20 új vígjátéksorozat a Netflixen és az HBO-n, ami feldobja a napjaid
A legjobb sorozatok 2021-ben

Összegyűjtöttük nektek 2020 és 2021 legjobb új sorozatait a Netflixről és az HBO-ról. Elsőként a legerősebb vígjátéksorozatokról készítettünk listát. Jövő héten a romantikus sorozatok következnek.

legjobb vígjáték sorozatok 2021 Netflix
Egy lengyel vígjátéksorozat, a Sexify is bekerült a TOP20-ba

A legjobb új vígjátéksorozatok a Netflixen

Sexify

Egy tapasztalatlan diáklány és a barátai felfedezik az intimitás ijesztő világát, hogy egy innovatív szexapp kifejlesztésével megnyerjenek egy technológiai versenyt.

Ginny és Georgia

A szabad szellemű Georgia két gyerekével, Ginnyvel és Austinnal északra költözik, hogy új életet kezdjenek, azonban az új kezdethez vezető út rögösnek bizonyul.

Anya csak egy van?

Miután a két nő rájön, hogy a babáikat a születésükkor összecserélték, kitalálják, hogyan alkalmazkodjanak új életükhöz: alakítanak egy közös – és fura – családot.

legjobb vígjátéksorozatok 2021 Netflix

Űrhadosztály

Egy tábornok sajnálatos módon kénytelen összedolgozni egy különc tudóssal, hogy felkészítsék az USA legújabb katonai ügynökségét — az Űrhadosztályt — a fellövésre.

Emily Párizsban

Miután Emily Cooper, a chicagói marketinges megkapja álmai állását Párizsban, a munka, a barátok és a szerelem között manőverezve veti bele magát kalandos új életébe.

Én még sosem…

Az indiai származású amerikai kamaszlánynak borzalmas éve volt, és most szeretne népszerű lenni – de se a barátai, se a családja, se az érzései nem könnyítik ezt meg.

Ez így nem oké

A szorongó Syd egyszerre küzd meg a középiskola nehézségeivel, családi drámákkal és a viszonzatlan szerelemmel, miközben szuperképességét is próbálja kordában tartani.

Valeria

A művészi és magánéleti válságban lévő író három barátjánál talál vigaszt, akik maguk is az önfelfedezés útját járják. Elísabet Benavent regénye alapján.

új vígjáték sorozatok 2021 Netflix

Dash és Lily

Miközben New York a karácsonyra készül, a cinikus Dash és az optimista Lily üzeneteket váltanak egy piros füzeten keresztül és különböző próbák elé állítják egymást.

Bébicsőszök klubja

Ann M. Martin népszerű könyveinek modern feldolgozása egy vadonatúj sorozatban öt barátnőről, akik saját házi bébiszitter bizniszbe kezdenek.

A legjobb 2020-2021-es vígjátéksorozatok a HBO GO-n

A fehér lótusz

A hatrészes sorozat egy társadalmi szatíra egy csapat szállóvendégről, akik egyhetes vakációjukat töltik egy exkluzív hawaii üdülőhelyen, hogy kikapcsolódjanak és megfiatalodjanak– ám hamar kiderül, hogy nem minden ennyire szép és jó.

Talált pénz

Doru és Ionel, a két közlekedésbiztonsági technikus azon viccelődik, hogy képesek lennének elkövetni a tökéletes bűntényt. A közlekedési lámpák átállításával manipulálni lehet a forgalmat, és ki lehet rabolni egy bank pénzszállító autóját.

Dave

A sorozat David Burd rapper és komikus – művésznevén Lil Dicky – életén alapul. A történet hőse Dave, a neurotikus, külvárosi ifjú. Miután meggyőzte önmagát, hogy ő minden idők legjobb rappere, már csak a világot kell meggyőznie erről.

legjobb vígjáték sorozatok 2021 HBO GO

Bezzegszülők

Paul (Martin Freeman) rájön, nem az az ember, akinek képzelte magát. A nejével teljes munkaidőben bűvészkednek, hogy megtalálják az egyensúlyt a munka, a szülők, a jelzálogkölcsönök, a zilált kapcsolatuk rendezése és gyereknevelés között.

Love life

Az antológia sorozat az első és az utolsó szerelem közötti utazásról szól. És azokról az emberekről, akikkel ennek során találkozunk, akik hatással vannak ránk, alakítanak, formálnak minket, mígnem örökre kikötünk valamelyikük mellett.

új vígjátéksorozatok 2021 HBO GO

X generáció

Sötét, ám játékos sorozat egy csoport középiskolásról, akik a modern szexualitás felfedezése közben konzervatív közösségükben megkérdőjelezik az élettel, a szeretettel és a családdal kapcsolatos mélyen gyökerező meggyőződéseket.

Betty

A Skate Kitchen átirata New Yorkban játszódik, és a fiatal nőkből álló színes társaságról szól, akik a férfiak által dominált gördeszkás világban élnek. Az öt lány mindegyike sajátos egyéniség, más-más stílussal, mégis összetartanak.

Isten hozott senkiföldjén

Mindenki ismer mindenkit az eldugott északi településen, a norvégiai Utmarkban. De mikor egy optimista új tanítónő érkezik a városba, hamarosan rájön, hogy a város furcsa szerzetei közül a legérettebb egy 12 éves lány.

Trigonometria

Gemma és Kieran szeretik egymást. De a londoni élet megviseli őket és bankszámlájukat. Ezért albérlőként befogadják Rayt a lakásukba. A viszonyuk hamarosan többrétegűvé válik, és új módon kezdenek navigálni a szerelemben és kapcsolataikban.

Vagy így vagy úgy

Miután évek óta nem látták egymást, Hache és Belén újra találkoznak Madrid egyik felkapott negyedében, a sajátos szubkultúrájú, a diákok és jampecek által kedvelt Malasañában. A két barát próbálja megszokni a számukra idegen világot.

További szuper netflixes vígjátéksorozatokat találhatsz itt: