Hangulatos holdfényfürdőre invitál hazánk egyedülálló, meleg vizes tófürdője

Az elmúlt évek nagy népszerűségnek örvendő éjszakai programját idén is két alkalommal rendezik meg Hévízen. Az első alkalomra nem is kell sokat várni, hiszen május 19-én ismét éjszakába nyúlóan holdényfürdőzhetünk a kedvelt tófürdőben.

Fotó: Hévízi Tófürdő Facebook-oldala

Május 19-én idén először, de nem utoljára kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő holdfényfürdő a Hévízi-tavon.

Az elmúlt évek hagyományaihoz méltóan idén is felejthetetlen élménnyel készülnek a szervezők, melyet a tófürdő meleg gyógyvize, a hangulatos élő zene és örökzöld ABBA-slágerek tesznek teljessé.

A holdfényfürdő keretében ezen a napon 19 óra és 22:30 között lesz lehetőség fürdőzni és a szaunát használni, miközben üdvözlőital és streetfood-ételek gondoskodnak majd a kifogástalan, teljes körű élményről.

Az egyedülálló, május 19-i alkalomra május 18-ig tudjátok megváltani vagy telefonon lefoglalni jegyeiteket. Érdemes továbbá már most a szeptember 15-i estéteket is szabaddá tennetek, hiszen ezen a napon kerül majd megrendezésre a holdfényfürdő második alkalma.

Bővebb információkat a program Facebook-eseményénél találtok.

Ha a holdfényfürdőzést egy kis városnézéssel kapcsolnátok össze: