Szemet gyönyörködtető ételekkel varázsolja el vendégeit Buda panorámás bisztrója

A Sunhill Bistro & Skybarban eltöltött idő után el sem akarjuk majd hagyni a Naphegy festői környezetét, hiszen a reggeli finomságoktól az üzleti ebédeken át egészen az elegáns borvacsorákig terjed a kínálatuk.

Exkluzív ebédmenü-kínálat

Mindegy, hogy könnyű reggeliről vagy exkluzív vacsoráról van szó, a Sunhill Bistro & Skybar egész csapatának együttes célja, hogy vendégeik maradandó gasztroélménnyel gazdagodjanak.

Fotó: Egy jó kép rólad

Hétköznaponként a klasszikus bisztrókhoz híven hetente változó business ebédmenüvel várnak benneteket, a széles választékkal büszkélkedő törzsétlap ételei mellett. Mindezek ellenére az étlapot is havonta alakítgatják, hogy a visszatérő vendégek minden alkalommal megkóstolhassanak egy-egy páratlan újdonságot.

A Sunhill Bistrónál az edzésről érkező vendégekre is gondolnak, ezért a kínálatban mindig megtalálhatóak könnyű ételek és saláták azoknak, akik éppen ilyen típusú ínyencségekre vágynak.

Klasszikus, mégis formabontó fogások

Legfőbb céljuk, hogy az étlapon elérhetőek legyenek a jól ismert klasszikus magyaros ételek, megjelenésükben és elkészítésükben mégis formabontó fogásokká váljanak, Papp János executive séf kreatív megoldásai nyomán.

Ideális példa erre a rácponty tejföltextúrákkal, amely újragondolt köntösben érkezik a tányérunkra, de a marhabélszín is egészen izgalmas kombinációt alkot a libamájjal, vadgombával és burgonyaduóval.

Rácponty tejföltextúrákkal – Fotó: Egy jó kép rólad
blank
Marhabélszín libamájjal, vadgombával és burgonyaduóval – Fotó: Egy jó kép rólad

Nem csak rendkívül finom, de szemet gyönyörködtető élményben lehet részünk, ha a virágokkal tűzdelt, karamellizált hagymával és pirítóssal tálalt velőscsontra, vagy a füstölt kacsamellel és popcornnal megbolondított csicsókakrémlevesre esik választásunk a kínálatból.

blank
Velőscsont, karamellizált hagymával és pirítóssal – Fotó: Egy jó kép rólad

Az említett formabontó fogások mellett az olyan örök klasszikusok is helyet kaptak az étlapon, mint az ököruszályleves, a pankóban sült sertés aranypecsenye, vagy a Cézár-saláta.

Mindezeken túl alapvetően nemzetközi a konyha, hiszen ázsiai és mediterrán ételek is megtalálhatóak a kínálatban, de akár több nemzet jellegzetességei is visszaköszönnek egy-egy ételben.

blank
Antipasti válogatás és tigrisrák focacciával – Fotó: Egy jó kép rólad

Pontosan ezért kár lenne szó nélkül elmenni a kemencében sült ropogós pizzák, vagy az utánozhatatlan antipasti tálak mellett, melyek jóvoltából különféle olasz sonka- és sajtválogatásokat, valamint friss feketekagylót és tigrisrákot kóstolhatunk meg, kemencében sült, ropogós focacciával az oldalán.

A Sunhill Bistro & Skybar eseménysorozatai

A Sunhill Bistro & Skybar csapata fontosnak tartja, hogy havi rendszerességgel készüljenek izgalmas eseményekkel a vendégek számára.

2024 egy sporteseményekben gazdag év lesz, amire a Sunhill is készül, ezért a soron következő SUNHILL Sportnap február 22-én, 19:30-tól kerül megrendezésre a bisztróban. A Nemzeti Sporttal együttműködve idén nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a sport iránt érdeklődők is törzsvendégként járjanak a Naphegyre.

Az eseményre sportprogramokkal, óriás TV-vel és kivetítővel, izgalmas játékokkal készülnek, amíg a vendégek elegáns környezetben szurkolhatnak a kedvenc csapatuknak és követhetik a sporteseményeket.

blank

A jövőben elindul a Sunhill Piknik programsorozat is, amely a családokra és a gyerekekre fókuszál majd játéksarokkal, animátorral és játékos foglalkozásokkal.

blank

Tavasztól további izgalmakkal várják a vendégeket, ekkor indul el ugyanis a SUNHILL Pódium eseménysorozat, amelyre minden alkalommal más művészeti szcénából érkező művészt hívnak el. Az előadás közben egy kellemes vacsoraesten vehetünk részt, további információk az eseményről hamarosan!

A Naphegy színe-java

Áprilistól a Sunhill Skybar is megnyitja kapuit a vendégek előtt. A tavaly nyáron átadott különleges helyszín idén programokkal, eseményekkel, egy különleges bárral és mindehhez kapcsolódó csodálatos kilátással várja vendégeit.

blank

A jó idő közeledtével a tágas teraszon gyönyörködhetünk a naplementében, eközben alattunk a nyüzsgő Budapest, körülöttünk pedig a Naphegy meseszép környezete színesíti meg ottlétünket. Az teraszon eltöltött idő alatt a fine bisztróétlap különlegességeiből válogathatunk, nemzetközi borválasztékkal és a skybar signature italkülönlegességivel karöltve.

Egy dologban tehát biztosak lehetünk: a Sunhill Bistro & Skybarban semmihez sem fogható exkluzivitás fogadja a vendégeket, legyen szó bármely napszakról.



Fedezzétek fel a környék látnivalóit: