

Az egykori kikötőépületből újjávarázsolt, mediterrán hangulatú helyszínen nem csak a látvány különleges, de a kínálat is magával ragadó.

Fotó: Port de Budapest

Amit mindenképp érdemes megkóstolni, az a hidak inspirálta signature koktélok: a könnyed, elegáns Lisa és a zabolátlan, karakteres Liberty, de a G&T- és a champagne-rajongók is találnak kedvükre való finomságokat.

Az étlapról pedig kár lenne kihagyni a korianderes-ananászos borjúfalatokat, vagy a tigrisrák pil-pilt, de a burgerválaszték is figyelemre méltó.

blank
Fotó: Port de Budapest

Ebédidőben is érdemes betérni, de az igazi wow-faktort a délutáni, kora esti időszak hozza el, amikor egy klassz itallal a kézben csodálhatjuk a városi naplemente fényeit, miközben a DJ jobbnál jobb mixekkel dobja fel a hangulatot.Ha még több fővárosi újdonságra vágytok: