17 új krimisorozat az HBO-n és a Netflixen, ami megedzi a vérnyomásod
A legjobb sorozatok 2021-ben

Összegyűjtöttük nektek a legjobb új sorozatokat 2021-ből és 2020-ból a Netflixről és az HBO-ról. Másodikként a legerősebb krimi-, bűnügyi és nyomozós sorozatokról készítettünk listát.

A legjobb krimi sorozatok 2021 HBO
Kaley Cuoco is kipróbálta magát a műfajban és nem vallott kudarcot

A legjobb új krimisorozatok 2021-ben és 2020-ban az HBO GO-n

Des (IMDB: 7,7)

Az Egyesült Királyság történetének egyik hírhedt bűnügyét, a sorozatgyilkos Dennis Nilsen esetét dolgozza fel a széria. A zsaruk csak akkor jöttek rá, kivel van dolguk, amikor az eltömődött a csatornában hús- és csontmaradványokat találtak.

A legjobb krimi sorozatok 2021 HBO

Perry Mason (IMDB: 7,5)

1931, Los Angeles. A gazdasági válság ellenére Los Angeles virágzik. És akkor egy gyermekrablási ügy felborzolja a kedélyeket. Perry Mason igazságkeresése nemcsak az összetört városnak, hanem önmaga számára is utat mutat a megváltáshoz.

Zéró zéró zéró (IMDB: 8,2)

A sorozat a kokain útját követi nyomon Amerikából Európába. Az alkotók a hataloméhes bűnözők, a mexikói drogkartellek, a calabriai maffia és a kokainkereskedelem irányításáért küzdő korrupt üzletemberek különféle csoportjait vizsgálják.

A kívülálló (IMDB: 7,7)

A Stephen King regényéből készült sorozatban Ralp Anderson detektív a tizenegy éves Frankie Peterson meggyilkolása ügyében nyomoz. A gyanúsított a köztiszteletben álló középiskolai tanár, Terry Maitland, de Andersonnak kétségei vannak.

Easttowni rejtélyek (IMDB: 8,5)

Az Easttowni rejtélyek Pennysylvania állam egyik kisvárosának zárt közösségében játszódik, ahol egy helyi nyomozó, Mare Sheehan (Kate Winslet) próbál egy gyilkosság végére járni, miközben a saját élete is éppen darabokra hullik szét.

Tudhattad volna (IMDB: 7,4)

Grace Fraser sikeres terapeuta (Nicole Kidman), odaadó férjjel (Hugh Grant) és elit iskolába járó fiával. Egy éjjel – egy erőszakos haláleset és egy sor borzalmas felismerés következtében – feje tetejére áll Grace tökéletesnek hitt világa.

A légikísérő (IMDB: 7,1)

Cassandra Bowden légikísérő a dubaji szállodai szobájában ébred másnaposan, egy hullával az oldalán. Fogalma sincs arról, hogy mi történt. Cassandra úgy tesz, mintha mi sem történt volna, elutazik New Yorkba, ahol viszont már az FBI várja.

A legjobb bűnügyi és nyomozós sorozatok 2021-ben és 2020-ban a Netflixen

A kígyó (IMDB: 7,6)

Az 1970-es években egy könyörtelen gyilkos, Charles Sobhraj utazókra vadászik Dél-Ázsia „hippi útvonalán”. Megdöbbentő és valós események alapján.

Lupin (IMDB: 7,5)

Assane Diop, az úri tolvaj Arsène Lupin kalandjaiból merít ihletet, amikor bosszút áll az igazságtalanságokért, amelyeket egy gazdag család követett el az apja ellen.

Ki ölte meg Sarát? (IMDB: 6,4)

Álex eltökélte, hogy bosszút áll, és bebizonyítja, hogy tévesen ítélték el húga megöléséért, ráadásul nem pusztán a bűncselekmény valódi elkövetőjét akarja leleplezni.

A legjobb bűnügyi sorozatok 2021 Netflix

Ne higgy a szemének! (IMDB: 7,2)

Egy egyedülálló anya beteges manipulációk hálójában találja magát, amikor viszonyt kezd pszichiáter főnökével, és titokban összebarátkozik annak rejtélyes feleségével.

A legjobb bűnügyi sorozatok 2021 Netflix

Clickbait (IMDB: 7,3)

Amikor a családos Nick Brewert egy sötét online fordulatot rejtő bűntény során elrabolják, a hozzá közel állók megpróbálják feltárni, ki és mi áll az eset mögött.

Életfogytig ügyvéd (IMDB: 7,7)

Egy ártatlanul életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt férfi ügyvéd lesz, hogy harcoljon az igazságért és a többi igazságtalanul elítélt rab védelméért.

Instant dohány (IMDB: 7,6)

Egy nagyratörő üzletasszony, egy elbűvölő gengszter és egy problémás tini élete összefonódik a könnyű pénz utáni kétségbeesett és sötét hajsza során.

Az idegen (IMDB: 7,3)

Miután egy idegen megdöbbentő tényeket tár fel Adam Price-nak a feleségéről, a példás családapa rejtélyes ügybe keveredik, miközben kétségbeesetten kutat a válaszok után.

Somos. (IMDB: 7,1)

Egy mexikói határváros, Allende lakóinak életét egy befolyásos kartell működése keseríti meg, ami tragédiához vezet. Igaz történet alapján.

Sorozatok 2021: A legjobb nyomozós sorozatok Netflix

A Baker Street-i vagányok (IMDB: 5,9)

Különcök csapata természetfeletti bűntényekben nyomoz Dr. Watson és titokzatos társa, Sherlock Holmes megbízásából a viktoriánus Londonban.

Ha végeztél az összes krimivel, nézd meg korábbi összellításunk a legjobb Netflixes és az HBO-s vígjátéksorazatokról: