Füstös ízek és felejthetetlen hangulat vár Budapest legmenőbb BBQ-vacsoraestjein

Izgalmas tematikus vacsoraestekkel készül a novemberre a Nagykörút közkedvelt BBQ-paradicsoma, a Petrol Beer & Barbeque. Az amerikai ízek rajongói és a kézműves sörök kedvelői egyaránt megtalálják itt számításukat, sőt, élőzenés rock’n’roll hacacáré is várja az érdeklődőket.

Fotó: Petrol Beer & Barbeque

A nyüzsgő belvárosban található Petrol Beer & Barbeque-t a legtöbben újragondolt BBQ-fogásairól ismerik, melyeknek aligha akad párja Budapesten. Az önmagában is lehengerlő ételválasztékhoz a legkiválóbb hazai kraft sörök dukálnak, melyekkel együtt bezsebelhetjük a felejthetetlen Petrol-élményt.

Novemberben különösen érdemes lesz ellátogatni hozzájuk, hiszen 3 különleges tematikájú őszi vacsoraestet is szerveznek a hónapban. Válogassatok kedvetekre a Tennessee ízeit és hangulatát megidéző eseményük, a hazai Fehér Nyúl sörfőzdével közös estjük és a Dynamite Dudes energikus zenéjétől hangos programjuk közül!

blank
Fotó: Petrol Beer & Barbeque

States of Petrol: Tennessee (2023. november 9.)

Csütörtökön rögtön Tennessee-be repülhetünk a déliek legellenállhatatlanabb füstös finomságaival. Már este 6-tól várják a Petrolban a baráti társaságokat egy laza hangulatú vacsoraestre, amelyen nincs más dolgunk, mint élvezni a gőzben sercegő BBQ-húsokat.

Milyen választékból szemezgethetünk tehát? Fried pickles, avagy rántott savanyú uborka füstölt fokhagymás majonézzel, J. Knoxville hot chicken tál és Nashville hot chicken szendvics ropogós csirkemellel. Az ínycsiklandó fogások sorát banánpudinggal zárhatjuk.

További részletek a Facebook-eseménynél >>

blank
Fotó: Petrol Beer & Barbeque

Petrol x Fehér Nyúl sörvacsora (2023. november 16.)

Egészen pontosan egy héttel később, november 16-án hasonlóan egyedülálló gasztroélményben lehet részünk: ismét sor kerül a Petrol és a Fehér Nyúl közös programsorozatára, amelyen ráadásul az eddigi sörvacsorák legnépszerűbb, „best of” fogásait kóstolhatjuk végig, a füstölgő BBQ-ételek mellett jéghideg magyar kraft sörök társaságában.

Ne maradjatok le erről a fergeteges sörvacsoráról! Foglaljatok asztalt itt >>

blank
Fotó: Petrol Beer & Barbeque

Rock’n’Smoke – Dynamite Dudes @ Petrol (2023. november 24.)

Rock’n’roll slágerekkel dobja fel a csütörtök estét a Petrolban az energikus fellépéseiről ismert Dynamite Dudes, akiknek talpalávalóitól táncparkett nem marad üresen! A fergeteges dallamok tökéletes kiegészítői lesznek a Petroltól már megszokott omlós húsoknak és a hozzájuk jól passzoló kézműves söröknek.

Bővebb infóért irány a Facebook >>

Petrol Beer & Barbeque
1094 Budapest, József körút 35.
petrolbbq.hu

Ismerjétek meg a környék többi szuper gasztrohelyét a Nagykörút túloldalán: