2020 legjobb filmjei: 11 krimi a bűn legmélyebb bugyrairól

Összegyűjtöttük nektek a tavalyi év legizgalmasabb bűnügyi filmjeit. Minden volt itt: gyilkosság, rablás, csalás, kémkedés és persze korrupt, kemény vagy okos zsaruk. Jöjjenek hát a legjobb krimik 2020-ból!

A legjobb filmek 2020-ból – korábbi tematikus ajánlóink:

Mindig az ördöggel (IMDB: 7,1)

Vannak akik arra születnek, hogy eltemessék őket. Az ohioi Knockemstiffben és a szomszédos erdőkben baljós alakok – egy szentségtelen pap (Robert Pattinson), egy furcsa pár (Jason Clarke és Riely Keough), valamint egy tisztességtelen seriff (Sebastian Stan) – gyűlnek össze a fiatal Arvin Russell (Tom Holland) körül, miközben ő a saját és családja életét fenyegető ördögi erőkkel küzd.

Az évszázad rablása (IMDB: 7,2)

1994-ben egy tolvajbanda nagyszabású rablásra készül: milliókat akarnak ellopni a Kolumbiai Nemzeti Bankból. Megtörtént események alapján. (Netflix)

A legjobb krimi filmek 2020-ban

Spencer az igazság nyomában (IMDB: 6,2)

Spenser, a frissen szabadult exzsaru összeáll Hawkkal, a feltörekvő bunyóssal, hogy leleplezzenek egy sötét összeesküvést két bostoni rendőr halálával kapcsolatban. (Netflix)

Tenet (IMDB: 7,5)

A legsikeresebb Batman-trilógia és az Eredet rendezője, Christopher Nolan ismét különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, amelyen egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie.

Bad Boys 3 – Mindörökké rosszfiúk (IMDB: 6,6)

A rosszfiúk rossz fiúk maradnak. A korábbi két Bad Boys-film sztárja, Will Smith és Martin Lawrence újra járőrpárba áll, hogy szembeforduljon mindennel, aki rossz, erőszakos, bűnös, vagy jobb kocsija van, mint az övék.

Családi kötelékek (IMDB: 6,6)

Amikor fiát azzal vádolják, hogy megerőszakolta és megpróbálta megölni a volt feleségét, Alicia az életét örökre megváltoztató utazásra indul.

A legjobb krimik 2020-ban

Fontos vagy nekem (IMDB: 7,1)

Egy tisztességtelen törvényes képviselő mindenükből kiforgatja idősödő kuncsaftjait, azonban méltó ellenfélre talál, amikor kiderül, hogy legújabb célpontja sokkal több annál, mint aminek látszik. Főszerepben Rosamund Pike, Peter Dinklage, Eiza González, Dianne Wiest és Chris Messina. (Netflix)

Gazfickók városa (IMDB: 6,1)

A rendőri korrupció és a háborúzó marseille-i bandák kereszttüzében álló tisztességes zsaru csak úgy védheti meg az alakulatát, ha a saját kezébe veszi a dolgokat. (Netflix)

A legjobb krimi filmek 2020-ban

Enola Holmes (IMDB: 6,6)

Amikor Enola Holmes, — Sherlock testvére — felfedezi, hogy eltűnt az anyja, a keresésére indul. A saját jogán remek detektívvé váló lány túlszárnyalja híres testvérét, és feltárja a rejtélyes fiatal nemest körbevevő veszélyes összeesküvést. A főbb szerepekben Millie Bobby Brown, Sam Claflin, Henry Cavill és Helena Bonham-Carter. (Netflix)

Lányom nyomában (IMDB: 7,1)

A filmsztárral folytatott nyilvános veszekedés után a megszégyenített rendező megtorlásként elrabolja a színész lányát, majd valós időben filmet forgat a keresésről. (Netflix)

A legjobb krimik 2020-ban

Ígéretes fiatal nő (IMDB: 7,4)

Mindenki úgy vélte, hogy Cassie (Carey Mulligan) ígéretes fiatal nő… mígnem egy rejtélyes esemény hirtelen kisiklatta a sorsát. Azonban Cassie életében semmi sem az, aminek látszik: gonoszul okos, fájdalmasan rafinált, és éjszakánként titkos kettős életet él. Ám most egy váratlan találkozás esélyt adhat Cassie-nek arra, hogy jóvá tegye a múlt tévedéseit ebben az izgalmas és veszettül szórakoztató történetben.

Ha megnézted a legjobb krimi filmeket 2020-ból, jöhetnek a legjobb akciófilmek: