Téli mesebirodalommá változik Budapest legnépszerűbb koncerthelyszíne

December 1. és január 31. között ismét téli mesebirodalommá változik a Budapest Park, ami immáron 1500 négyzetméteres koripályával, továbbra is hangulatos jégfolyosóval, különleges, téli étel- és italkínálattal, káprázatos, filmbe illő fényekkel és a legparkosabb zenékkel várja a látogatókat.

Fotó: Rosta Márk

Újdonságokkal nyit újra a Jégvilág

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is szélesre tárja kapuit a Budapest Park Jégvilág. Az idén még nagyobb területen elhelyezkedő korcsolyapálya mellett a szervezők ráadásul számos újdonsággal is készülnek.

Amellett, hogy a koripálya nagyobb lett, a nyáron a zenészek kulisszatitkait őrző backstage-t egy elkülönített területté alakították át. A backstage így egy 200 fő befogadására alkalmas, zártkörű csapatépítő vagy céges karácsony helyszínének is tökéletesen alkalmas.

Fotó: Rosta Márk

De a kibővített kínálattal megújuló korcsolyakölcsönzőnek köszönhetően idén sem maradunk korcsolya, a kezdők pedig jégpingvin nélkül.

Kihagyhatatlan programok családoknak

A nyáron a legvadabb retro buliknak helyet adó Retrokertben idén a kicsiket játszósarok várja, de a kisgyermekes családok számíthatnak fűtött pelenkázóra is.

blank
Fotó: Kálló Péter

Idén először kerül megrendezésre a a Park családi programja, a Pöttömkert kistesója, a PöttömParty, de korizhatunk majd a Mikulással, míg a legbulisabb estéken a karácsonyi világításra rádobnak még egy lapáttal, hogy kezdetét vegye a Jégdiszkó.

Egész napos korizás

Az újdonságok idén a jegyrendszer újragondolását is magukkal hozták. Kedvezményesen vásárolhatnak jegyet például a pedagógusok, a diákok, a 65 év felettiek, a IX. kerületi lakosok, de lesz családi jegy, illetve bérlet is, továbbá 6 éves kor alatt a belépés ingyenes.

blank
Fotó: Kálló Péter

A kétféle, normál és kiemelt időszakra, dátumhoz nem kötött online megváltott jegyeink idén egész napra szólnak. A normál időszakokban hétfőtől csütörtökig, míg a kiemelt időszakokban péntektől vasárnapig, illetve december 22. és január 8. között csúszhatunk naphosszat a jégen.

Ha igazi városi hüttehangulatra vágytok, hamisítatlan parkos légkörre, fényekre és egy forralt bor feletti nosztalgiázásra a nyár legféktelenebb parkos estéiről, minden további részletet megtaláltok ide kattintva.

Adventi nyereményjátékunkon számos más ajándék mellett a Jégvilágba is nyerhettek belépőt: