Téli varázsvilág és korcsolyapálya nyílik hétvégén a főváros felett

Előrehozta kicsit az ünnepvárást a Westend, ugyanis a hétvégén megnyitja képzeletbeli kapuit a színes programokat felvonultató Winter Wonderland rendezvénysorozat, ami egészen az év végéig várja az érdeklődőket.

Téli varázsvilág Budapesten

Budapest legnagyobb tetőkertjében állandó elemként lesz jégpálya, a gyerekeknek körhinta, valamint a téli varázs elmaradhatatlan kellékei: fűtött sátor, sült gesztenye és forralt bor, meg persze mindenféle finomságot áruló fabódék és food truckok.

Attól függetlenül, hogy idén lesz-e fehér karácsony, vagy sem, aki igazi téli örömöket szeretne átélni, máris készítheti a jégkorit, a meleg ruhát, sapkát, sálat, a garantált jókedvről pedig a Westend Tetőkert gondoskodik majd!

Téli programkavalkád a főváros szívében

A Westend tetején felépített, különböző érzékszerveinket gyönyörködtető téli csodaországban ugyanis hétvégenként gazdag programkínálattal várják az érdeklődőket, kicsiket és nagyokat, családokat, baráti társaságokat és az üzletközpontban vásárlókat.

November 26-án például bábelőadással, Pál Dénes koncerttel és adventi koszorúkészítéssel, december 4-én pedig gyerekkoncerttel, kézműves foglalkozásokkal és persze a Mikulással készül a helyszín.

blank

A december végéig tartó Winter Wonderlandben lesz ezenkívül grincsfa-készítés, további koncertek, de még jégtánc is! Sőt mi több, a foci szerelmesei a labdarúgó VB mérkőzéseit is megnézhetik a helyszínen.

Korcsolyapálya a város felett

A város feletti korcsolyapálya folyamatosan nyitva lesz: hétköznap és hétvégén déltől este 10-ig, kivétel ez alól a 15 és 16 óra közötti karbantartás. 10 év felett ugyan egy 1500 forintos belépőt szükséges váltani, ennek összegét azonban Westend ajándékkártyával vásárolhatjuk le az üzletközpontban.

A pálya használata ingyenes a VI. és XIII. kerületi lakosoknak lakcímkártyájuk felmutatásával, és természetesen korcsolyabérlésre is van lehetőség.

blank

Körhinta nélkül talán nem is lenne igazi a varázslat, ezért a közkedvelt játékra szülői felügyelet mellett ingyenesen ülhetnek fel a 3 és 12 év közötti gyerekek. Ugyanígy a többi rendezvény látogatása sem kötött jegyvásárláshoz, ezeken a Westend applikációból ingyenesen letölthető kuponokkal lehet részt venni.

Közös ünneplés a Winter Wonderlandben

A Winter Wonderland a látogatóknak szánt programokon túl cégeknek is új és különleges helyszínéül szolgálhat az év végi csapatépítéshez vagy közös ünnepléshez.

Akinek még nincs ötlete, idén hol legyen a karácsonyi céges összejövetel, miért ne rendezhetné meg egy fantasztikus és központi elhelyezkedésű szabadtéri helyszínen a főváros felett? Egy ilyen évzáró program garantáltan emlékezetes élmény lehet a munkavállalóknak, de akár a céges partnereknek is.

A Westend Facebook-oldalának rendezvénynaptára folyamatosan frissül, a programokat ide kattintva éritek el.

A Winter Wonderland élményeit adventi nyereményjátékunkon akár meg is nyerhetitek: