Ingyenes nappali programsorozattal vár a zugligeti Lóvasút

A zugligeti Lóvasút is csatlakozott a Hegyvidéki Önkormányzat A kultúra melegít elnevezésű kezdeményezéséhez, melynek keretein belül különböző ingyenesen látogatható programokon vehetünk részt egészen március 31-ig.

Fotó: Lóvasút Facebook – Polinszky Tibor

Az épületegyüttes hátsó bejáratánál található helyiségben minden hétköznap közösségi programokkal, előadásokkal, kreatív foglalkozásokkal és családi rendezvényekkel készülnek az érdeklődőknek 9 és 16 óra között.

Mindemellett a szervezők ingyenes játszósarokkal, képzőművészeti és művészettörténeti foglalkozásokkal, előadásokkal, irodalmi és ismeretterjesztő beszélgetésekkel, filmvetítésekkel és programokkal várják a betérőket.

A kultúra melegít programsorozat célja az, hogy lehetőséget adjanak azoknak, akik a téli hónapokban is szeretnének időt eltölteni emberek között, társaságban, ezzel tartalmasan eltöltve az idejüket. A Lóvasút mellett a Kulturális Szalon (XII. Városháza tér, Törpe utca 2.) is ingyenes nappali közösségi térré alakul át. A belépés mindkét helyszínen díjtalan.

További információ a részletes programokról IDE és IDE kattintva.

Mutatunk még néhány szuper ingyenes programot Budapesten: