Halloween 2020: Íme a legjobb programok Budapesten október 31-re

2020-ban a Halloween is kicsit más lesz, a bulik családiasabbak és korábban érnek véget, de egy fix: itt mindenkin lesz maszk. Összegyűjtöttünk nektek 21 programot október 31-ére, van köztük piacozás, családi rendezvény, kvízest és jelmezes party is.

Halloweeni Czakó Piacz (8:00)

„Talán nem a magyarok legnagyobb ünnepe a Halloween, de mégis egy lehetőség, hogy ünnepeljünk, programot szervezzünk, kicsit új köntösbe bújjunk. Ezért termelőinkkel azt találtuk ki, hogy sok meglepetéssel várunk benneteket. Lesz tökös ravioli Lashka tésztaműhely jóvoltából, lesznek töklámpások, tökös finomságok, meglepik, sorsolások és halloweeni menü a Bisztróban.”

Tökfaragás-kertészkedés mesehősökkel (10:00)

„A Mesehősök növényei programunk célja, hogy közelebb hozza a gyerekeket a természethez. Játékosan, észrevétlenül tanulnak a gyerekek, a növényekről, élővilágról tapasztalás útján. A kedvenc mesehőssel való közös kertészkedés olyan gyerekkori élmény, amire mindig emlékezni fognak. ”

Halloweeni Vegán Vásár és Kirakoda (11:00)

„A Vegan Garden kapui újra megnyílnak a kincskereséshez!
A Vásár kínálata: vegán élelmiszerek, tisztítószerek, szappanok, egyedi pólók övtáskák, ékszerek, szobanövények, kaspók és mindenféle szépségek.
Várunk téged, barátaidat és minden olyan érdeklődőt, akinek megfogyatkoztak a karantén készletei :)”

Gozsdu Halloween 2020 – Gyere, ha mersz! (11:00)

„Ha kiskorú vagy: délelőtt 11-től arcfestés, maszkkészítés, tökfestés, jelmezverseny és egyéb meglepetések várnak.
Ha nagykorú vagy: amint leszáll az este, 18 órától várunk titeket egy különleges, hátborzongató környezetben, ahol bármi történhet.
Jelmezben jönni erősen ajánlott, ha értékes ajándékot szeretnél nyerni! Gyere, ha mersz!”

Halloween 2020 programok Budapest október 31

Halloween Nightmare (12:00)

„Idén halloweenkor sötét órák jönnek. Egy csapat rémisztő alak a fejébe vette, hogy megidézi a halloween igazi szellemét. A végső szeánszhoz hosszú és rögös út vezet.
Kalandozz velünk a sötétség útvesztőjén, de ne feledd, ha meglátod a szellemet, ne nézz hátra csak fuss! ”

Halloween-i jelmezes cukorkagyűjtés a Lurdy-ban! (14:00)

„Október utolsó napján, az angolszász Halloween napján a nyugati hagyomány szerint jelmezbe öltözve indulhatunk édesség gyűjtésre, ez a Lurdy-ban pontosan így lesz! Ha kedvetek van jelmezbe bújni és bejárva a Lurdy Házat cukrot, csokit, édességeket zsákmányolni, akkor nálunk a helyed!”

Studio 51 Nyílt nap & Halloween party (14:00)

„Szeretettel meghívunk titeket a Studio 51 első nyílt napjára, amelyen megismerkedhettek az óratípusokkal és oktatóikkal. Az eseményt összekötjük a Halloween-nel, úgyhogy akinek van kedve, jöhet alkalomhoz illő öltözetben.  A nyílt nap végére táncos party-t tervezünk. ”

Black Beer Halloween (14:00)

„Izguljuk végig együtt az év legijesztőbb napját egy korsó éjfekete stout sört szorongatva! A FIRST Black Beer Halloween-ja igazi ünnepi mulatság – és fekete sörbemutató lesz, így készüljetek!”

Your Halloween Story at the Hard Rock Hotel Budapest (16:00)

„Felkészültél az év legfélelmetesebb randijára? Te is találkoznál félelmetes szellemekkel Halloween éjszakáján? Csatlakozz te is a kísértő szellemekhez az év leggonoszabb partyjához! Vár rád a Hard Rock Hotel Halloween estje! Hamarosan itt a boszorkányok és szellemek éjszakája, ne hagyd ki az év partyját! ”

Halloween jelmezes buli 2020 október 31

The Rocky Horror Picture Show | Halloween Special Screenings (16:00)

A frissen eljegyzett pár, Janet (Susan Saradon) és Brad (Barry Botstwick) az eső elől egy elhagyott kastélyban keres menedéket, miután teljesen eltévedtek és az autójuk és lerobbant. A kastély ura bőrszoknyát, női fehérneműt visel és sminkeli is magát, hiszen a valóságban ő nem más, mint a távoli Transszexualis bolygóról érkezett űrlény. A házigazda éppen legújabb munkájával büszkélkedik el a megszeppent párnak, amikor kitör a fagyasztóból Eddie (Meat Loaf), az őrült motoros és közben a házi személyzet is összeesküvést sző… (port.hu)

TELEaTÖKünk 𝐗 CSokitvagyCSalunk a Púderben (17:00)

„Amolyan októberi Mikulás lesz ez, csak a van „zsákodban minden jó” helyett – főleg idén – a TÖKünk lesz tele! A kicsik nem maradhatnak halloween-i mókázás nélkül 2020-ban sem: 17-21 óráig édesség jár a jelmezes aprónépnek, nemzetközi hagyomány szerint; a felnőtteket pedig ajándék forralt borral jutalmazzuk kifaragott töklámpásért cserébe, vagy ha jelmezben érkeznek. ”

Halloween party a Life1 edzőtermekben (17:00)

„Közeledik az év legborzongatóbb ünnepe, amire mi is félelmetesen jó programmal készülünk: Október 28- 31-ig Halloween Party a Life1 Nyugatiban ! Vedd elő kedvenc jelmezed, dobj fel egy ijesztő kiegészítőt vagy sminket, vagy egyszerűen csak öltözz feketébe/narancssárgába és edz velünk borzasztóan élvezetes csoportos órákon, haláli hangulatban!”

Töklámpások éjszakája – ZSIRÁF (17:00)

„Október 31-én a halloweeni töklámpások fénye világítja be az Eiffel teret!
Tököt hozni ajánlott, bámészkodni szabad, jól érezni magad pedig szinte kötelező!
Hozd el Te is a kifaragott töklámpásod, mi pedig megajándékozunk egy forró itallal! ”

Halloween bulik 2020: Töklámpások éjszakája

Halloween Party @Neverland (18:00)

„Ismét egy kiváló alkalom, hogy valami eszeveszett maskarába bújva mulasson együtt a társaság!  Mi gondoskodunk a körítésről: lesznek speckó halloweeni italok és ételek , külön halloweeni zeneválogatás lemezlovasaink tálalásában  és az elmaradhatatlan Neverland-hangulat!  Tarts velünk idén is egy újabb felejthetetlen mexikói stílusú halloweeni bulira!! ”

ZSÚR’E – 2000s party // Halloween Special (18:00)

„Megérkezett a Zsúr’e! Októberben korai kezdéssel és zárással, de a megszokott pop, funky, r’n’b, disco, bass válogatással a 2000 évektől egészen a mai trendi-sexy zenékig.”

Rettegések éjszakája-evezés a lagúnákban (18:00)

„Elég bátrak vagytok, hogy felkeljetek a kanapéból és belevágjatok egy nem mindennapi kalandba? Most itt a lehetőség, hogy benevezz a borzongás hétvégénk egyik eseményére, az éjszakai evezésre. Ilyenkor minden egy kicsit sejtelmesebb: a párán átszűrődő fények, az esti köd a víz fölött és a szűk lagúnák házainak ablakaiban pislákoló gyertyaláng… ”

Halloweeni Jelmezes Városi Gurulás (18:00)

Ismét halloweeni beöltözős gurulásra invitál bennetekeket a  Lifestyle Roller Skating Budapest! Tervezett útvonal: Deák tér-Bécsi utca-Szervita tér-Petőfi Sándor utca-Ferenciek tere-Károlyi utca-Egyetem tér-Királyi Pál utca-Vámház krt.-Szabadság-híd-rakpart-Margit-híd-Parlament-Bajcsy-Deák tér

Boszorkányszombat a Gellérthegyen: legendák vonzásában (18:30)

„A megszokottól kicsit eltérően boszorkányos sétára indulunk a Gellérthegyen: boszorkányok, bűbájosok, vajákosok és társaik lesznek képzeletbeli kísérőink. És hogy miért pont boszorkányok? A sétán kiderül ”

Rémisztô HALLOWEEN-i Party Weekend (19:00)

„Készen állsz Budapest legrémisztőbb HALLOWEEN-i PARTY-jára?!  Az INDOOR MiniGolf félelmetes programokkal vár minden rémüldözni vágyót október 30-án és 31-én 19:00-23:00-ig  ”

Kiver a víz horror kvíz (20:00)

„Halloween estéjén egy horrorfilm-kvízzel lepünk meg benneteket. Négy, egyenként legfeljebb ötfős csapatot várunk, akik saját asztaluknál ülve válaszolnak a tágan értelmezett horror-univerzumból merített kérdésekre. A győztes csapat a dicsőség mellett komoly ajándékot is kap, amit a pultnál fogyaszthat el.”

Halloween 2020 programok Budapest október 31

Aquaworld Halloween Night (20:00)

„Egy hátborzongató este, amikor megelevenednek az alvilág szellemei, a hideg futkos a hátadon és sikolyok törik meg az éjszaka csendjét… Tarts velünk OKTÓBER 31-én és legyél részese az Aquaworld Halloween Night rémisztően jó programjainak!”

Ha ennyi program nem lenne elég, csekkold korábbi cikkünket: