TOP10: Íme a legjobb HBO-sorozatok 2020-ban! (eddig)

Az HBO összegyűjtötte, hogy melyik volt az a 10 sorozat, amit 2020-ban a legtöbben néztek az HBO GO-n. Persze nem mindig a legnépszerűbb a legjobb, de ezt döntsd el magad. A szériákhoz rövid tartalmakat is mellékelünk, hogy tudd, miről maradtál le, ha eddig nem nézted…

10. Bezzegszülők

Paul (Martin Freeman) rájön, nem az az ember, akinek képzelte magát. A nejével teljes munkaidőben bűvészkednek, hogy megtalálják az egyensúlyt a munka, a szülők, a jelzálogkölcsönök, a zilált kapcsolatuk rendezése és gyereknevelés között.

Legjobb HBO sorozatok 2020-ban: Bezzegszülők

9. Mondj egy mesét

A spanyol alapra épülő sorozat a világ legismertebb meséit gondolja újra. A három kismalac, Piroska és a farkas, illetve Jancsi és Juliska története elevenedik meg a mai New Yorkban, szerelemmel, bosszúval és gyilkossággal fűszerezve.

8. Zérózérózéró

A sorozat a kokain útját követi nyomon Amerikából Európába. Az alkotók a hataloméhes bűnözők, a mexikói drogkartellek, a calabriai maffia és a kokainkereskedelem irányításáért küzdő korrupt üzletemberek különféle csoportjait vizsgálják.

Legjobb HBO GO sorozatok 2020-ban: Zérózérózéró

7. Az ifjú Sheldon

Az Agymenők című sorozat előzményszériája a 9 éves Sheldon Cooper megpróbáltatásait követi nyomon, ahogy megpróbál beilleszkedni a körülötte lévő világba, miközben a családja és a barátai próbálják kezelni az egyedi szellemi képességeit.

Legjobb HBO GO sorozatok 2020-ban: Az ifjú Sheldon

6. Az új pápa

Az egykori „ifjú” pápa, XIII. Pius kómában van. Voiello eléri, hogy egy angol arisztokratát válasszanak meg utódjául. Sir John Brannox III. János Pál néven lép a pápai trónra. Brannox számára nehéz feladat karizmatikus elődje nyomába lépni.

5. Agymenők

Chuck Lorre és Bill Prady aligha gondolták, hogy tévés történelmet írnak. A széria nagy siker lett, szereplői meg sztárok. Két hőse az elméleti fizika nagymestere. Ugyanakkor lúzerek, akiknek fogalma sincs a való világról, a csajokról.

4. Trónok harca

George R. R. Martin A tűz és jég dala című fantasy-regényciklusának első kötete sorozat formájában. Két nagyhatalmú család vív halálos harcot Westeros Hét Királyságának irányításáért, a Vastrónért. Az HBO saját gyártású sikersorozata.

HBO GO legjobb sorozatok 2020-ban: Trónok harca

3. Csernobil

A minisorozat az 1986-os csernobili nukleáris katasztrófa történetét, az emberiség történetének legsúlyosabb, ember által előidézett katasztrófáját, illetve az orosz tudósok Európa megmentéséért folytatott drámai küzdelmét dolgozza fel.

Legjobb HBO sorozatok 2020-ban: Csernobil

2. A kívülálló

A Stephen King regényéből készült sorozatban Ralp Anderson detektív a tizenegy éves Frankie Peterson meggyilkolása ügyében nyomoz. A gyanúsított a köztiszteletben álló középiskolai tanár, Terry Maitland, de Andersonnak kétségei vannak.

 1. Westworld

Az HBO sorozata Michael Crichton kultikus filmjének, a Feltámad a vadnyugatnak az újragondolása. Egy kalandparkban játszódik, ahol a látogatók a legsötétebb vágyaikat is kiélhetik android ellenfeleiken. Ám hamarosan elszabadul a pokol.

A legjobb sorozat az HBO GO-n 2020-ban: Westworld

A legjobb HBO GO-sorozatok után jöjjenek a friss premierek: