2020 legjobbjai: 17 Netflix-sorozat, amit nem hagyhatsz ki idén

Véget ért az előző kedvenc és most épp új sorozatot keresel? Ebben próbálunk segíteni azzal, hogy összegyűjtöttük neked 2020 legjobbjait a Netflixen. Vannak köztük dráma, vígjáték, dokumentum, de valóságshow műfajú is, neked csak ki kell választani a hozzád illőt.

A legjobb Netflix sorozatok 2020-ban

A távolban (Away)

Emma Green parancsnok hátrahagyja férjét és lányát, hogy hároméves, veszélyes marsi küldetésre induljon nemzetközi űrhajóscsapatával.

Szereplők: Hilary Swank, Josh Charles, Vivian Wu

Ratched

1947-ben Mildred Ratched nővérként kezd dolgozni egy vezető pszichiátriai kórházban. Elegáns külseje mögött azonban egyre erősödő, sötét erők lappanganak.

Szereplők: Sarah Paulson, Finn Wittrock, Judy Davis

A másik út (Unorthodox)

A brooklyni hászid zsidó nő az elrendezett házasság elől Berlinbe menekül, ahol egy csapat zenész befogadja. A múltja azonban utána nyúl.

Szereplők: Shira Haas, Amit Rahav, Jeff Wilbusch

Hollywood

A II. világháború utáni Hollywoodban egy feltörekvő színészekből és filmesekből álló ambiciózus csoport szinte bármit megtesz azért, hogy bekerüljön a show-bizniszbe.

Szereplők: David Corenswet, Jeremy Pope, Darren Criss

Bébicsőszök klubja (The Baby-Sitters Club)

Ann M. Martin népszerű könyveinek modern feldolgozása egy vadonatúj sorozatban öt barátnőről, akik saját házi bébiszitter bizniszbe kezdenek.

Szereplők: Sophie Grace, Momona Tamada, Shay Rudolph

White Lines

Zoe Walker maga mögött hagyja addigi csendes életét, és Ibizára utazik, hogy kiderítse, mi történt eltűnt bátyjával, de a nyomozás züllött és veszélyes útra viszi.

Szereplők: Laura Haddock, Nuno Lopes, Marta Milans

Vér és víz (Blood & Water)

Egy véletlen találkozás után a fokvárosi tinédzser elhatározza, hogy kideríti, a magániskola úszócsillaga nem az ő, születésekor elrabolt nővére-e.

Szereplők: Ama Qamata, Khosi Ngema, Gail Mabalane

Én még sosem… (Never Have I Ever)

Az indiai származású amerikai kamaszlánynak borzalmas éve volt, és most szeretne népszerű lenni – de se a barátai, se a családja, se az érzései nem könnyítik ezt meg.

Szereplők: Maitreyi Ramakrishnan, Poorna Jagannathan, Richa Moorjani

Gentefied

A Morales-kuzinok mindent megtesznek, hogy megmentsék a nagypapa tacoüzletét, és beteljesítsék álmaikat, ám Los Angeles-i környékük dzsentrifikációja minden feldúl.

Szereplők: J.J. Soria, Carlos Santos, Karrie Martin

Az idegen (The Stranger)

Miután egy idegen megdöbbentő tényeket tár fel Adam Price-nak a feleségéről, a példás családapa rejtélyes ügybe keveredik, miközben kétségbeesetten kutat a válaszok után.

Szereplők: Richard Armitage, Siobhan Finneran, Jennifer Saunders

A legjobb Netflix-sorozatok 2020-ban: Dokumentum

A New Orleans-i gyógyszerész (The Pharmacist)

A louisianai gyógyszerész fia tragikus halála után a végsőkig elmegy, hogy leleplezze az egyre terjedő ópiátfüggőség mögött burjánzó korrupciót.

Michael Jordan – Az utolsó bajnokságig (The Last Dance)

A dokumentumsorozat elmeséli a szupersztár Michael Jordan és a Chicago Bulls felemelkedését a 90-es években sose látott felvételekkel az emlékezetes 1997-98-as szezonból.

Hatalom és perverzió: A Jeffrey Epstein-sztori (Jeffrey Epstein: Filthy Rich)

A túlélők történeteire épülő dokumentumsorozat feltárja, hogyan használta fel Jeffrey Epstein, az elítélt szexragadozó vagyonát és hatalmát a zaklatások során.

Tigrisvilág (Tiger King: Murder, Mayhem and Madness)

A nagymacska-tenyésztéséhez kapcsolódó alvilági bérgyilkostörténetben a különc figurák társaságában kicsúszik az irányítás az állatkert tulajdonosának kezei közül.

Lenox Hill

Dokumentumsorozat a New Yorkban működő legendás Lenox Hill-i Kórház négy orvosáról, akik próbálnak egyensúlyt teremteni a magánélet és a szakmai elhivatottság között.

A legjobb Netflix-sorozatok 2020-ban: Valóságshow

Zac Efronnal a Föld körül

Zac Efron színész és Darin Olien wellnessguru világ körüli utazásra indul az egészséges és fenntartható életmód titkát keresve.

Házasság indiai módra (Indian Matchmaking)

Sima Taparia házasságközvetítő végigkalauzolja amerikai és indiai ügyfeleit az elrendezett házasságok útvesztőjén, belülről mutatva be a ma is élő ősi hagyományt.

Ha nem csak a 2020-as Netflix-sorozatok érdekelnek érdemes átnézned az HBO GO-ra is, ott ezek voltak a legjobbak idén: