Az à table! jótékony süteménykollekcióval ünnepli 10. születésnapját

A nem kevesebb, mint 13 budapesti üzlettel büszkélkedő francia pékség, az à table! idén ünnepli fennállásának 10. évfordulóját, aminek alkalmából leukémiás gyerekek gyógyítását támogatja a Remény Alapítvánnyal és a Wolttal közösen.

Exkluzív cukrászati válogatással ünnepli tizedik születésnapját a Budapesten már 13 üzlettel rendelkező à table! francia pékség, süteményező és reggeliző. Ennek apropóján november 1. és 30. között a 13 üzlet bármelyikében és a Wolton keresztül is megvásárolhatjuk azt a különleges Paris Brest süteménykollekciót, melynek minden eladott doboza után a pékség 500 forintot adományoz a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítványnak.

A „Süteménnyel a reményért” elnevezésű közös akcióban befolyt pénzből a szervezet a Dél-Pesti Centrumkórház – Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet Gyermekhematológiai és Őssejt-transzplantációs Osztálya számára egy olyan korszerű berendezést vásárol, ami évente több leukémiával küzdő kis beteg gyógyulásához járulhat hozzá.

A készülék megvételéhez egymillió forintra van szükség, ehhez járulnak hozzá mindazok, akik Szűcs Árpád cukrászséf erre az alkalomra komponált édességei alkotta Paris Brest-válogatást választják.

A süteménykollekció a Wolt felületén és a 13 à table! üzlet bármelyikében megvásárolható: a már jól ismert Arany János utcai, Madách téri, Wesselényi utcai, Balzac utcai, Böszörményi úti, Retek utcai és Márton Áron téri, az Árkádban és a MOM Parkban található üzletekben, ahogy a frissen nyílt 4 új helyszínen is, azaz az Etele és a Corvin Plázában, valamint a Sasad Ligeti és Klapka utcai pékségükben egyaránt.