8 szenzációs meccsnézős hely Budapesten, ha a városban szurkolnád végig a VB-t

Ha kivételesen nem otthon, hanem inkább a városban szurkolnál kedvenc csapatodnak a VB alatt, ajánlunk néhány szenzációsan jó meccsnézős helyet erre az alkalomra.

AnyTime Bar & Entertainment

Ha valahol, akkor a város legpezsgőbb utcájában található AnyTime Bar-ban a VB alatt sem fogtok unatkozni. Az egyébként 4 bowlingpályával, 6 biliárdasztallal, dartstáblákkal, kis- és nagyüzemi sörökkel rendelkező helyen a szurkolást italakciókkal könnyítik meg számunkra. Helyes tippért cserébe ráadásul egy korsó sörrel jutalmazzák a szerencséseket, akik sztoriban tippelik meg jól a mérkőzések győzteseit.

1068 Budapest, Király u. 56. | Weboldal | Facebook

Meccsnézés budapest 2022

Bártfai Vendéglő

A VB láz természetesen a XI. kerületi Bártfai Vendéglő háza táját sem kerüli el. Hatalmas kivetítővel, első osztályú ételekkel és italokkal, szívélyes vendéglátással és szervizzel, na és persze hamisítatlan stadionhangulattal várják a focirajongókat, baráti társaságokat, netalán csapatépítő programra érkezőket egyaránt.

1119 Budapest, Bártfai u. 5. | Weboldal | Facebook

Meccsnézés budapest 2022

CDFŰ Kultúrpince és Darts terem

Ha épp a belvárosban kerestek meccsnézős helyet, ne is keressetek tovább, hiszen a Kálvin tértől nem messze lévő CDFŰ Kultúrpincében várnak benneteket kivetítővel és persze nagy-nagy szeretettel. Hogy megalapozzátok a szurkolói hangulatot, mindenképp érdemes bemelegítenetek néhány kiváló hangulatú dartsmeccs és néhány korsó szomjoltóval kombójával.

1053 Budapest, Fejér György u. 1. | Facebook

Focimeccs nézés budapest 2022

Jégkert

A Széll Kálmán tértől egy karnyújtásnyira, az egyébként aktuálisan korcsolyapályával és éjszakai korizással is kecsegtető Jégkertbe akkor is érdemes benéznetek, ha épp szurkolni támad kedvetek. Asztalt foglalni hozzájuk mindenképp érdemes, hogy felhőtlenül tudjátok élvezni az óriás TV-n vetített meccseket és a hozzájuk legjobban illő 24-féle, csapon várakozó magyar kraft sör bármelyikét.

1027 Budapest, Bakfark Bálint u. 2. | Weboldal | Facebook

meccsnézős helyek Budapest 2022

Kacsintó

Extrább meccsnézős helyszínt nehezen tudnánk még mondani, mint a Vizafogó park tóparti bisztróját, a Kacsintót. A tóparton vetítővel berendezett igluk azonban csak a kezdet, lenyűgöző kilátás, vízközeli hangulat, meccsnézős falatok és italok kerekítenek tökéletes VB nézős meccshangulatot.

1138 Budapest, Párkány u. 37-39. | Facebook

meccsnézős helyek Budapest 2022

Kispolszki

A Bercsényi utca megelevenedett lengyelsör-mennyországa a VB ideje alatt is tárt ajtókkal várja a focirajongókat. A pubhangulatú pincehelyiségben nemcsak finom lengyel falatokkal és csipegetnivalókkal, de lengyel sörkülönlegességekkel, habzó örömökkel várnak benneteket, kivetítővel és utánozhatatlan szurkolói hangulattal kéz a kézben.

1111 Budapest, Bercsényi u. 3. | Facebook

blank

Laser Corner Event

Természetesen a Margit körúton életre hívott bajor sörpub is elképesztő hangulattal, hatalmas kivetítőkkel és persze szomjoltó italokkal várja a szurkolni vágyó vendégeket. Sőt mi több, ha őket választjátok a szurkolás helyszínéül, a VB ideje alatt ingyenesen használhatjátok majd a csocsót, a darts-ot, illetve a PS4 konzolt is.

1024 Budapest, Margit körút 73. | Facebook

blank

Ziccer – TrollFoci Sport Pub

Impozáns italkínálattal, a nagy szurkolásban megéhezőnek tartalmas ételekkel kecsegtet az Erzsébet körút sportpubja, a Ziccer. A Trollfocis rendezvényeknek, közönségtalálkozóknak és buliknak is otthont adó kocsmába aktuálisabb nem is lehetne betérni, mint a világbajnokság egyik élő közvetítése alkalmával.

1073 Budapest, Erzsébet krt. 48. | Facebook

blank

Ha kivetítő helyett inkább az otthonod kényelmében, a TV előtt szurkolnál: