13 ország 13 kiváló filmjét nézhetitek meg ingyenesen a Margitsziget ölelésében

A tavalyi évhez hasonlóan idén is hatalmas kivetítőt kap a Margitszigeti Atlétikai Centrum hívogatóan zöld felülete, hogy két hétig ingyenes nyáresti kertmozival kedveskedjenek nektek.

Fotó: Mozisziget Facebook

Az augusztus 2. és 14. közötti vetítések repertoárjában olyan közkedvelt vígjátékok és drámai filmek kaptak helyet, amelyek egy-egy család hétköznapi, valamint kevésbé hétköznapi életét mutatják be, emellett az örök férfi-női párharcról szólnak.

Az alkotások között egyaránt megtalálhatóak spanyol, osztrák, lengyel, észt, cseh, francia és finn filmremekek is, így a két hét alatt összesen 13 ország 13 kiváló filmjét tekinthetitek meg ingyenesen. A hangulatos környezetben kialakított szabadtéri vetítések sorát egy spanyol film, a Szenvedélyes szomszédok kezdi meg, amit eredeti nyelven, magyar felirattal nézhettek meg, ma este 8 órától.

Fotó: Mozisziget Facebook

Érdemes a vetítés előtt negyed órával érkezni, hogy jó helyetek legyen, valamint vigyetek magatokkal pokrócot, plédet, ételt-italt! A helyszín nem állatbarát, ezért a négylábúakat ezúttal otthon kell hagynotok. A filmeket minden esetben eredeti nyelven, magyar felirattal vetítik.

Mutatjuk, hol tudtok még idén nyáron kertmozizni Budapesten és környékén: