20 új romantikus sorozat az HBO-n és a Netflixen őszi-téli bekuckózáshoz
A legjobb sorozatok 2021-ben

Összegyűjtjük nektek a legjobb új sorozatokat 2021-ből és 2020-ból a Netflixről és az HBO-ról. Harmadikként a legszebb szerelmes, romantikus sorozatokról készítettünk listát.

A legjobb sorozatok 2021-ben – korábbi tematikus ajánlóink:

A legjobb új romantikus sorozatok HBO-n

Love life

Az antológiasorozat az első és az utolsó szerelem közötti utazásról szól. És azokról az emberekről, akikkel ennek során találkozunk, akik hatással vannak ránk, alakítanak, formálnak minket, mígnem örökre kikötünk valamelyikük mellett.

Legjobb romantikus sorozatok az HBO-n 2021-ben

Normális emberek

A Sally Rooney-regényéből készült sorozat Marianne és Connell gyengéd, de bonyolult kapcsolatát követi nyomon egy kisváros középiskolájától a Trinity College-ben töltött évekig. A két egymástól eltérő kamasz különös kapcsolatba bonyolódik.

Jelenetek egy házasságból

Ingmar Bergman klasszikus miniszériájának kortárs adaptációja, amely egy mai amerikai házaspár életén keresztül teszi fel újra az eredeti, kínzó kérdéseket a szerelemről, gyűlöletről, vágyról, monogámiáról, házasságról és válásról.

A fehér lótusz

A hatrészes sorozat egy társadalmi szatíra egy csapat szállóvendégről, akik egyhetes vakációjukat töltik egy exkluzív hawaii üdülőhelyen, hogy kikapcsolódjanak és megfiatalodjanak– ám hamar kiderül, hogy nem minden ennyire szép és jó.

Ez bűn

Milyen volt a ’80-as évek AIDS-válságában élni és szeretni? Erről három fiatal meleg férfi szemszögéből kapunk képet, akik Londonban kezdenek új életet. Az AIDS-vírus árnyékában úgy döntenek, hogy hevesebben élnek és szeretnek, mint valaha.

Trigonometria

Gemma és Kieran szeretik egymást. De a londoni élet megviseli őket és bankszámlájukat. Ezért albérlőként befogadják Rayt a lakásukba. A viszonyuk hamarosan többrétegűvé válik, és új módon kezdenek navigálni a szerelemben és kapcsolataikban.

Futás

A romantikus, vígjátéki és thrillerelemekre épülő sorozatban Ruby (Meritt Wever) a hétköznapi életét hátrahagyva elindul, hogy visszatérjen múltjába. A megbeszélt jelszóra találkozik főiskolai barátjával, és nekivágnak átvonatozni Amerikán.

Legjobb romantikus sorozatok 2021 HBO és Netflix

Nullák és ikszek

Sephy iksz, a fekete uralkodó osztály tagja, az egyik kiemelkedő politikus lánya, míg Callum hitvány nulla, az alárendelt fehér társadalmi osztályból. A két fiatalt a bőrszínük elválasztja egymástól, ám a tiltott szerelem egyesíti őket.

A legjobb szerelmes sorozatok 2021-ben a Netflixen

Szerelem vagy kötelesség (Netflix)

Wilhelm herceg beilleszkedik a rangos, bentlakásos Hillerska iskola életébe, de az, hogy szíve parancsát kövesse, a vártnál nagyobb kihívásnak bizonyul.

Firefly Lane – Szentjánosbogár lányok

Tully és Kate, a két jó barát megtörhetetlen barátsága tinikoruktól a negyvenes éveikig segíti őket az élet hepehupás útjain.

Emily Párizsban

Miután Emily Cooper, a chicagói marketinges megkapja álmai állását Párizsban, a munka, a barátok és a szerelem között manőverezve veti bele magát kalandos új életébe.

Valeria

A művészi és magánéleti válságban lévő író három barátjánál talál vigaszt, akik maguk is az önfelfedezés útját járják. Elísabet Benavent regénye alapján.

Netflix romantikus sorozatok 2021

Gyógyító szerelem

Az érzelmi gyógyuláshoz vezető különleges út nyílik meg az antiszociális ifjúsági író és az önzetlen pszichiátriai ápoló számára, mikor sorsuk keresztezi egymást.

Legjobb romantikus koreai sorozatok 2021 Netflix

Szerelem és anarchia

Egy férjezett tanácsadó és egy fiatal műszaki szakember társadalmi szokásokat feszegető, játékos feladatokat ad egymásnak, ami felforgatja mindkettőjük életét.

Romantikus dráma sorzatok 2021 Netflix

A felhők fölött 3 méterrel

Két, nagyon különböző életet élő fiatal nyaralás közben egymásba szeret az olasz tengerparton. Federico Moccia könyvsorozata alapján.

Édes magnóliák

A déli kisvárosban, Serenityben élő örök barátok, Maddie, Helen és Dana Sue támaszt nyújtanak egymásnak a párkapcsolat, a család és a karrier közötti egyensúlyozásban.

Netflix romantikus sorozatok 2021

A castamari szakácsnő

1720-ban Madridban egy özvegy hercegnek megakad a szeme egy tehetséges szakácsnőn, amikor hosszú kihagyás után újra előkelő estélyt ad. Fernando J. Múñez regénye alapján.

Kosztümös romnatikus sorozatok a Netflixen 2021

Jól érzem magam

A humorista Mae Martin egy új, szenvedélyes és zűrös kapcsolatba kezd barátnőjével, George-dzsal, miközben a józan életmód kihívásaival küzd.

Romantikus dráma sorzatok 2021 Netflix

Az 56k generáció

Egy véletlen találkozás felidézi két harmincasban 1998-at, az évet, amikor beindultak serdülőkori hormonjaik – és az internet örökre megváltoztatta az életüket.

Romantikus vígjáték sorzatok 2021 Netflix

Dash és Lily

Miközben New York a karácsonyra készül, a cinikus Dash és az optimista Lily üzeneteket váltanak egy piros füzeten keresztül és különböző próbák elé állítják egymást.

Ha ennyi romantikus sorozat nem lenne elég, további szerelmes filmeket találhatsz korábbi cikkünkben: