17+1 vintage és retro vásár Budapesten és környékén márciusi kincskereséshez

A főváros és környéke a tavasz első hónapjában vintage és retro vásárokban, bolhapiacokban és garázsvásárokban dúskál majd. Márciusban minden hétvégére jut nem is egy a kincskereséshez kiváló alkalmakból.

Vintage Légy-Ott | Szimpla Kert (2024. március 9.)

A hagyományos, havonta megrendezésre kerülő Vintage Légy-Ott következő alkalmára március 9-én kerül sor. A Szimpla Kertből pop-up plázát varázsoló vintage vásáron mentett ruhakincsekből és kiegésztőkből válogathattok majd kedvetekre, amivel aztán felejthetetlenné tehetitek fast fashion mentes outfiteteket.

Facebook-esemény >>

Fotó: Szerko.budapest Facebook-oldala

Esztergomi régiségvásár (2024. március 10.)

Március 10-én, vasárnap az esztergomi piac asztalai régi portékákkal telnek meg. A nem egyszer különleges és lenyűgöző történetekkel rendelkező régiségek és új életre váró holmik mellett, helyi árusok finomságait is megkóstolhatják a lelkes, közelről és távolról érkező kincsvadászok.

Facebook-esemény >>

Fotó: Esztergomi Piac Facebook-oldala

Wekerlei Bolhapiac és kézműves vásár (2024. március 10.)

Téli álma után, március 10-én a Wekerlei Kispiac asztalai könyvekkel, játékokkal, konyhai eszközökkel, ruhákkal, sporteszközökkel, ékszerekkel és mindenféle ritka kincsekkel telnek meg. A 9 és 13 óra között megrendezésre kerülő piacon a régi, új otthont kereső portékák mellett kézműves szépségek is bemutatkoznak.

Facebook-esemény >>

Budapesti Lemezbörze | ELTE Gömb Aula (2024. március 10.)

Az ELTE Lágymányosi Campusának Gömb Aulája március 10-én ismét otthona lesz a havonta megrendezésre kerülő lemezbörzének. Ezen a vasárnapon 10 és 16 óra között ezúttal is minden a zenéről szól majd, hiszen két szinten közel 90 eladó kínálja majd zenei tematikájú portékáját.

Facebook-esemény >>

blank
Fotó: LemezPiac ⊙ Budapesti Lemezbörze Facebook-oldala

Bolhapiac | Tündérkert, Soroksár (2024. március 10.)

Március 10-én ismét megnyitja kapuit a soroksári Tündérkert vasárnapi bolhapiaca. A délelőtt tartott vásárra érdemes lesz minél korábban érkezni, hogy jusson elég idő válogatni a beltéren és kültéren is árult, jó állapotú régiségekből és új élet után vágyakozó kincsekből.

Facebook-esemény >>

blank
Fotó: Tündérkert – Molnár-sziget, Soroksár Facebook-oldala

Vintage vásár – Garázsvásár a Nyolckerben (2024. március 10.)

Március 10-én a Nyolcésfél hetedik emeletére varázslatos hangulat mellett megannyi, új otthonát kereső portéka költözik. Amire ezen a március vásáron számíthattok, az nem más, mint retro, vintage, antik és mid century minden mennyiségben, régi könyvek, háztartási holmik, különleges porcelánok, retro és iparművészeti lámpák és még megannyi különlegesség.

Facebook-esemény >>

blank
Fotó: Industrial Lamp Budapest Facebook-oldala

Kacatos garázsvásár és bolhapiac | Dunakeszi (2024. március 16.)

Március 16-án megnyitja idei szezonját a Dunakeszi Kispiac kacatos bolhapiaca. Dunakeszin, a repülőtéri piactér ezen a márciusi napon vásározók és kincskeresők zajától lesz hangos, ahol új lehetőséget és új esélyt kaphatnak a már megunt kincsek és kacatok, játékok, lakberendezési tárgyak, könyvek, cipők, régiségek és még sok-sok évig használható lim-lomok.

Facebook-esemény >>

blank
Fotó: Kispiac Dunakeszi Facebook-oldala

Ruhafogás Közösségi Ruhavásár (2024. március 16.)

A fenntarthatóság jegyében életre hívott használtruha-vásárt rendeznek március 16-án a XI. kerületi TEMI Művelődési Házban. Ha tavaszra felfrissítenétek kicsit a gardróbotokat, ezen az alkalmon kedvező áron tehetitek majd meg, miközben egyedi darabok, vintage ékszerek és stílusos ruhák között válogattok.

Facebook-esemény >>

Budai pecabörze a Fény utcai piacon (2024. március 17.)

Fővárosi horgászok Mekkájává változik március 17-én a Fény utcai piac. A Budai pecabörzén nemcsak kulisszatitkokat tudhattok meg arról, mi a titka a sikeres fogásnak, de egyúttal még a szezon előtt felfrissíthetitek pecacuccaitokat és beszerezhettek melléjük igazi pecás kincseket, csodacsalikat és további különleges kiegészítőket.

Facebook-esemény >>

blank
Fotó: Őrsi Gergely Facebook-oldala

Terézvárosi lom-mentő bolhapiac (2024. március 17.)

Március 17-én visszatér Terézváros közönségkedvenc programja, mégpedig a vasárnapi lom-mentő bolhapiac. A piacnak otthont adó Hunyadi térre 9 és 14 óra között várják mindazokat, akik retro kincsek után vadásznának, egyedi és vintage kiegésztőket keresnek otthonukba vagy csak egyszerűen meglepnék magukat valami különlegessel.

Facebook-esemény >>

blank
Fotó: Terézváros Facebook-oldala

Merch fesztivál | Turbina (2024. március 17.)

Március 17-én különösen érdemes lesz a Turbina Kulturális Központba ellátogatni, ahol egész napos merchfesztivállal várják a rajongókat. A kisteremtől a nagytermen, bisztrón, nappalin és kerten át a kiállítótérig minden zeg-zug jól ismert zenekarok, fesztiválok és klubok mercheiben dúskál majd. Az idei és korábbi mercheket felvonultató vásár akusztikus koncertekkel, DJ szettekkel és workshopokkal lesz teljes.

Facebook-esemény >>

Gardrób Közösségi Vásár | ELTE Gömb Aula (2024. március 17.)

A márciusi lemezbörzét követően március 17-én is élettel, vásározók zsivajával telik meg az ELTE Lágymányosi Campusának Gömb Aulája. A Gardrób Közösségi Vásár 10 és 14 óra között vonultatja majd fel a szezon kedvenc ruhadarabjait, melyek új otthont és egyben új gardróbot keresnek.

Facebook-esemény >>

blank
Fotó: Gardrób Közösségi Vásár Facebook-oldala

Antik- és bolhapiac Szentendrén (2024. március 17.)

A március 15-i hosszú hétvége alkalmával érdemes lesz vasárnap Szentendrére látogatni. A Bükkös-patak partján reggel 7 órától válogathattok és szemezgethettek majd az Antik- és Bolhapiac árusainak szebbnél szebb régiségeiből és portékáiból.

Facebook-esemény >>

Bolhapiac Veresegyházon (2024. március 17., 24.)

A városi piac felújítása miatt a Veresi Bolhapiac március 17-én és 24-én új helyszínen várja a vásározókat. Természetesen az új helyszínen is számthattok remek portékákra, könyvekre, ruhákra, régiségekre, lakberendezési apróságokra és kiváló, piacozós hangulatra.

Facebook-esemény >>

blank
Fotó: Veresi Bolhapiac Facebook-oldala

Ládafia Garázsvásár | Budakalász (2024. március 23.)

Ha szombat délelőtti kincskeresésre vágytok, március 23-án ismét megrendezésre kerül a Ládafia Garázsvásár, melynek ezúttal is a budakalászi Kós Károly Művelődési Ház szolgál majd otthonául.

Facebook-esemény >>

Nagy Budapesti Kultúrzsibi | Szimpla Kert (2024. március 23.)

Nem kell messzire menniük a kincskeresőknek és kincsvadászoknak március 23-án, hiszen a Szimpla Kertben, a Nagy Budapesti Kultúrzsibi várja majd őket zsibvásári hangulattal és portékákkal. A játékszabályok ezúttal is változatlanok: keress, kutass, cserélj, alkudj és adj el!

Facebook-esemény >>

blank
Fotó: Nagy Budapesti Kultúrzsibi Facebook-oldala

Bolhapiac | Konnektor (2024. március 23.)

Március 23-án a későn kelők és az éjjeli baglyok sem maradnak kincskeresős élmények nélkül. A Konnektor Inkubátorház következő bolhapiacán régi holmik, kacatok és porfogók várják majd, hogy boldogan fedezzétek fel őket egy-egy doboz mélyén.

Facebook-esemény >>

+1 Budai Zsibvásár (minden szombaton és vasárnap)

Lelkes kincsvadászoknak talán nem kell bemutatnunk a télen-nyáron, minden szombaton és vasárnap megrendezésre kerülő Budai Zsibvásárt. Azoknak azonban, akik valamilyen oknál fogva még nem hallottak volna róla, érdemes a hétvégék alkalmával felkeresniük a Budaörsi úton található zsibvásárt, ahol ruhától, lakásdekoráción át a legkülönfélébb kiegészítőkig minden megtalálható.

Tovább a Facebook-oldalra >>

Ha hétköznapokon is keresnétek kincseket Budapesten: