10 új online sorozat, amit látnod kell 2020-ban
- A legjobb premierek -

Az idei évre betervezett sorozatok közül sajnos nem mindegyik kerülhet képernyőre 2020-ban, a választék azonban így is ígéretes. 10 online sorozatot mutatunk, amibe szerintünk megéri belenézni!

A legjobb online sorozatok 2020-ban - Premierek az HBO-n, a Netflixen, az Amazonon, a Hulun és a Sky TV-n
A Trónok harca Aryája, Maisie Williams is feltűnik az egyik sorozatban!

Ratched (Netflix)

Az Amerikai Horror Story készítői egyik kedvenc visszatérő színésznőjükre bízták új drámasorozatuk, a Ratched főszerepét. Sarah Paulson ezúttal egy elmegyógyintézet nyers, nehéz természetű főnővérét alakítja, akinek jelenléte időnként nem csak a betegek, a munkatársak életét is megkeseríti. A széria Ken Kesey Száll a kakukk fészkére c. regényét veszi alapul, és annak előzménytörténeteként szolgál.

Two Weeks to Live (Sky TV)

A Trónok harca Aryája, Maisie Williams hatrészes akciófilm-sorozatban tűnik fel idén ősszel. A Two Weeks to Live főhőse egy talpraesett fiatal nő, aki titokzatos körülmények között elvesztett apja emlékéért kalandos és közel sem veszélytelen küldetésre indul. Még szerencse, hogy már egészen korán felvértezték különböző túlélési technikákkal…

Raised by Wolves (HBO MAX)

A BoJack the Horseman, azaz az embergyerekeket nevelő ló története után már nem is hangzik annyira furcsán, hogy a Raised by Wolves-ban egy embereket nevelgető robotpár kerül a középpontba. A sztori helyszíne egy titokzatos bolygó, melynek egyre növekvő emberi populációját vallási különbözőségek miatt fenyegeti veszély.

Away (Netflix)

Hilary Swank új, 10 részes sci-fi sorozatban utazik a Marsra. Az Amerikai Egyesült Államok lakossága egy emberként élteti a fontos missziót teljesítő kozmonautákat, ám mindennek megvan az árnyoldala. Az űrhajósok évekig nem láthatják a szeretteiket, és ezt nem mindegyikük viseli könnyen.

Woke (Hulu)

Keef egy, a siker kapujában álló, tehetséges afroamerikai művész. Miután egy félreértés miatt rendőri erőszak áldozata lesz, minden megváltozik az életében. Olyasmit lát és hall, ami valójában nincs ott, és bár először azt gondolja, megbolondult, megpróbál együtt élni ezekkel az új kihívásokkal.

Utopia (Amazon Prime)

Egy csapatnyi fiatal felnőtt olyan könyv birtokába jut, ami nem kisebb küldetést tűz ki eléjük, mint a világ megmentését. A 9 epizódból álló, John Cusack és Sasha Lane főszereplésével készült sorozat több hétnyi feszült izgalmat ígér, lemaradni nem ér!

Beavatási eskü (HBO GO)

Habár a 2018-ban kirobbant NXIVM-botrány neve sokaknak nem cseng ismerősen, talán segít az emlékezésben, hogy a Smallville egykori színésznője, Allison Mack is megütötte a bokáját miatta. A HBO GO dokumentumsorozata egykori tagok megszólaltatásával ismerteti meg a szekta történetét a nézővel.

Wireless (Quibi)

Steven Soderbergh executive producer sorozata párját ritkítja, ezt állítják a promotáló források. A főszereplő egy 20 éves főiskolai hallgató (a Ready Player One sztárja, Tye Sheridan játssza), aki elakad a havas kolorádói utakon, és egyetlen esélye a túlélésre a gyorsan merülő mobiltelefonja. Az iMDb egyetlen részt listáz, talán ezért nem leltünk trailerre. Az első epizód a tervek szerint szeptember 14-én kerül fel a Quibire.

The Haunting of Bly Manor (Netflix)

A Hill-ház szellemének készítői októbertől a kísértetjárta Bly-birtokra kalauzolják a nézőt, bepillantást engedve az ott élők és holtak mindennapjaiba. Aki az előbb említett sorozatot már látta, annak fel fog tűnni jó pár ismerős arc, visszatér például Victoria Pedretti, aki Nell Craint alakította, és Oliver Jackson-Cohen, Luke Crain megformálója is.

Earth to Ned (Disney+)

Bár akár az álarcos énekes egyik szereplője is lehetne, a kék bőrű Ned nem a mi bolygónkról való. Azért érkezett a Földre, hogy leigázza, de aggodalomra semmi ok, mert a vicces űrlényt annyira vonzza a show biznisz, hogy inkább műsorvezetőnek áll. És ha már itt van, valódi sztárokkal készít interjút.

Online sorozatok 2020 első félévéből, ha lemaradtál volna: