2020 legjobb filmjei: 10 izgalmas thriller a félelem öröméért

Mi segíthet a mai nyomasztó időkben elfelejteni a mindennapokat? Hát valami még ijesztőbb! Összegyűjtöttünk nektek tíz idén bemutatott filmet, melyben anélkül élheted át a félelmet, hogy valóban veszélyben lennél. Jöjjenek 2020 legjobb thrillerfilmjei!

További tematikus ajánlóink:

Legjobb thrillerek 2020

Sötét vizeken

Robert Bilott céges jogász, aki nagyvállalatokat véd nagy hatékonysággal. Egy nap felkeresi egy farmer, akit imádott nagyanyja küldött hozzá, hogy segítsen neki. Bilott hamarosan rájön, hogy a DuPont vegyi vállalat évek óta mérgezi egy kisváros ivóvizét, amitől többszáz állat pusztult el és a helyi lakosokat is mérgezi. Az ügyvéd kilátástalannak tűnő küzdelembe kezd a kisemberek védelmében a hatalmas nagyvállalat ellen. (Vertigo Média)

Mindig az ördöggel

Vannak akik arra születnek, hogy eltemessék őket. Az ohiói Knockemstiffben és a szomszédos erdőkben baljós alakok – egy szentségtelen pap (Robert Pattinson), egy furcsa pár (Jason Clarke és Riely Keough), valamint egy tisztességtelen seriff (Sebastian Stan) – gyűlnek össze a fiatal Arvin Russell (Tom Holland) körül, miközben ő a saját és családja életét fenyegető ördögi erőkkel küzd. (Netflix)

Téboly

Veled is szembejöhet a legrosszabb rémálmod… Rachel (Caren Pistorius) a reggeli rohanásban, a végeláthatatlan dugóban ülve ledudál egy idegent (Russell Crowe), és elhajt mellette. A férfi ettől hirtelen bekattan, és egy halálos országúti bosszúhadjáratba kezd. Üldözőbe veszi a nőt, akit pokoli leckék végtelen során keresztül próbál teljesen kikészíteni. A tébolyult ámokfutó nem kímél senkit, aki az útjába kerül… (Freeman Film)

Mother: Eltorzult szeretet

Shuhei labilis idegzetű anyja fenyegetve érzi magát, amikor a fiú kezd ráébredni az ő túlzott befolyása mögött rejlő világra, tragédia felé sodorva az egész családot. (Netflix)

Nyelés

Hunter élete látszólag tökéletes, jóképű férjével egy lenyűgöző házban élnek és első babájukat várják. Ám ez csak a felszín, a nő úgy érzi, kicsúszott lába alól a talaj és teljesen elveszítette az irányítást élete felett. Napjait egyedül tölti a fényűző házban amíg férje munkában van, unalmas óráit próbálja olyan tevékenységgel eltölteni, melyek a férfi kedvére tesznek. Egy nap azonban elkezd saját új szenvedélyének hódolni. (ADS Service Kft.)

Tenet

A legsikeresebb Batman-trilógia és az Eredet rendezője, Christopher Nolan ismét különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, amelyen egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie. (InterCom)

Családi kötelékek

Amikor fiát azzal vádolják, hogy megerőszakolta és megpróbálta megölni a volt feleségét, Alicia az életét örökre megváltoztató utazásra indul. (Netflix)

Legjobb thriller filmek 2020

Fuss

Úgy tartják, az anyai szeretet elől nincs menekvés… Chloe (Kiera Allen) számára ez azonban semmi jót nem jelent. Anyjával (Sarah Paulson) való kapcsolatában van valami természetellenes, még inkább baljós. Diane a lányát teljes elszigeteltségben neveli, születése óta minden mozdulatát felügyeli. És vannak titkok, amiket Chloe csak most kezd el felfedezni. Amikor anyu kissé túl közel kerül, fuss! (Prorom Entertainment)

Magányos éj

Amikor a friss házas főbérlőt megölik, a különc rendőr nyomozását a titkolózó család és saját zavaros érzelmei nehezítik. (Netflix)

Legjobb thrillerek 2020

Teljes titoktartás

Kilenc műfordító gyűlik össze egy vidéki kúrián. Egy páncélozott teremben íróasztalhoz ülnek, hogy a legnagyobb titoktartás mellett lefordítsák egy világrengető sikerkönyv utolsó kötetét. De úgy tűnik, hiába minden óvintézkedés: a regény első tíz oldala egyszer csak feltűnik az interneten, és egy ismeretlen zsaroló elképesztő összeget követel, hogy ne hozza idő előtt nyilvánosságra a folytatást. (Mozinet)

Ha végigböngészted 2020 legjobb thrillereit, jöhetnek a legjobb horrorfilmek: