A Harry Potter-világ misztikus helyszínei elevenednek meg Budapest legvarázslatosabb éttermében

Alig néhány évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a budapesti varázslók törzshelye, ahol még a muglikat is szívesen vendégül látják.

Az Opera közelében található The Magic a Harry Potter-filmekben látott varázsvilág megtapasztalására invitál benneteket, ehhez pedig nem is muszáj ismerni a történetet, elég csak átélni a látottakat.

Hiszen a mágikus kastély falai között amerre csak szem ellát, varázslényeket, életre kelt képeket és misztikus ereklyéket vehettek szemügyre közelebbről, miközben boszorkányok készítik el nektek a fantázianevekkel ellátott mágikus fogásokat, melyek mindegyike különleges köntösben érkezik az asztalhoz.

Az étlapot réges-régi szakácskönyvek varázslatos receptjeiből állították össze nektek, a modern gasztrotrendekhez igazítva, titkos összetevőkkel elkészítve az ételeket. Így megkóstolhatjátok többek között, hogy milyen az Ogre álom, a Házi manók finomsága vagy a Hagrid Óriás Burger, amit természetesen leginkább villámkrumplival érdemes fogyasztani, mágiával átitatott, füstölgő varázsitalok kíséretében.

De ha ránk hallgattok, az utánozhatatlan vajsört sem hagyjátok ki a kóstolásból.

Egy biztos, a The Magic biztosan elvarázsol majd nem mindennapi atmoszférájával, barátságos személyzetével és kreatív ételkínálatával. Ráadásként az igazán tapasztalt varázslóknak még egy titkos üzenetet is elrejtettek az étterem legfelső szintjén, amit a mennyezeten függő gyertyák segítségével fejthettek meg.

Miután jól laktatok, ragadjatok boszorkánysapkát és készítsetek néhány képet a varázskastély előterében!

Azért a láthatatlanná tévő köpenyt se hagyjátok otthon, hiszen bármikor beléphet az ajtón Tudjukki! Az étterem népszerűsége miatt érkezés előtt érdemes asztalt foglalni vagy telefonon érdeklődni a szabad helyekről.

The Magic
1065 Budapest Hajós utca 25.
themagic.hu

Íme néhány szuper fantasy film, ami biztosan tetszeni fog a Harry Potter-rajongóknak: