Téli feltöltődés hazánkban: 5 szálláshely, ahol teljes kikapcsolódás vár ránk

Az alábbi szálláshelyek tökéletesen adottak ahhoz, hogy kizökkenjetek egy kis időre a szürke hétköznapokból és egy élményekkel teli feltöltődésben legyen részetek az elkövetkezendő hetekben.

Andrássy Kúria

A Tokaj-Hegyalja szívében, Tarcalon bukkanhatunk rá az 1700-as években épült, ötcsillagos Andrássy Kúriára, ahol zavartalan pihenésnek lehetünk részesei, családias és meghitt környezetben, gasztronómiai élményekkel kiegészülve. A kúria jelenleg 53 szobával, egy csodálatos wellnessrészleggel, barlangfürdővel és többféle szaunával várja vendégeit a testi-lelki kikapcsolódásra. A teljes feltöltődéshez a Michelin-ajánlott Bobajka modern köntösbe bújtatott regionális ételei, valamint az ételekkel tökéletes harmóniát alkotó, kivételes borkínálat is nagy mértékben hozzájárul. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a környéken számtalan izgalmas kirándulóhelyet fedezhetünk fel!

3915 Tarcal, Fő utca 94. | Weboldal

Minaro Hotel Tokaj – MGallery

A Minaro Hotel Tokaj MGallery ötcsillagos felnőtt- és állatbarát szálloda lenyűgöző környezetben, csodálatos kilátással fogadja vendégeit a világörökség részét képező tokaji borvidék szőlődombjainak ölelésében. A hotel négy emeleten összesen 100 kortárs stílusú szobát kínál, amelyből 9 junior lakosztály, továbbá három, privát szaunával rendelkező deluxe szoba várja a pihenésre vágyó vendégeket. A szálloda egy 1600 négyzetméteres wellnessrészleggel rendelkezik, ahol teljes kikapcsolódásban lehet részünk, valamint szuper csomagok közül választhatunk. Az exkluzív kültéri jacuzzi bérlés a teljes téli időszakban elérhető, míg a Valentin-nap hetén különleges romantikus bekészítést kérhetünk.

3910 Tokaj, Csurgó völgy út | Weboldal

Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton

A Balaton partján fekvő Mövenpick BalaLand Resort Balaton világszínvonalú tematikus családi élményközpont és szálloda. A designban a legapróbb részletig a Nyolcvan nap alatt a Föld körül Willy Foggal című mesére építő hotel 109 szobával, 46 lakosztállyal, két étteremmel, egy bárral, két wellnessrészleggel és egy fitnessrészleggel várja a vendégeket. A szállodához szorosan kapcsolódik a BalaLand Family Park, amely beltéri és kültéri medencékkel és játékos lehetőségekkel teszi teljessé a családi élményt. A szálloda programlehetőségei is kiemelkedőek, február 5. és 11. között farsangi karnevállal, március 28. és április 1. között pedig húsvéti programokkal készülnek.

8622 Szántód, Móricz Zsigmond utca 96. | Weboldal

blank

Nádas Tó Park Hotel

A négycsillagos Nádas Tó Park Hotel impozáns környezetben, a vasadi Nádas Pihenőpark 5 hektáros területén kapott helyet, így igazán természetközeli kikapcsolódásban lehet itt részünk. A szálloda különösen ideális úti cél a kisgyermekes családok számára, hiszen a családbarát alapszolgáltatások mellett többek között animációs foglalkozások és egy teljesen új játszótér várja a legkisebbeket. A nemrégiben elkészült bővítéseknek hála a megújult szobák és lakosztályok mellett bowling- és squashpálya, fitneszterem, valamint privát wellnessrészleg gondoskodik a vendégek teljeskörű pihenéséről. Sőt, a szállóvendégek számára még a horgásztó is rendelkezésre áll.

2211 Vasad, Monori út 100. | Weboldal

blank

Bonvital Wellness & Gasztro Hotel Hévíz

Hévíz felnőtt- és állatbarát szállodájában a Tófürdő közvetlen közelében várják a feltöltődésre vágyó vendégeket. A négycsillagos Bonvital Wellness & Gastro hotelben 80 kényelmes szobával, 10 exkluzív lakosztállyal, wellnessrészleggel, gyógy- és wellnesskezelések kiemelkedő választékával, valamint egy Brix Bistro névre keresztelt a’la carte étterem lenyűgöző fogásaival ismerkedhetünk meg. A gazdag gasztronómiai választékhoz természetesen egy széles borlap is dukál, ha pedig kedvet kaptatok egy kóstolóra, betérő vendégként is ellátogathattok ide, akár a február 14-18. közötti Valentin-napi vacsoraajánlat alkalmával!

8380 Hévíz Rákóczi Utca 16-18. | Weboldal

blank

Ötletes ajándékok az idei Valentin-napra: